PRÁCE 🧰

Pneuservis Nymburk - který vybrat

8. 12. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Potřebujete zajet s autem do pneuservisu v Nymburce a okolí? Víte, jaké jsou ceny jednotlivých pneu služeb? Na co si dát pozor při výběru pneuservisu a čím se liší? Níže vám na zmíněné otázky odpovíme a zároveň vám poradíme a ulehčíme volbu nymburského pneuservisu.

Pneuservisy Nymburk

Podle čeho vybrat kvalitní a spolehlivý pneuservis

Nevíte, jak začít a podle čeho vybrat ideální pneuservis, se kterým budete spokojeni? Ze všeho nejdříve si zvolte konkrétní pneu službu, kterou pro své auto vyžadujete. Poté berte v potaz cenu - jestliže vám nevadí vysoké ceny a sázíte na jistotu, bude pro vás pravá volba autorizovaný pneuservis. Překvapit vás ale můžou také malé lokální pneuservisy, které nabízí nízkou cenu, ochotu a vstřícnost. Zeptejte se rovněž na radu svého okolí, mrkněte na recenze a hodnocení ostatních zákazníků a porovnejte si 2-3 ceníky pneuservisů, abyste nenaletěli na přemrštěnou cenu.

Pneuservisy Nymburk - seznam firem

Kdy, jak a za kolik přezout pneumatiky na autě?

Pro většinu řidičů platí, že musí přezout na zimní pneumatiky v období od 1. listopadu do 31. března, pokud se na silnici nachází viditelný sníh, led nebo námraza. Pro obutí letních pneumatik neplatí zákonem určené datum. Nezkoušejte a neriskujte dojíždět zimní pláště v létě - pneumatiky mají jinou směs a riskujete tím své zdraví. Přezutí svépomocí doma je možné, ve výsledku vás to bude stát ale poměrně dost peněz. V pneuservisu vám pneu přezují za 600 - 800 Kč.

Autorizované pneuservisy v Nymburce

Defekt pneumatiky může napáchat nemalé škody

Pneumatiky nejsou zrovna levnou záležitostí, proto vám může poškození pneumatiky přidělat hodně vrásek na čele. Pomoct s opravou vám můžou lepící sady na opravu pneumatik. Nezvládnou ale úplně vše a někdy vám holt nezbyde jiná možnost, než píchlou pneumatiku vyměnit. V případě, že nejste natolik zruční nebo chcete ušetřit čas a starosti, poptejte tuto službu v pneuservisu. Připravit si s sebou můžete 150 - 500 Kč, podle rozsahu poškození.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. Obsahuje pneuservis přípravky na montáž a demontáž čidel pneumatik, sloupcové zvedáky, vyvažovačky nebo zouvačky? Pokud ano, můžete si být jisti, že to pneuservis s nabízenými službami myslí seriózně.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Profesionalita a rychlost zaměstnanců. Při návštěvě pneuservisu si zkuste povšimnout úkonů, které má personál na starosti. Padá jim nářadí od ruky, neví co mají dělat nebo nerozumí dané problematice? Takové firmě se vyhněte obloukem.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Dlouholeté fungování na stejné adrese je známka kvality a spolehlivosti. Zákazníci ví, že je pneuservis nenatáhne na ceně a jaké služby společnost poskytuje. Zvolit tradiční a vyhlášené pneuservisy se vyplatí.

Jak poznat kvalitní pneuservis

I malý lokální pneuservis dokáže svou kvalitou a cenou přeskočit velké hráče na trhu. Živnostníci musí na náročném trhu uspět svojí kvalitou a cenou. Očekávat od malých lokálních podniků můžete ochotu, vstřícnost a nonstop otevírací dobu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Když už jedete do pneuservisu, mohli by se vám hodit návazné služby. Pneuservisy, které nabízí kontrolu tlaku v pneumatikách, vyvážení kol nebo opravu ALU disků mají vždy lepší hodnocení.

Pneuservisy v Nymburce a okolí

V Nymburce se nachází celkem 49 pneuservisů, které nabízí rozdílné služby:

Zákonem daná minimální hloubka dezénu pneumatik

Každý řidič by měl jednou za čas zkontrolovat, jak je na tom vzorek jeho pneumatiky. Hloubka dezénu by měla být u letních pneumatik alespoň 1,6 mm a u zimních pneu 4 mm. Optimální interval od poslední kontroly pneumatik by měl být maximálně 1 měsíc, to dodržuje ale málokdo. Kontrolu pneu doporučujeme alespoň 1x do třech měsíců. Zjistíte tím, jestli jsou pneumatiky sjeté nebo ještě v pořádku. Předejte tak velkým problémům v podobě aquaplaningu nebo smyku vozidla.

Jak dopadly letní, zimní a celoroční pneu v nezávislých testech? Jaké jsou druhy a typy pneumatik? Kde přezout a koupit nové pláště? Pokud se chcete dozvědět více zajímavostí ze světa pneumatik, navštivte rádce Portálu řidiče.

Skladování pneumatik aneb Jak předejít chybám

Správným nebo naopak špatným uskladněním nepoužitých pneumatik ovlivňujete jejich životnost a vlastnosti. Dejte tak pozor, jestli se nedopouštíte obvyklých přešlapů, které většina motoristů dělá. Letní nebo zimní gumy by nikdy neměly být vystavené slunečnímu světlu. Ideální teplota v garáži nebo sklepu by se měla pohybovat mezi 8 až 15 stupni. Skladování pneu na discích a bez disků se také liší a to svým rovnáním - buď na ležato nebo na stojato. Jestli chcete ušetřit starosti a čas, můžete se objednat do pneuservisu. Vaše pneu tam uskladní za 400 Kč na sezónu.

Pneuservisy pro dodávky v Nymburce

Pneu služby v okolních okresech

  • Pneuservisy v Benešově - Pro necelých 17 000 obyvatel je v Benešově k dispozici výměna pneumatik, huštění pneumatik a přezutí pneu. Více pneu služeb naleznete zde.
  • Pneuservisy v Kladně - Mezi nejoblíbenější pneu služby patří v Kladně uskladnění pneumatik, prodej pneu a geometrie kol. Katalog ostatních služeb k vidění zde.
  • Pneuservisy v Mladé Boleslavi - Ve městě ve kterém sídlí automobilka Škoda Auto naleznete mnoho rozdílných pneu služeb. Za zmínku stojí nahuštění pneumatik, kontrola tlaku v pneumatikách nebo vyvážení kol.
  • Pneuservisy v Příbrami - Žádané pneu služby v Příbrami jsou přezutí, výměna a prodej pneu.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články