PRÁCE 🧰

Pneuservis Kralupy nad Vltavou - seznam firem

1. 12. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Sháníte pro své auto pneuservis v okolí Kralup nad Vltavou - Mělníka? Víte, čím se firmy liší a jaké jsou ceny jejich pneu služeb? Níže jsme vám na vše odpověděli a abyste měli výběr snazší, sepsali jsme pro vás tipy a rady, jak vybrat pneuservis v Kralupech nad Vltavou.

Pneuservisy Kralupy nad Vltavou

Podle čeho zvolit správný pneuservis

Volba pneuservisu není zrovna nejlehčí úkol a vždy se vyplatí pečlivě vybírat. Určete si ze všeho nejdříve, jakou pneu službu vlastně poptáváte. Pro nejvyšší možnou kvalitu můžete vybírat z autorizovaných pneuservisů, naopak jestli požadujete velkou ochotu a vstřícnost, zvolte spíše menší lokální pneuservisy. Poptejte se také svého okolí (rodiny, přátel, kolegů,...), pročtěte si recenze a hodnocení ostatních zákazníků a srovnejte si 2-3 ceníky, abyste měli přehled o cenách.

Pneuservisy Kralupy nad Vltavou - katalog firem

Víte, kdy je správný čas na přezutí pneu?

Řidiči, kteří nenajezdí za rok hodně kilometrů, můžou využít celoročních pneumatik a přezutí auta se jich tím pádem netýká. Ostatní motoristi jsou povinni využívat zimní pneu v období od 1. listopadu do 31. března, pokud je na vozovce viditelný sníh, led nebo námraza. Víte, kdy je správný čas na přezutí letních pneumatik? Obutí vozu lze zvládnout rovněž pomocí svých sil, bude vás to ale stát dost času. Možností jsou odborníci v pneuservisu, ti vám pneu přezují za 600 - 800 Kč.

Autorizované pneuservisy v Kralupech nad Vltavou

Defekt pneumatiky a následná oprava

Poškodila se vám pneumatika, nemůžete jet dál a nevíte co dělat? I přes to, že takové situace nejsou časté, tak se na silnicích můžou stát komukoliv. Pro malé trhliny by vám mohla pomoct sada na opravu pneu. Ne každý ji ale vozí u sebe a navíc stojí cca 2 000 Kč. Pokud je poškození větší, tak si můžete být jisti, že bude potřeba pneumatiku vyměnit. V případě, že nejste natolik zruční nebo chcete ušetřit čas, objednejte se do pneuservisu. Cena opravy je podle rozsahu 150 - 500 Kč.

Podle čeho se pozná kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Vzdělaní a zruční zaměstnanci. Nesnažte se poznat, jak často se personál proškoluje, pravděpodobně to nezjistíte. Pozorováním jednotlivých úkonů lze ale posoudit, jestli jsou zaměstnanci šikovní či nikoliv.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Nabídka návazných služeb. Pneuservisy můžou vynikat také doplňkovými službami, které každému motoristovi ušetří čas a starosti navíc. Služby jako geometrie a vyvážení kol nebo uskladnění pneumatik jsou vždy něco navíc, co zákazníka potěší.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technika. Jestli pneuservis disponuje vyvažovacím závažím, zouvačkou, vyvažovačkou a sloupovým zvedákem znamená to, že to pneuservis se svými službami myslí velmi seriózně. Dobrá vizitka je to také po ekonomické stránce.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Dlouholeté fungování. Tradice a počet let na trhu svědčí o tom, že má firma dobře nastavené fungování a cíle. Zákazníci můžou očekávat nejvyšší možnou kvalitu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Lokální malé pneuservisy nemusí být k zahození, spíše naopak. Živnostníci, provozující malé pneuservisy to mají na trhu velkých hráčů opravdu těžké. Nabízet tak musí špičkově odvedenou práci, ochotu a vstřícnost.

Pneuservisy v Kralupech nad Vltavou a okolí

V Kralupech nad Vltavou (Mělníku) nalezneme 40 pneuservisů, které nabízí odlišné služby:

Minimální hloubka dezénu (vzorku) plášťů

Pro každého řidiče platí stejná pravidla a nevyplácí se je porušovat, už jen kvůli zbytečné pokutě nebo ohrožení zdraví. Dbejte tak na minimální hloubku dezénu, která je pro letní pneumatiky 1,6 mm a pro zimní pneu alespoň 4 mm. Pravidelnou kontrolou předejte sjetým pneumatikám, které mají zpravidla delší brzdnou dráhu. Neméně důležitou součástí péče o pláště je jejich správné nahuštění. Podhuštěné pneu se řadí na první pozice v žebříčku příčin dopravních nehod.

Přemýšlíte o koupi pneumatik, ale nevíte jakou značku zvolit? Zajímá vás, jak dopadly nezávislé pneu testy? Vyplatí se celoroční pneumatiky a pro koho mají smysl? Vše a mnohem více naleznete na jednom místě v rádci Portálu řidiče.

Proč je uskladnění kol natolik důležité?

Možná vám to nemusí připadat až tak důležité a své pneumatiky vždy hodíte do sklepa nebo garáže a tím to hasne. Opak je pravdou a podmínky, ve kterém skladujete pneumatiky mnohdy rozhodují. Ideální prostředí je chladné, suché a neproniká do něj světlo. Pokud máte pneumatiky s disky, měli byste dbát také na jejich rovnání. Špatným uskladněním dochází k nižší životnosti a snížení vlastností kol. Profesionálové v pneuservisu vám pneu schovají na další sezónu za cca 400 Kč.

Pneuservisy pro dodávky v Kralupech nad Vltavou

Pneu služby v okolních okresech

  • Pneuservisy v Benešově - 30 km jihovýchodně od Prahy leží město Benešov, ve kterém lze poptat přezutí, huštění, výměnu pneu a další služby.
  • Pneuservisy v Kladně - Pro téměř 70 tisíc motoristů v Kladně je k dispozici mnoho pneu služeb - geometrie kol, prodej pneu nebo uskladnění pneumatik.
  • Pneuservisy v Mladé Boleslavi - Město ležící na levém břehu Jizery nabízí výměnu, huštění a přezutí pneumatik. Katalog firem naleznete zde.
  • Pneuservisy v Příbrami - Mezi nejžádanější pneu služby v Příbrami patří vyvážení kol, prodej pneu a geometrie kol. Vybírat můžete ale z více služeb.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články