PRÁCE 🧰

Pneuservis Mladá Boleslav - rádce výběru

5. 12. 2020 6 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Hledáte pneuservis v Mladé Boleslavi a okolí a potřebujete pomoct s výběrem? Nevíte kolik za jaké služby v Mladé Boleslavi a okolí zaplatíte? Je před sezónou a je potřeba pneumatiky přezout? Potřebujete profesionály v oboru v Mladé Boleslavi a okolí, kteří se o vaše pneumatiky postarají? Přinášíme užitečné rady pro výběr ideálního pneuservisu.

Pneuservisy Mladá Boleslav

Jaký postup dodržet při výběru pneuservisu

Při vybíraní pneuservisu bychom měli dodržovat určité zásady a postup. Služby v pneuservisech se mohou lišit a každý pneuservis nemusí splňovat určité kvality. Klíčový faktor rozhodující následný výběr je si určit, jakou službu potřebuji a jaké mám nároky. Podle toho bychom se měli řídit a hledat pneuservisy, které poskytují danou službu a vypadají kvalitně - jak poznat kvalitní pneuservis je uvedeno níže.

Kvůli povinnosti užívat od 1. listopadu do 31. března zimní pneumatiky, pokud je na silnici sníh, led nebo námraza a nebo se to dá očekávat, navštívíte pneuservis nejčastěji kvůli přezutí. Manuálně zruční jedinci to jistě zvládnou i doma, ale rychlejší a profesionální to bude v pneuservisu. Ceny se mohou hodně lišit, ale počítejte s částkou v rozmezí 600-800 Kč.

Přezutí pneu v Mladé Boleslavi a okolí

Dalším nejčastějším problémem řidičů proč hledají pneuservis je poškozená nebo píchla pneumatika. Při zmíněném defektu nebo jiném poškození si můžete pomoci se sprejem na opravu, ale většinou se návštěvě servisu stejně nevyhnete. V takovém případě se ceník opravy pohybuje od 150 - 500 Kč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Rozmanitý výběr nabízených služeb. Základní služby vám poskytnou skoro v každém pneuservisu, ale pokud pneuservis nabízí i složitější služby, určitě se vám to bude hodit. Protektorování pneu, kalibrace TPMS nebo uskladnění pneumatik značí, že to pneuservis myslí se svými činnostmi opravdu vážně.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní zázemí a výbava. Zcela automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitní nářadí a dostatečný počet zvedáků naleznete v kvalitních a ekonomicky stabilních pneuservisech. Také to značí, že mají možnosti provádět moderní a složitější služby.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolený a zručný personál. Důležitý faktorem je proškolený personál. Na první pohled to nepoznáte, ale pokud uvidíte, že jim při vykonávaných činnostech padají věci od ruky a celkově nejsou moc zruční, tak to známka dobré kvality nebude. Na druhou stranu pokud uvidíte šikovné pracovníky, kteří mají čisto na place, nepadají jim věci, apod. Tak to vše podtrhne kvalitu pneuservisu.

 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Menší místně vyhlášený pneuservis je mnohdy kvalitnější než známé firmy na trhu. Pro úspěch v rozsáhlém trhu pneuservisů se menší podniky musí prosadit svojí kvalitou i nižšími cenami. Často si na práci dávají více záležet a zákazník je pro ně na prvním místě, mnohdy také pracují přes otevírací dobu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. U vyhlášeného pneuservisu je pravděpodobné, že nabízí své služby desítky let a zákazníci se k němu rádi sami vrací, to značí kvalitu pneuservisu 

Pneuservisy v Mladé Boleslavi a okolí

Mladá Boleslav se chlubí uspokojujícím výběrem mezi 56 servisy:

Požadavky zákona na hloubku vzorku

Při silniční kontrole vám může být při jistých pochybách hloubka dezénu kontrolována. Víte, jakou minimální hloubku dezénu u letních a zimních pneumatik musíte mít? Je to 1,6 mm u letních pneumatik a u zimních 4 mm. Pokud předepsaný dezén nedodržíte tak nejenom, že ohrožujete bezpečnost sebe i ostatních horšími jízdními vlastnostmi, ale porušujete zákon a neprojdete technickou kontrolou. Pokud máte pneumatiky sjeté a potřebujete nové, můžete je koupit online nebo přímo ve vašem pneuservisu, kde vám s výběrem pomohou.

Plánujete koupi nových pneumatik a potřebujete poradit? Nejste si jistý, zdali jste vybrali správně? Chcete se dozvědět užitečné informace o pneumatikách? Připravili jsme pro vás sérii článků o pneumatikách v našem rádci Portálu řidiče.

S uskladněním pneumatik vám rádi pomohou v pneuservisu, kde vám je uskladní. Pokud máte doma zbytečné místo a chcete si je doma uskladnit, nezapomeňte na určitě zásady pro předejetí zbytečnému zkracování životnosti pneumatik. V pneuservisech za uskladnění vyžadují něco kolem 400 Kč. 

Uskladnění pneumatik v Mladé Boleslavi a okolí

Pneu služby v okolních okresech

  • Pneuservisy Praha-východ - V okresu Středočeského kraje lze navštívit mnoho pneuservisů, které pro vás zajistí vše od přezutí, výměny a huštění pneumatik až po prodej nových pneu nebo jejich uskladnění. Podívejte se na náš kompletní výpis pneuservisů v okresu Praha-východ a okolí zde.
  • Pneuservisy Praha-západ - Okres s nejmenší rozlohou ve Středočeském kraji se může chlubit téměř 100 pneuservisy, které zajištují mnoho služeb okolo pneumatik jako uskladnění pneumatik, vyvážení kol, přezutí a prodej pneu a v neposlední řadě také huštění pneumatik. S výběrem vám pomůže náš katalog pneuservisů v okresu Praha-západ a okolí. 
  • Pneuservisy Benešov - V Benešovské pahorkatině 30 km jihovýchodně od Prahy leží město Benešov a právě zde naleznete mnoho pneuservisů, které nabízejí např. přezutí nebo výměnu kol, vyvážení a gemotrii kol, prodej pneu, ale i protektorování pneu. Celý nezávislý seznam služeb a pneuservisů v Benešově a okolí k nahlédnutí zde.
  • Pneuservisy Kladno - Největší město Středočeského kraje disponuje rozmanitým výběrem pneuservisů, které vám poskytnou veškeré základní služby, které potřebujete a pro náročnější zde pořídíte i s opravou ALU disků nebo plnění pneumatik dusíkem. S výběrem pneuservisu v Kladně a okolí vám rádi pomůžeme.
  • Pneuservisy Příbram - Na řece Litavce v oblasti pod Brdy jsou pneuservisy poskytující různé služby, nejvíce jich zde poskytuje přezutí, výměnu a huštění pneu. Pro složitější služby budete muset někam do okolí, ale s uskladněním pneu nebo geometrií kol si poradí i Příbrami. Nejlepší pneuservis si vyhledejte v našem katalogu pneuservisů v Příbrami a okolí

Autorizované pneuservisy Mladá Boleslav a okolí

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: redakce.

Podobné články