PRÁCE 🧰

Pneuservis Mělník - rádce výběru

6. 12. 2020 6 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Marně se snažíte najít kvalitní pneuservis v Mělníku a okolí? Nešťastně jste píchli a potřebujete co nejbližší a nejrychlejší opravu? Zajímá vás ceníky a nabídky pneu služeb v Mělníku a okolí? Pokud ano, moc rádi vám s vaším výběrem níže v článku pomůžeme. 

Pneuservisy Mělník

Umět si vybrat kvalitní pneuservis je důležité

Pokud si vyberete první pneuservis, který potkáte cestou tak riskujete, že akorát ztratíte peníze a nervy za nekvalitní služby a proto je důležité umět si vybrat. Při výběru pneuservisu byste měli porovnat několik pneuservisů a z nich si vybrat pro vás ten nejlepší. Každý pneuservis nabízí jinou škálu služeb a proto je klíčové si určit, jakou službu konkrétně chci a požaduji. Pokud chcete mít jistotu, můžete se rovnou kouknout na ověřené pneuservisy. Pokud chcete více hledat, tak jak poznat kvalitní pneuservis naleznete níže. Kritérií je mnoho a můžete se řídit podle lokace, nabídkou služeb nebo třeba cen a recenzí ostatních zákazníku. 

Kvalitní pneuservisy v Mělníku a okolí

Každoroční přezutí pneumatik

Určitě to znáte, zima se blíží a pneuservisy jsou mnohem více vytížené než obvykle. Zákon nám stanovuje užit zimní pneumatiky v období od 1. listopadu do 31. března, pokud je na vozovce viditelný led, sníh nebo námraza, a nebo se to dá očekávat. Přezutí pneumatik patří určitě mezi nejžádanější službu v pneuservisech a přezují vám skoro kdekoliv. Doma to možná zvládnete stejně rychle, ale pokud se chcete vyvarovat komplikacím nebo nemáte časové kapacity, cena přezutí v pneuservisu vás vyjde přibližně v rozmezí 600-800 Kč

Přezutí pneu v Mělníku a okolí

Smůla aneb píchla pneumatika

Dalším nejčastějším problémem řidičů kdy začnou hledat pneuservis je defekt nebo jiné poškození pneumatiky. Samozřejmě záleží na rozsahu poškození, někdy stačí pneumatiku pouze opravit sprejem na opravu, ale i tak je lepší si dát pneumatiku do rukou profesionálu, abyste měli jistotu, že je v pořádku. Ceník opravy se pohybuje kolem 150 - 600 Kč.

Vybíráme kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. Plně automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitní ruční nářadí, dostatečný počet zvedáků a pracovních míst značí, že to pneuservis myslí se svými službami opravdu vážně. Moderní stroje svědčí také o profesionalitě a ekonomické stabilitě podniku. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Šikovný a kvalifikovaný personál. Na první pohled kvalifikaci nepoznáte, ale pokud jim při činnostech padají věci z ruky a celkově jsou nešikovní, tak to známka dobré kvality nebude. Na druhou stranu pokud uvidíte čisto na place a pracovníky, kterým nepadají věci od ruky a vypadají zkušeně, tak to vše podtrhuje kvalitu pneuservisu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Pokud pneuservis nabízí své služby desítky let, je nejspíš vyhlášený, kvalitní a zákazníci se k němu rádi sami vrací. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Malé pneuservisy dokáží překvapit cenou a kvalitou. Místní pneuservisy to mají oproti velkým hráčům obtížné, předčit je ale můžou nižší cenou a precizní prací. Malé lokální pneuservisy vám vyjdou vstříc, budou se chovat příkladně a možná i pracovat nad rámec otevírací doby.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Rozmanitý výběr nabízených služeb. Základní služby vám poskytnou skoro v každém pneuservisu, ale pokud pneuservis nabízí i složitější služby, určitě se vám to bude hodit. Protektorování pneu, kalibrace TPMS nebo uskladnění pneumatik značí, že to pneuservis myslí se svými činnostmi opravdu vážně.

Pneuservisy v Mělníku a okolí

Mělník disponuje 40 pneuservisy, které poskytují různorodé služby:

  • Až u 37 z nich můžete své pneumatiky vyměnit 
  • 16 zajištuje prodej pneumatik
  • Pokud nevíte kam s pneumatikami, tak 6 z nich nabízí jejich uskladnění

Potřebuju nové pneumatiky? 

Někdo si už ani nepamatuje, kdy naposled nové pneumatiky kupoval. Pokud patříte mezi ně, určitě by bylo vhodné si zkontrolovat ojetost vašich pneumatik. Podle zákona jsou technicky způsobilé k jízdě, pokud splňují minimální hloubku dezénu pro letní pneumatiky 1,6 mm a pro zimní pneumatiky 4 mm. Pokud to nesplňujete, neprojdete technickou prohlídkou a ohrožujete sebe i ostatní. Sjeté pneumatiky mají mnohem totiž horší jízdní vlastnosti. V takovém případě, že máte pneumatiky sjeté doporučujeme co nejrychleji koupit nové a to můžete podle rozměrů provést online nebo si nechat poradit v pneuservisu od proškolených profesionálů.

Jak správně a podle čeho vybírat ty nejlepší pneumatiky a kde je koupit vám poradíme v našem pneu rádci Portálu řidiče. Najdete zde i nezávislé testy a mnoho dalších informací ohledně pneumatik. 

Uskladňování pneumatik - na první pohled banalita, ale důležitá věc

Na první pohled se to může zdát zcela jednoduché, ale je potřeba dodržet mnoho faktorů, abyste si zbytečně nezkracovali životnost vašich pneumatik. Pokud se tedy rozhodnete skladovat pneumatiky doma, bude nejlepší garáž nebo nějaký sklep. O tom jak správně skladovat pneumatiky jsme psali užitečný článek zde. Nejlepší možnost pro většinu lidí je si nechat uskladnit pneumatiky profesionálně v pneuservisu, za sezónu po vás budou chtít zaplatit něco kolem 400 Kč.

Uskladnění pneumatik v Mělníku a okolí

Pneu služby v okolí Mělníku

  • Pneuservisy Praha-západ - V okresu s nejmenší rozlohou v Středočeském kraji lze navštívit mnoho pneuservisů, které pro vás zajistí vše od přezutí, výměny a huštění pneumatik až po prodej nových pneu nebo jejich uskladnění. Podívejte se na náš kompletní katalog pneuservisů v okresu Praha-západ a okolí.
  • Pneuservisy Praha-východ - Okres Středočeského kraje se může chlubit téměř 100 pneuservisy, které zajištují mnoho služeb okolo pneumatik jako uskladnění pneumatik, vyvážení kol, přezutí a prodej pneu a v neposlední řadě také huštění pneumatik. Podívejte se na náš kompletní výpis pneuservisů v okresu Praha-východ a okolí zde.
  • Pneuservisy Benešov - Město vzdálené třicet kilometrů jihovýchodně od Prahy v Benešovské pahorkatině disponuje mnoha pneuservisy s různými službami - přezutí nebo výměna kol, vyvážení a gemotrie kol, prodej pneu, ale i protektorování pneu. Kompletní katalog pneuservisů v Benešově a okolí k prohledání zde.
  • Pneuservisy Příbram - V městě na řece Litavce v oblasti pod Brdy naleznete rozmanitý výběr pneuservisů s různými službami - např. přezutí, výměnu nebo huštění pneu, uskladněním pneu nebo geometrií kol. Náročnější služby budete muset hledat někde v okolí. Ten nejvhodnější pneuservis pro vás si vyhledejte v našem katalogu pneuservisů v Příbrami a okolí
  • Pneuservisy Kladno - Právě zde v největším městě Středočeského kraje naleznete všechny základní služby, ale i ty náročnější, jako je plnění pneu dusíkem nebo opravu ALU disků. Pro pohodlnější výběr jsme vám připravili přehledný seznam pneuservisů v Kladně a okolí.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: redakce.

Podobné články