PRÁCE 🧰

Pneuservis Neratovice - rádce výběru

7. 12. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Bydlíte v okolí Neratovic (okres Mělník) ve Středočeském kraji a potřebujete najít kvalitní a spolehlivý pneuservis, který pro vás zajistí veškeré pneu služby? Čím se jednotlivé pneuservisy v Neratovicích liší, kolik jednotlivé služby stojí a jak a čím se rozhodovat při výběru pneuservisu - to vše se dozvíte v našem článku níže.

Pneuservisy Neratovice

Jak vybrat pneuservis přesně pro vás

Mnohdy může být nadlidským úkolem vybrat kvalitní a spolehlivý pneuservis ve vašem okolí. Existuje totiž hned několik faktor, které výběr mohou ovlivnit - např. to, jakou službu nebo produkt po pneuservisu požadujete. Jednotlivé firmy totiž nabízí různé činnosti a služby - od klasické výměny a přezutí pneu, přes huštění pneumatik až po prodej nových pneu a nebo uskladnění gum do další sezóny. To ale není vše. Pneuservisy v Neratovicích nabízí spoustu dalších služeb.

Rutina pro pneuservisy = přezutí gum

Potřebujete-li zajistit přezutí pneumatik, nemusí složitě vybírat, do kterého pneuservisu zajedete. Troufneme si říct, že to dělá každá firma, která poskytuje pneu služby. Víte, kdy byste měli mít zimní pneumatiky? Zákon říká, že od 1. listopadu od 31. března v případě, pokud je na silnici sníh, resp. jeho souvislá vrstva, námraza a nebo led. I když to je pro servis rutinní záležitost, můžete si přezout váš vůz i doma. Stačí, když budete mít čas, hever a nebude vám vadit se trochu umazat. Nejspíš vám to ale zabere více času než zaměstnancům pneuservisu, kde za tuto službu zaplatíte 600-800 korun.

Katalog pneuservisů Neratovice a okolí

Hřebík nebo jiný ostrý předmět v pneumatice většinou znamená propíchnutou pneumatiku. O to víc vám to dokáže zkazit náladu, když je poškození většího rázu a sami si pneu opravit nezvládnete. Pokud se jedná o menší poškození, postačí vám spreje na opravu pneumatik a nebo sady na opravu pneu. Chcete-li mít servis od odborníků a jistotu, že bude pneumatik opravena na 100 %, doporučujeme vám obrátit se na pneuservis. Jedna píchlá pneumatika a její oprava vás vyjde od 150 do 500 Kč. Za sundání a nebo zpětnou montáž všech čtyř pneumatik zaplatíte okolo 300 korun. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolený a šikovný personál. Na první pohled nejspíš nepoznáte, jak často se pracovníci pneuservisu vzdělávají. Ale pozorováním jejich úkonů si dokážete všimnout, jak zruční pracovníci jsou. Jestli jim nástroje a disky s pneu padají od ruky, jestli mají čisto na place apod. To vše svědčí o kvalitě služeb.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. Plně automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitní ruční nářadí, dostatečný počet zvedáků a pracovních míst značí, že to pneuservis myslí se svými službami opravdu vážně. Moderní stroje svědčí také o profesionalitě a ekonomické stabilitě podniku.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Pokud pneuservis nabízí své služby desítky let, je nejspíš vyhlášený, kvalitní a zákazníci se k němu rádi sami vrací. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

I malý lokální pneuservis může svou kvalitou a cenou předčit velké hráče na trhu. Aby živnostník uspěl na náročném trhu s pneu službami, musí se prosadit vyšší kvalitou a lepšími cenami. Dává si víc záležet na odvedené práci, je vstřícnější ke svým klientům, pracuje i přes oficiální provozní dobu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Když už vážíte cestu se svým vozidlem do pneuservisu, nejspíš rádi využijete i další návazné služby. Kontrola geometrie, hustění pneu dusíkem, nebo uskladnění pneu do další sezóny značí, že to pneuservis se svými činnostmi myslí vážně. Vám tyto další služby ve výsledku ušetří starosti a čas.

Pneuservisy v Neratovicích a okolí - okres Mělník

V Neratovicích a blízkém okolí se nachází zhruba 40 pneuservisů. Vybírat můžete z pneu služeb jako

Zákonné požadavky na hloubku dezénu

Pozor si také dejte, jestli již nepotřebujete nové pneumatiky, minimální hloubka dezénu pro letní pneumatiky je 1,6 mm a pro zimní pneu 4 mm. Není tak radno podceňovat téměř nebo kompletně sjeté pláště pneumatik. Nakoupit pneu můžete online podle specifického rozměru nebo zajít do pneuservisu a nechat si poradit od odborníků.

Přemýšlíte o výběru pneu pro vaše auto? Máte již v plánu koupi nových letních nebo zimních pneumatik? Podívejte se na série článků o pneumatikách, které jsme přehledně seřadili v rádci Portálu řidiče.

Poslední věcí (ale neméně důležitou), nad kterou byste měli rozmýšlet je uskladnění pneumatik. V úvahu připadá uskladnění pneumatik doma, dejte ale pozor, že při špatném uskladnění se může životnost a bezpečnost pneumatik nenávratně vytrácet. Cena uskladnění pneumatik je v pneuservisech v průměru 400 Kč.

Autorizované pneuservisy v Neratovicích

Pneu služby v okolních okresech

  • Pneuservisy Kladno - Ve městě a stejnojmenném okrese známém především skrze hokejový tým funguje necelých 80 pneuservisů nabízející pneu služby pro zákazníky.
  • Pneuservisy Benešov - Výměnu, přezutí a huštění pneumatik v okrese Benešov můžete poptávat od 67 fungujících pneuservisů.
  • Pneuservisy Mladá Boleslav - V nejseverněji položeném okrese Středočeského kraje nabízí přes 50 pneuservisů.
  • Pneuservisy Příbram - Nejrozlehlejší okres Středočeského kraje se může pochlubit nabídkou 54 pneuservisů, které zajišťují služby jako výměna a přezutí pneu, huštění pneumatik, výměna kol, prodej nových gum atd.

Pneuservisy pro nákladní auta v okolí Neratovic

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články