PRÁCE 🧰

Pneuservis Brandýs nad Labem - rádce výběru

8. 8. 2020 6 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Potřebujete najít kvalitní pneuservis v Brandýse nad Labem ve kterém pro vás zajistí pneu služby jako např. přezutí pneumatik, výměna pneu, huštění a vyvážení kol a nebo třeba uskladnění pneumatik do další sezóny? Zajímají vás ceny jednotlivých služeb a nebo nevíte, který pneuservis si vybrat? V tom případě je tento článek právě pro vás.

Pneuservisy Brandýs nad Labem

Čím se řídit při výběru pneuservisu

Vybrat si pneuservis, který nabízí vámi poptávané služby, který se vás nebude snažit „natáhnout“ na ceně a není od vás přes celou republiku nemusí být lehkým úkolem. Může vás proto zajímat, podle čeho si vybrat pneuservis? První výběr musíte učinit vy - a to konkrétně toho, jakou službu nebo produkt od pneuservisu požadujete. Dále se pak budete orientovat dle místa, kde se pneuservis nachází, podle ceny atd.

Asi vám nemusíme napovídat, že přezutí pneumatik je nejčastěji hledanou a poptávanou službou u pneuservisů. Pokud nejste ti, co preferují celoroční pneumatiky, přezouváte svůj vůz dvakrát ročně. Víte, kdy byste měli mít zimní pneumatiky? V zákoně stojí v období 1. listopadu až 31. března v případě, pokud se na vozovce nachází souvislá vrstva sněhu, námraza a nebo led. Obrátit se můžete na pneuservis, který si za přezutí všech 4 pneu běžně účtuje něco mezi 600 a 800 korunami. Pokud vám nevadí trochu špíny a máte po ruce hever, můžete si přezout pneumatiky doma.

Pneuservisy Brandýs nad Labem - seznam firem

Dalším velmi častým problémem bývají propíchnuté nebo jinak poškozené pneumatiky. Ano, opravdu víme, jak propíchnutá pneu dokáže zkazit náladu. Nezoufejte, máte na výběr dvě možnosti. Jedná-li se o poškození většího rozsahu, obraťte se na pneuservis. Cena se určuje až na místě ve chvíli, kdy odborník poškození vidí, ale standardně se pohybujeme mezi 150-500 Kč. Druhou variantou, v případě menšího poškození, je možné využít spreje a nebo sady na opravu pneu. Oddělání nebo nasazení všech čtyř kol v pneuservisu stojí okolo tří set korun.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká škála ostatních služeb. Pokud nabízí pneuservis doplňkové služby, tak se jedná vždy o velké pozitivum. Měření a seřízení geometrie vozu, huštění pneumatik dusíkem nebo uskladnění kol na nadcházející sezónu uvítá každý uživatel automobilu. V důsledku totiž služby nad rámec ušetří čas i peníze.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Malý místní pneuservis může být také konkurenceschopný. Výhody menších pneuservisů spočívají v preciznosti práce, nižší ceně a také například otevírací dobou, která může být i nonstop. Malé pneuservisy můžou být skvělou volbou a kolikrát předčí velké hráče na trhu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení a zázemí. Všimli jste si automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitního nářadí, mnoha zvedáků a pracovních míst? To svědčí o tom, že to pneuservis myslí se svými službami opravdu seriózně. Moderní výbava značí také o profesionalitě a ekonomické stabilitě podniku.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Šikovní a zruční zaměstnanci. Stejně, jako v restauracích obsluha, tak v pneuservisech zaměstnanci jsou tváří podniku. Ve správném pneuservisu byste neměli zpozorovat, že mají s čímkoliv problém, nevědí co jak udělat nebo mají nepořádek ve věcech. To vše svědčí o kvalitě nabízených služeb.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Dlouhodobé fungování na trhu. Jestliže narazíte na pneuservis, který se chlubí svou tradicí a počtem let na trhu, bude to známka kvality - pravděpodobně se bude jednat o vyhlášený a ověřený pneuservis, který má stálé a spokojené klienty.

Pneuservisy Brandýs nad Labem a v jeho blízkém okolí

V nejlidnatějším okrese Středočeského kraje - Praze-východ a ve městě Brandýs nad Labem a okolí Prahy-východ se nachází přes 100 pneuservisů, které nabízí pneu služby, kterými jsou:

Autorizované pneuservisy v okolí Brandýsa nad Labem

Legislativní požadavky na hloubku dezénu

Věc, na kterou byste si jakožto motorista, měl pravidelně dávat pozor je hloubka dezénu. Pneumatiky se postupem času víc a víc opotřebovávají, až se stávají zcela nepoužitelnými. Minimální hloubka dezénu u letních pneumatik je 1,6 mm a u zimních plášťů je hranice minimální hloubky dezénu 4 mm. Namátková kontrola pneumatik se tak vyplatí a předejdete alespoň sjetým plášťům pneumatik. Pokud vás tak či tak investice do pneumatik čeká, můžete pneu objednat na internetu podle rozměrů, výrobce a jiných parametrů. Alternativou je také zajít do nejbližšího pneuservisu a nechat si poradit od odborníků.

Pokud vás zajímají články o pneumatikách a nebo vás nemine koupě nových pneu, přečtěte si naši sérii článků, kterou jsme pro vás přehledně uspořádali v rádci Portálu řidiče.

Poslední, ale neméně důležitou službou, je uskladnění pneumatik. Necháváte si uskladnit pneu v pneuservisu? Dobře děláte, protože nesprávným uskladněním pneumatik doma můžete přicházet o bezpečnosti a životnost vašich pneu. Navíc cena za uskladnění není nijak vysoká. Pohybuje se okolo 400 Kč.

Pneu služby v okolních okresech

  • Pneuservisy Benešov - Na Benešovsku se nachází 67 pneuservisů, které zajišťují různé pneu služby pro své zákazníky.
  • Pneuservisy Beroun - V okrese ležícím podél spojnice mezi Plzní a Prahou funguje nemálo pneuservisů, konkrétně hned 42 pneuservisů.
  • Pneuservisy Kladno - Okres Kladno se může pyšnit nabídkou 78 pneuservisů. Poptávat zde můžete služby jako přezutí a výměna pneu huštění a nebo uskladnění pneumatik. 
  • Pneuservisy Kolín - Pokud hledáte spolehlivý pneuservis v Kolíně, nemusíte se namáhat. Sepsali jsme pro vás ty nejčastější pneu služby - prodej, přezutí a uskladnění pneumatik. Rádi vám s výběrem pomůžeme.
  • Pneuservisy Kutná Hora - V Kutné Hoře nabízí své služby zhruba 30 pneuservisů.
  • Pneuservisy Mělník - V okrese Mělník naleznete 40 pneuservisů nabízející pneu služby.
  • Pneuservisy Mladá Boleslav - Druhé největší město a okres Středočeského kraje nabízí tyto pneu služby: výměna a huštění pneu, přezutí pneumatik, prodej nových pneumatik a nebo také kontrolu tlaku v pneumatikách. Kompletní seznam pneuservisů.
  • Pneuservisy Nymburk - Ve městě basketbalu existuje necelých 50 pneuservisů.
  • Pneuservisy Praha-západ - V okrese Praha-západ, jehož součástí Praha nikdy nebyla, se obyvatelé mohou pochlubit nabídkou pneuservisů v celkovém počtu 98.
  • Pneuservisy Příbram - Zde můžete najít pneuservisy nabízející výměnu a přezutí pneu, huštění pneumatik a nebo uskladnění pneumatik na léto nebo zimu. Celý výpis 54 pneuservisů naleznete zde.
  • Pneuservisy Rakovník - Jeden z nejvíce zalesněných okresů kraje se prezentuje širokou nabídkou 25 pneuservisů. Vy tak v Rakovníku a jeho okolí můžete poptávat pneu služby kterými jsou výměna, přezutí či uskladnění pneumatik, opravy kol a nebo huštění pneu.

Pneuservisy pro nákladní vozidla Brandýs nad Labem

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články