PRÁCE 🧰

Pneuservis Kladno

1. 12. 2020 4 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Pokud plánujete vyrazit do pneuservisu za účelem přezutí pneumatik, jejich uskladnění nebo opravení kola, určitě se vám budou hodit níže uvedené informace. Dozvíte se, jak postupovat při výběru pneuservisu, co poukazuje na jeho kvalitu, kolik takových firem se v Kladně nachází a jaké služby nabízejí.

Pneuservisy Kladno

Jak vybírat pneuservis?

Vybrat pneuservis vhodný pro vás není jednoduché. Nejdříve je doporučeno si přesně určit, jakou službu konkrétně vyžadujete. Poté už podle toho můžete vybírat konkrétní firmu. Ne každá totiž nabízí například protektorování pneumatik.

Důležitým kritériem při výběru pneuservisu pro vás určitě bude spolehlivost, rychlost, ochota a šikovnost pracovníků, vzdálenost od vašeho bydliště nebo i otevírací doba. V Kladně se nachází několik desítek pneuservisů. Určitě si tedy vybere i náročnější zákazník.

I když pneuservisy nabízejí různé druhy služeb, tou nejčastěji poptávanou bývá přezutí pneumatik. Možná tomu tak je kvůli zákonem stanovené povinnosti absolvovat ho v období od 1. listopadu do 31. března, pokud je na vozovce viditelný sníh, led nebo námraza. Ceny přezutí jsou sice odlišné, ale většinou za něj zaplatíte 600 až 800 Kč.

Katalog firem pneuservisů v Kladně a okolí

Další často poptávanou službou je oprava nějakým způsobem poškozených pneumatik. Pokud kladete důraz na stoprocentní kvalitu, raději navštivte pneuservis. Za opravu všech čtyř pneumatik zaplatíte kolem 300 Kč. Pokud se poškodila pouze jedna, vyjde vás to na 150 až 500 Kč.

Kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Pneuservisy, které se na trhu udržely několik desítek let představují většinou pro zákazníky větší jistotu než ty, které vznikly teprve nedávno. Proto se tam rádi a často vrací.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. To jednoznačně také přispívá ke kvalitě pneuservisu. Jedním z významných ukazatelů je velký počet zvedáků, kvalitní ruční nářadí a podobně.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolený a šikovný personál. Ten poznáte na první pohled. Pokud pracovníkovi vše padá z ruky a je nešikovný, zřejmě moc času vzdělávání a školení nevěnoval a nebude tak ve vás budit moc důvěry.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Tu jistě ocení každý zákazník. Když už do pneuservisu jedete nechat si vyměnit pneumatiky, určitě budete rádi, pokud si například geometrii kol nebudete muset nechat měřit někde jinde.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Malý lokální pneuservis může v pomyslném žebříčku předstihnout velké hráče na trhu. Ptáte se proč? Protože věnuje zákazníkům více času a péče, zajímá se o jejich požadavky i mimo pracovní dobu a v neposlední řadě zaměstnává milejší a ochotnější personál.

Pneuservisy - Kladno a okolí

V Kladně a okolí najdete asi 8 desítek pneuservisů:

  • 56 z nich vám nabídne přezutí pneumatik
  • 14 z nich seřízení geometrie kol
  • a 2 dokonce i opravu ALU disků

Požadavky na hloubku dezénu a zákon

Ve většině zemí Evropy je minimální přípustná hloubka dezénu pro osobní automobily stanovena na 1,6 milimetrů u letních pneumatik. U zimních pak na 4 milimetry. Jeho hloubku můžete poznat pomocí plastové měrky o velikosti kreditní karty, kterou lze často koupit na benzínkách.

Pokud přemýšlíte, jakou značku pneumatik vybrat nebo vás zajímá, kde si nechat přezout pneumatiky, prohlédněte si sérii článků, kterou jsme přehledně seřadili v rádci Portálu řidiče.

Autorizované pneuservisy v Kladně a okolí

Služby pneuservisů v okolních okresech

  • Pneuservisy Benešov - Ve zdejším okrese naleznete kolem 70 pneuservisů.
  • Pneuservisy Beroun - V okrese Beroun se nachází asi 40 pneuservisů.
  • Pneuservisy Kolín - V kolínském okrese najdete zhruba 50 pneuservisů.
  • Pneuservisy Kutná Hora - V Kutné Hoře se nachází kolem 30 pneuservisů.
  • Pneuservisy Mělník - Tady naleznete asi 40 pneuservisů.
  • Pneuservisy Mladá Boleslav - V Mladé Boleslavi je přibližně 60 pneuservisů.
  • Pneuservisy Nymburk - Nymburce můžete navštívit nějaký ze zhruba 50 pneuservisů.
  • Pneuservisy Praha a okolí - V Praze a okolí lze nalézt kolem 200 pneuservisů.
  • Pneuservisy Příbram - V okrese Příbram se nachází asi 50 pneuservisů.
  • Pneuservisy Rakovník - V Rakovníku můžete navštívit jeden z přibližně 25 pneuservisů.

Pneuservisy Kladno pro motocykly

Další články, které by se mohly hodit

Zdroj médií: redakce.

Podobné články