PRÁCE 🧰

Pneuservis Slaný - katalog firem

14. 12. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Kde koupit pneu Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Hledáte, jaké pneuservisy pro přezutí pneu, opravu kola nebo vyvážení a uskladnění pneumatik jsou k dispozici ve městě Slaný? Kolik jednotlivé pneu služby ve Slaném stojí? A čím se jednotlivé pneuservisy liší? Přinášíme vám užitečné informace, které vám zodpoví uvedené otázky a pomohou vám vybrat správný pneuservis ve Slaném (okres Kladno).

Pneuservisy Slaný

Vybíráme pneuservis - čeho si všímat?

Výběr toho správného pneuservisu není jednoznačně lehký úkol a vždy existuje mnoho možností. Bude dobré si rozmyslet, jakou pneu službu právě hledáte. Je to přezutí pneu, nebo jen výměna kol? Potřebujete pneumatiky nahustit nebo uskladnit?

Pneuservisy ve Slaném a okrese Kladno

Přezutí pneu

Nejčastěji řidiči řeší přezutí pneumatik na jaře a na podzim. Víte, kdy je povinnost přezout na zimní pneumatiky a kdy je doba na obutí na letňáky? Zákonem stanové období je pouze pro zimní pneu od 1. listopadu do 31. března, pokud je na vozovce viditelný sníh, led nebo námraza. Výměnu kol zvládnete doma, potrvá vám to ale pravděpodobně déle než v ověřeném pneuservisu. Pokud nemáte druhou sadu pneumatik na discích, bude nutné navštívit pneuservis, kde vám pneu přezují, nahustí a vyváží. Ceny přezutí pneumatik jsou velmi odlišné, většinou za tuhle službu ale zaplatíte 700-900 Kč. Demontáž/montáž všech čtyř pneumatik se pohybuje okolo 300 Kč.

Pneuservisy nabízející přezutí pneu ve Slaném a Kladně

Oprava pneu

Když si poškodíte nebo propíchnete pneumatiku, v častých případech je možné ji nechat opravit. Ať už sadou na opravu pneumatiky, nebo profesionálním lepením v pneuservisu. Jen tak budete mít jistotu, že vám opravená pneumatika vydrží mnoho dalších kilometrů. Cena opravy pneu se pohybuje od 150 do 500 Kč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Pokud pneuservis nabízí své služby mnoho let, je zpravidla vyhlášený, kvalitní a zákazníci se do něho rádi vrací. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. Profi nářadí a přístroje (plně automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitní ruční nářadí), dostatečný počet zvedacích plošin a pracovních míst značí, že to pneuservis myslí se svými službami opravdu vážně. Moderní stroje svědčí také o profesionalitě a ekonomické stabilitě podniku. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolený a šikovný personál. Na první pohled nejspíš nepoznáte, jak často se pracovníci pneuservisu vzdělávají. Ale pozorováním jejich úkonů si dokážete všimnout, jak zruční pracovníci jsou. Jestli jim nástroje a disky s pneu padají od ruky, jestli mají čisto na place apod. To vše svědčí o kvalitě služeb. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Když už vážíte cestu se svým vozidlem do pneuservisu, nejspíš rádi využijete i další návazné služby. Kontrola geometrie, hustění pneu dusíkem, nebo uskladnění pneu do další sezóny značí, že to pneuservis se svými činnostmi myslí vážně. Vám tyto další služby ve výsledku ušetří starosti a čas. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

I malý lokální pneuservis může svou kvalitou a cenou předčit velké hráče na trhu. Aby živnostník uspěl na náročném trhu s pneu službami, musí se prosadit vyšší kvalitou a lepšími cenami. Dává si víc záležet na odvedené práci, je vstřícnější ke svým klientům, pracuje i přes oficiální provozní dobu.

Pneuservisy ve Slaném a okrese Kladno

Ve Slaném, Kladně a okolí se nachází téměř 80 pneuservisů, které nabízí rozličné služby:

Kdy koupit nové pneumatiky

Nákup nových pneumatik určitě řešte, když minimální hloubka dezénu u letní pneumatiky je méně než 1,6 mm a u zimních pneu 4 mm. Není vhodné provozovat vůz se sjetými plášti. Doporučujeme také měnit přiliš staré pneumatiky, které léty ztrácí své přednosti.

Hledáte rady, jak vybrat správné pneu pro vaše auto? Chcete najít tu pravou pneumatiku, která v testech sklízí úspěchy? Nebo si chcete přečíst, jak se o pneumatiky starat? Podívejte se na seriál článků o pneumatikách, které jsme pro vás napsali v rádci Jak vybrat pneu.

Skladování pneumatik

Přemýšleli jste někdy, jak správně uskladnit nevyužité pneumatiky (zimní přes léto a letní přes zimu)? V úvahu připadá uskladnění pneumatik v domácích podmínkách, dejte ale pozor na to, že špatné skladování může životnost a vlastnosti pneumatik podstatně snížit. Přitom cena za uskladnění pneumatik se v pneuservisech pohybuje okolo 400 Kč/sadu pneu.

Uskladnění pneu v pneuservisech ve Slaném a Kladně

Pneu služby v okolních okresech

  • Pneuservisy Rakovník - V tomto městě a okolí lze poptávat pneu služby (přezutí pneu, prodej pneu nebo geometrie kol) v několika pneuservisech.
  • Pneuservisy Beroun - Město ležící na soutoku Berounky a Litavky nabízí velké množství pneuservisů, které nabízí opravu, hustění, výměnu nebo uskladnění pneumatik. Vybírat můžete z tohoto katalogu pneuservisů v Berouně a okolí.
  • Pneuservisy v okrese Praha západ - Největší výběr pneuservisů (téměř 100) v okolních okresech nabízí Praha západ. Vybírejte různorodé pneu služby - geometrie kol, přezutí pneu, vyvážení kol a mnoho dalšího.
  • Pneuservisy Mělník - Do častých pneu služeb, ve městě ležícím na soutoku Vltavy a Labe, lze zařadit například prodej pneu, huštění pneumatik nebo také výměnu pneumatik. Více nabízených služeb v Mělniku naleznete zde.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články