PRÁCE 🧰

Pneuservis Jesenice u Prahy - rádce výběru

30. 11. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Bydlíte nedaleko Jesenice u Prahy a potřebujete najít spolehlivý a kvalitní pneuservis v blízkém okolí? Jaké máte jako zákazník možnosti? Kolik stojí pneu služby jako přezutí a výměna pneu, huštění pneumatik a nebo jejich uskladnění do další sezóny? Připravili jsme si pro vás několik rad a tipů, které vám pomohou s výběrem ideálního pneuservisu v Jesenici u Prahy a okolí.

Pneuservisy Jesenice u Prahy

Jak vybrat vhodný pneuservis ze široké nabídky firem

Nadešel čas na návštěvu pneuservisu? Potřebujete zajistit pneu služby jako přezutí a výměna pneumatik, huštění pneu, vyvážení a geometrie kol, uskladnění pneu do další sezóny a další? Nespoléhejte se na to, že první pneuservis, který se vám zobrazí na internetu, je ten nejlepší. Nejprve si řekněte, jakou službu po pneuservisu požadujete a tím si zúžíte základní výběr. Máte rádi kvalitu? Vybírejte z autorizovaných pneuservisů, které vás nezklamou. Dále můžete vybírat podle ceny, místa, kde se nachází a nebo také podle zkušeností a recenzí ostatních zákazníků.

Seznam pneuservisů v okolí Jesenice

Kdy přezout na zimní pneu aneb rutina pro pneuservisy

Víte, že od 1. listopadu do 31. března byste měli mít zimní pneumatiky, je-li na silnici souvislý sníh, námraza a nebo led? I díky tomu je přezutí pneumatik bezpochyby tou nejčastěji hledanou a poptávanou službou u pneuservisů. Ačkoliv není zákonem dané období, kdy byste měli mít letní pneumatiky, nesnažte se šetřit vzorek letních gum a nedojíždějte zimní pneu. Nejste-li typ člověka, který si přezouvá gumy na autě sám, obraťte se na pneuservis. Cena za přezutí jedné sady pneumatik je 600-800 korun.

Jak opravit poškozenou nebo propíchnutou pneu

Stalo se vám někdy, že jste si při cestě propíchli a nebo jinak poškodili pneumatiku? Věříme, že vám to zkazilo náladu. Zoufat však nemusíte. Na trhu existují hned dvě možná řešení pro krátkodobou opravu - spreje na opravu pneumatik a nebo lepící sady. Pokud je poškození většího rozsahu a nebo chcete nechat opravu na profesionálech, využijte služeb pneuservisů. Stát vás to bude od 150 do 500 korun. Případná montáž či demontáž všech čtyř pneumatik vás vyjde na 300 Kč.

Autorizované pneuservisy Jesenice a blízké okolí

Podle čeho se pozná kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technika. Pokud si v pneuservisu všimnete vyvažovacího závaží, zouvaček, vyvažovaček a sloupových zvedáků znamená to, že to pneuservis se svými službami myslí opravdu vážně. Bude se jednat o ekonomický stálou společnost.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolení zaměstnanci. Pozorováním úkolů, které mají na starosti jednotlivý zaměstnanci lze odhadnout, jak moc je personál pneuservisu zručný a šikovný. Každé činnosti by měli zaměstnanci rozumět a odpovědět vám na jakýkoliv dotaz.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Dejte šanci také malému lokálnímu pneuservisu. Živnostníci, kteří vlastní a provozují pneuservisy, přistupují ke svým klientům vřele a vždy se vám snaží vyjít vstříc. Očekávat můžete neošizenou práci a také nižší ceny služeb. Pružná oficiální doba je velkým bonusem.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Nabídka doplňkových - návazných služeb. Motorista, který přijede do pneuservisu za účelem přezutí pneumatik by možná rád využil možnosti nahuštění pneumatik, geometrie kol nebo vyvážení pneu. Pneuservisy nabízející více služeb doporučujeme všemi deseti.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Jestliže pneuservis funguje několik let v kuse, značí to o jeho dobrém přístupu a správně nastaveném fungování. Klienti se do pneuservisu rádi vrací a jsou se službami spokojeni.

Pneuservisy Jesenice u Prahy a okolí okresu Praha-západ

V Jesenici a blízkém okolí okresu Praha-západ se nachází 98 pneuservisů, které nabízí různé pneu služby:

V jakých pneuservisech v Jesenici přezují nákladní auta

Co říká zákon na vzorek pneumatik

Základem každé autoškoly je podmínka znalosti minimální hloubky dezénu pneumatiky. Znáte minimální hodnoty vzorku pro letní a zimní pneu? U letních gum je minimální hloubka dezénu 1,6 mm a u zimních 4 mm. Dodržením a pravidelnou kontrolou předejdete možné pokutě od policie za sjeté pneumatiky, která se může vyšplhat až na 2 000 Kč. Je potřeba myslet také na to, že pokud je vzorek pod minimální hodnotou, pneumatiky ztrácí nejen přilnavost na vozovce, ale obecně se zhorší jízdní vlastnosti.

Celoroční pneumatiky a nebo letní a zimní podle období? Jak se správně starat o pneu? Vyplatí se levné pneumatiky a nebo byste si měli raději připlatit? To a všechny další informace o pneumatikách najdete v našem rádci Portálu řidiče.

Jak uskladnit pneumatiky tak, aby netratili na životnosti

Co s nevyužitými pneumatikami do doby než budou potřeba, tj. na začátku další sezóny? Spousta řidičů je prostě „odloží“ ve sklepě nebo v garáži a hotovo. Není to vyloženě špatně, ale je důležité mít pod kontrolou několik kritérií k uskladnění pneumatik tak, aby nedošlo ke snížení životnosti a bezpečnosti gum. Pokud chcete mít jistotu o kvalitě skladování, objednejte si uskladnění pneumatik v pneuservisu, bude vás to stát okolo 400 Kč za jednu sadu pneumatik.

Pneu služby Jesenice a blízké okolí okresu Praha-západ

  • Pneuservisy Praha-východ - Na východě Prahy poptávejte přezutí a výměna pneu, huštění pneumatik, geometrie a vyvážení gum od více než 100 pneuservisů.
  • Pneuservisy Kladno - V okrese Kladno, který leží 30 km od Prahy naleznete 78 fungujících pneuservisů u kterých můžete objednávat nejrůznější pneu služby.
  • Pneuservisy Benešov - Největší okres Středočeského kraje a stejnojmenné město téhož kraje se prezentuje nabídkou necelých 70 pneuservisů.

O čem jsme také psali na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články