PRÁCE 🧰

Pneuservis Praha 9 - katalog firem

1. 12. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Další sezóna a je na čase přezout, nahustit a vyvážit pneumatiky? V Praze 9 se o váš automobil pečlivě postarají. Čím se odlišují jednotlivé pneuservisy a kolik jejich služby stojí? Na otázky odpovíme níže a předáme vám užitečné tipy a rady, jak vybrat pneuservis na Praze 9.

Pneuservisy Praha 9

Správný postup při výběru pneuservisu

Volba pneuservisu - i přesto, že vám to může připadat jako velice snadný úkol, dbejte na pár pravidel, abyste se nenechali nachytat. Co by vám mělo pomoct je zaručeně určení konkrétní služby, kterou pro své auto potřebujete. Pneuservisy pro vás udělají téměř první poslední - od měření a seřízení geometrie kol, až po plnění pneu dusíkem či jejich vyvážení.

Pneuservisy v městské části Praha 9

Obligátní přezutí pneumatik

Před létem nebo zimou nastává čas zažitého přezouvání pneumatik. Víte, kdy je nutné přezout na zimní pneumatiky a jak poznat zimní pneu? Zákonem stanové datum pro zimní pneu je od 1. listopadu do 31. března, pokud je na vozovce viditelný sníh, led nebo námraza. Možností, která se nabízí jsou celoroční pneumatiky. Ano, finanční a časová úspora to může být, ale kilometrový nájezd celoroček je podstatně (o polovinu) menší - celoroční pneu se tak hodí pouze někomu. Kolik si vzít peněz pro přezutí pneu? Ceny můžou být rozdílné a záleží na mnoha faktorech pneuservisu, obecně odhadovaná cena je ale mezi 600 a 800 Kč.

Přezutí pneumatik v Praze 9 a okolí

Poškození pneumatik a jejich oprava

Velkou nepříjemností, která se vám může při cestě stát je když vás zradí pneumatika. Pomoct vám může sprej na opravu pneumatiky, musí být ale opravdu kvalitní. Řešení je to pouze dočasné a není natrvalo. Pro klid v duši, že budete mít pneu v pořádku, doporučujeme objednání do pneuservisu. Ceník opravy pneu se pohybuje podle rozsahu poškození, vyjde vás ale zhruba od 150 do 500 Kč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní profesionální stroje. Všimli jste si vyvažovačky a zouvačky pneumatik, sloupových zvedáků nebo přípravků na montáž a demontáž čidel pneumatik? Jestliže ano, tak je to vynikající znamení a známka kvality. Technické vybavení pneuservisu svědčí také o ekonomické stránce podniku.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Počet let na trhu a tradice. Pokud pneuservis nabízí své služby na jednom místě několik let, je zpravidla velmi známý, ověřený a klienti se do něho rádi vrací.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Rozsáhlá nabídka doplňkových služeb. Když už se svým vozem dorazíte do pneuservisu, nejspíš byste rádi využili i další návazné služby. Protektorování pneu, TPMS nebo geometrie kol značí, že to pneuservis se svými činnostmi myslí vážně. Vám tyto doplňkové služby celkem dost ušetří starosti a čas.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Vzdělaní a zruční zaměstnanci. Na první pohled nejspíš nepoznáte, jak často se pracovníci pneuservisu vzdělávají. Ale pozorováním jejich úkonů si lze povšimnout, jak šikovní pracovníci jsou. Pro spolehlivý pneuservis není charakteristické, že personálu padají od ruky disky s pneu nebo že nemají čisto na pracovní ploše.

Jak poznat kvalitní pneuservis

I malý lokální pneuservis dokáže svou kvalitou a cenou přeskočit velké hráče na trhu. Náročný trh je k živnostníkům nemilosrdný, uspět tak musí svou kvalitou a cenou. Výběrem malého pneuservisu se vám dostane precizně odvedené práce, vstřícnějšímu zacházení a větší ochotě.

Pneuservisy v městské části Praha 9

V Praze 9 a okolí se nachází 549 pneuservisů, které nabízí různorodé služby:

Koupě nových pneumatik

Čas nákupu nových pneumatik nastane, pokud je již minimální hloubka dezénu u letních pneu méně než 1,6 mm a u zimních pneu 4 mm. Nesnažte se za každou cenu dojíždět zimní pneumatiky v létě. Čím je vzorek pneumatik nižší, tím horší má vlastnosti na vozovce. V důsledku to znamená větší pravděpodobnost aquaplaningu nebo smyku.

Jak zvýšit životnost pneumatiky? Co je to index nosnosti a co znamenají jednotlivá čísla na pneumatikách? Kdo se umístil na první pozici v testech pneu? Připravili jsme si pro vás souhrn tématických článků o pneumatikách, kde naleznete odpovědi na uvedené otázky a mnohem více.

Jak uskladnit pneumatiky

Trápilo vás někdy nebo jste uvažovali o tom, jak správně skladovat nevyužité pneumatiky? Alternativou, kterou řidiči využívají je uskladnění pneumatik doma. Ne vždy se to ale povede podle představ a motoristi dělají při uskladnění spoustu chyb. Dbejte na to, že důsledkem špatného skladování je rapidní snížení životnosti a vlastnosti pneumatik. Možná se tak vyplatí uskladnění pneu v pneuservisu, kde za to zaplatíte cca 400 Kč za sadu pneu.

Pneuservisy v Praze 9 poskytující uskladnění pneumatik

Pneu služby v okolí Prahy 9

  • Praha-východ - Pneuservisy v okrese Praha-východ ve Středočeském kraji nabízí nejčastěji přezutí, huštění a výměnu pneumatik. Vybírat ale můžete i z ostatních služeb.
  • Mělník - Mimo zámku a vinných sklepů lze v Mělníku navštívit také mnoho pneuservisů. Ty vám poskytnou prodej pneu, geometrii kol, uskladnění pneumatik a další pneu služby.
  • Mladá Boleslav - V hlavním městě Středočeského kraje ležícím na levém břehu řeky Jizery jsou rozmanité pneu služby, za zmínku stojí kontrola tlaku v pneumatikách, huštění pneumatik nebo vyvážení kol.
  • Nymburk - Nedaleko Poděbrad na řece Labi se nachází město Nymburk, ve kterém řidiči poptávají geometrii kol, přezutí pneu nebo opravu ALU disků. Pro více služeb lze zobrazit úplný katalog.
  • Benešov - Celkem 42 spolehlivých a kvalitních pneuservisů se nachází v Benešově a jeho okolí. Poskytněte svému autu precizní pneu služby v podobě nahuštění pneumatik, výměny pneumatik nebo uskladnění pneu.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články