PRÁCE 🧰

Pneuservis Praha 4 - přehled firem

1. 12. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Každého motoristu čeká jednou za čas přezutí pneumatik, jejich nahuštěníuskladnění. Jaký je ceník jednotlivých pneuservisů v městské části Praha 4? Čím se služby pneuservisů na Praze 4 a jejím okolí liší? Poradíme a pomůže vám s výběrem pražského pneuservisu.

Pneuservisy Praha 4

Jak vybrat ideální pneuservis

Při výběru pneuservisu je zásadní určit jakou pneu službu pro své auto hledáte. Díky tomu si vyfiltrujete například kontrolu a seřízení geometrie vozu nebo vyvážení kol. Snažte se hledat pneuservis ve střední cenové relaci - ani ne nejdražší, ani ne nejlevnější. Zkuste se také poptat okolí, do jakého pneuservisu by se svým autem zamířili. Na internetu je také mnoho diskuzních fór a pomoct vám můžou také recenze od ostatních zákazníků.

Pneuservisy v městské části Praha 4

Kdy přezout na letní/zimní pneu

Zkušený řidič již na otázku kdy přezout na zimní pneumatiky odpověď zná. Zákon pro přezutí na zimní pneumatiky udává datum od 1. listopadu do 31. března, pokud je na vozovce viditelný sníh, led nebo námraza. Mnoho lidí ale neví, kdy vlastně můžou přezout na letní pneu. Pneumatiky doporučujeme průběžně kontrolovat, aby nebyly příliš sjeté a nepoužité. Kolik vás bude přezutí stát? Za novou obuv zaplatíte v pneuservisu přibližně 700-900 Kč. Za demontáž/montáž všech čtyř pneumatik zaplatíte cca 300 Kč.

Přezutí pneumatik v Praze 4 a okolí

Oprava píchlého pláště vozu

Defekt pneumatiky - stát se to může klidně nechtěně a je dobré být připraven na výměnu. Malé poškození se dá zalepit a vyřešit problém později, velké poškození pneumatiky je už ale dobré prokonzultovat s odborníky v pneuservisu. Budete mít alespoň jistotu, že bude guma znovu v pořádku. Nemusíte se obávat, cena opravy pneu opravdu nestojí jmění, naopak je okolo 150-500 Kč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Profesionální a spolehliví pracovníci. Při příchodu do pneuservisu vás někdy může první dojem zmást. Zkuste si ale průběžně všímat, jak to zaměstnancům jde s nářadím, jestli jim nepadají disky s pneu od ruky, apod. To vše vypovídá o kvalitě a funkčnosti pneuservisu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Počet let na trhu. Tradice a dlouhodobé působení pneuservisu vám dokáže napovědět, že se bude jednat o ověřený podnik, do kterého se zákazníci rádi opětovně vracejí.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Lokální malý pneuservis dokáže svou kvalitou a cenou také překvapit. Zkuste jednou vsadit na pneuservis, který provozuje životnostník a nemá obřích rozměrů. Možná se to vyplatí, menší pneuservisy nabízí 100% odpracovanou práci, vstřícnost, ochotu a některé pracují i mimo oficiální otevírací dobu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Nabídka pneu služeb navíc. Jestliže dáváte svůj automobil do rukou pneuservisu, mohli by se vám hodit také doplňkové služby. Huštění pneumatik, vyvážení kol nebo uskladnění pneumatik v celkovém důsledku ušetří starosti a čas.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Technické moderní zázemí. Pokud je v pneuservisu k vidění profesionální nářadí, zouvačky a vyvažovačky pneumatik, sloupcové zvedáky a další jiné vybavení, můžete si být jisti, že jste se rozhodli správně. Zmíněné vybavení svědčí o vysoké úrovni a kvalitě pneuservisu.

Pneuservisy v městské části Praha 4

V Praze 4 a okolí se nachází 549 pneuservisů, které nabízí rozlišné služby:

Kdy je čas na nákup nových pneu

Hraniční doba, kdy je již nutné zakoupit nové pneumatiky je, když zjistíte, že je vzorek pneu sjetý. Zákon jasně říká, že minimální hloubka dezénu u letních pneumatik je 1,6 mm a u zimních pneu alespoň 4 mm. Navštívit můžete lokální nebo autorizovaný pneuservis nebo vybírat z pneumatik online. Na výběr je nepřeberně moc výrobců, přednost můžete dát ověřené značce Michelin nebo vyzkoušet českou značku pneumatik Tomket.

Zajímají vás tipy a rady ohledně letních, zimních nebo celoročních plášťů na auto? Víte, jak se správně starat o pneumatiky? Jaká značka pneu je nejlepší? Veškeré užitečné informace ze světa pneumatik naleznete na jednom místě.

Postup při skladování pneumatik

Přistupujete k uskladnění pneumatik lehkovážně a povětšinou hodíte pneu do sklepa nebo garáže a nic jiného neřešíte? Možná si zaděláváte na problém a s ním spojené zbytečné výdaje. Správné skladování pneumatik na další sezónu je klíčové pro jejich životnost a vlastnoti. Jistotu představují pneuservisy, kde vám za uskladnění naúčtují 400 Kč za sadu pneu.

Pneuservisy v Praze 4 nabízející uskladnění pneumatik

Pneu služby v okolí Prahy 4

  • Benešov - Druhý nejrozlehlejší okres ve Středočeském kraji nabízí mnoho spolehlivých pneuservisů. Nabídka pneu služeb je převážně výměna, přezutí a huštění pneumatik.
  • Příbram - Ve městě v oblasti pod Brdy na říčce Litavce je v nabídce geometrie kol, prodej pneu a výměna pneumatik. Více profi služeb naleznete zde.
  • Kolín - Pokud pocházíte nebo projíždíte Kolínem a hledáte pneuservis, bude se vám hodit výčet nejoblíbenějších služeb. Těmi jsou přezutí pneu, huštění pneumatik a geometrie kol. Prohlédnout si můžete ale také ostatní v kompletním seznamu pneuservisů Kolín.
  • Kladno - Největší město Středočeského kraje a třinácté největší město České republiky se může chlubit téměř 80 pneuservisy, jejichž nabízené služby jsou prodej pneu, vyvážení kol, uskladnění pneumatik a další.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články