PRÁCE 🧰

Pneuservis Praha 6 - přehled firem

1. 12. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Pocházíte z Prahy 6 nebo jejím okolí a hledáte pneuservis, kde vám přezují, opraví nebo uskladní pneumatiky? Jak moc jsou odlišné ceny pneu služeb na Praze 6? Čím se liší jednotlivé pneuservisy? Níže naleznete užitečné informace, které vám výběr pneuservisu ulehčí.

Pneuservisy Praha 6

Tipy a rady, jak vybrat pneuservis

Nezdá se to, ale výběr pneuservisu může dát celkem zabrat. Odpíchnout se můžete tak, že si nejdříve určíte konkrétní pneu službu, kterou vyžadujete. Poté můžete prohlížet z katalogu pneuservisů ve vašem okolí. Porovnejte si ceníky 2-3 pneuservisů, abyste měli obecnou představu, kolik služby stojí. Velmi dobře funguje prosté zeptání se přátel, rodiny nebo kolegů v práci. Pneuservisy nabízí převážně přezutí, huštění a výměnu pneumatik.

Pneuservisy v městské části Praha 6

Přezutí pneu - co je potřeba vědět?

Opakování je matka moudrosti, a tak není na škodu si připomenout, že přezout na zimní pneumatiky je povinné od 1. listopadu do 31. března, pokud se na vozovce nachází viditelný sníh, led nebo námraza. Víte, ale jak je to s letními pneu a kdy přezout na letní pneumatiky? Využít můžete celoroční pneumatiky, odpadne vám tak každoroční obutí auta, dejte ale pozor, že se celoroční pneumatiky nehodí každému. Přezutí v pneuservisech je účtováno na přibližných 600 až 800 Kč.

Přezutí pneumatik na Praze 6 a okolí

Oprava defektu pneumatiky

Poškození pneumatiky za jízdy je nemilá věc, má ale své řešení. Krátkodobá pomoc, kterou někteří řidiči vozí s sebou, se nazývá sprej na opravu pneumatiky. Další možností je oprava pneu s kompresorem, existují i malé do autozásuvky na 12 V, které si můžete vzít s sebou na cesty. Jestliže je defekt větší nebo se do opravy pneu radši nechcete pouštět, vsaďte na jistotu a obraťte se na profesionály v pneuservisu - oprava pneu stojí podle rozsahu poškození 150 - 500 Kč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Počet let na auto-moto trhu. Pneuservisy, které fungují již několik let, a drží si tak svoji tradici, mají oproti ostatním velké výhody - povětšinou jsou kvalitní, spolehlivý a zákazníci se k nim rádi vracejí.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Každý motorista uvítá, když jsou v nabídce další doplňkové služby, které může využít. Oprava ALU disků, kontrola tlaku v pneu nebo vyvážení kol vypovídá, že se jedná o seriózní pneuservis na úrovni.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technika a zázemí. Jestliže chce pneuservis držet krok s konkurenty a nynější dobou, měl by obsahovat profesionální nářadí, zvedáky, zouvačky a vyvažovačky. Podle vybavení poznáte, jak si podnik vede po ekonomické stránce.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Profesionální a šikovní zaměstnanci. Vzdělání personálu odhadnete jen stěží. Zaměřte se tak spíše na to, jak jim to jde s nářadím, jak rychle přezují auto na nové pneu, jestli si ví se vším rady a v úkonech se neztrácí apod. Díky tomu zjistíte, jak jsou zaměstnanci zruční a jestli stojí za objednání.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Lokální malý pneuservis dokáže svou kvalitou a cenou přeskočit velké hráče na trhu. Živnostníci, kteří vlastní pneuservis musí na trhu vyniknout, proto mají své služby levnější a kolikrát taky kvalitnější. Malé pneuservisy odvedou vše na 100%, komunikují s vámi vstřícně a některé mají otevřeno i mimo otevírací dobu.

Pneuservisy v městské části Praha 6

V Praze 6 a okolí se nachází 549 pneuservisů, které nabízí následující služby:

Kdy objednat nové pneumatiky

Při uvažování, jestli jsou ještě pneumatiky v pořádku byste si měli být 100% jistí. Napoví vám minimální hloubka dezénu, která musí být u letních pneumatik alespoň 1,6 mm a u zimních pneu 4 mm. Víte, ale jak správně změřit hloubku vzorku a poznat sjeté pneumatiky? Pravidelnou kontrolou předcházíte opotřebováním pneumatik, které vede k aquaplaningu nebo nechtěnému smyku.

Co je rychlostní index pneumatiky? Jaké jsou výhody a nevýhody nízkoprofilových pneumatik? Jak správně hustit pneumatiky? Odpovědi na zmíněné otázky naleznete v tématických pneu článcích, které jsme seskupili do rádce Portálu řidiče.

Uskladnění pneumatik a časté chyby

Patříte mezi většinu řidičů, kteří po uplynulé sezóně odhodí pneumatiky do sklepa nebo garáže a nic neřeší? Dejte pozor, co vše to může způsobit. Správné uskladnění pneumatik není nic jednoduché - dbát byste měli hlavně na prostředí, ve kterých se pneu nachází. Zanedbávat byste neměli ani rovnání pneumatik (podle typu pneumatiky). Jestliže se chcete těchto starostí zbavit a ušetřit tak čas, můžete využít uskladnění pneumatik v pneuservisu, které vás bude stát 400 Kč za sadu pneu.

Pneuservisy na Praze 6 uskladňující pneumatiky

Pneu služby v okolí Prahy 6

  • Beroun - Ve městě ležícím na soutoku řek Berounky a Litavky je nejpoptávanější výměna pneumatik, přezutí pneu a huštění pneumatik. Kompletní seznam pneuservisů je k vidění zde.
  • Kladno - Hledáte pneuservis v Kladně? Vybírat můžete z téměř 80 kvalitních pneuservisů. Jejich nabídka služeb je různorodá, např. prodej pneu, huštění pneumatik a jejich uskladnění.
  • Mělník - Město známé také díky soutoku dvou největších řek Labe a Vltavy nabízí pneu služby od A do Z. Vybírat lze z geometrie kol, protektorování pneu nebo výměny pneumatik.
  • Rakovník - I přesto, že město Rakovník nabízí pouze 25 pneuservisů, tak je jejich nabídka služeb široká - přezutí pneu, uskladnění pneumatik, vyvážení kol a další.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články