PRÁCE 🧰

Pneuservis Praha 7 - jaký vybrat?

1. 12. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Chtěli byste najít pneuservis na Praze 7, který je zaručeně dobrý? Jaké máte při výběru možnosti? Kolik stojí jednotlivé pneu služby? Přečtěte si níže naše doporučení a usnadněte si volbu pneuservisu v Praze 7.

Pneuservisy Praha 7

Podle čeho filtrovat z nabídky pneuservisů

Přišel čas na objednání do pneuservisu a ihned klikáte na první, který se vám zobrazil? Zkuste si dát s vyfiltrováním trochu práce, vyplatí se to. Nabídka pneu služeb je pestrá, proto si nejdříve zvolte jednu, kterou nutně potřebujete - přezutí, huštění nebo snad uskladnění? Poté můžete volit z autorizovaných pneuservisů - jistota, která vás nezklame. Malé lokální pneuservisy mají ale také co nabídnout a jejich ceník bude přívětivější. Možností je tak nespočet, existují i pneuservisy určené pro dodávky nebo motocykly. Za pokus stojí se také zeptat okolí, přece jen líná huba holý neštěstí.

Pneuservisy v městské části Praha 7

Přezutí pneumatik - kdy se přezouvá

Málokterý řidič má z přezouvání pneumatik radost a baví ho to. Svému autu ale nové obutí dopřát musíte, alespoň tedy na zimu mezi 1. listopadem a 31. březnem, jestliže je na vozovce viditelný sníh, led nebo námraza. I přes to, že není zákonem dané přezutí letních pneumatik, nesnažte se ušetřit vzorek letních plášťů a nedojíždějte zimní gumy. Pro profesionální přezouvání všech pneumatik se obraťte na odborníky v pneuservisu. Cena přezutí pneu je cca 600 - 800 Kč.

Přezutí pneumatik v Praze 7 a okolí

Jak opravit defekt pneumatiky

Na vozovce bylo kamení, nepořádek nebo pořádné výmoly a vám se nevyhnulo poškození pneumatiky. Jednu pneu navíc již vzadu vozit pravděpodobně nebudete, využít ale můžete sady opravy kol, která spolehlivě malé díry zalepí. Pro velké poškození se objednejte do pneuservisu, kde vám určí rozsah poškození. Připravit si můžete od 150 do 500 Kč. Demontáž/montáž všech čtyř pneumatik stojí povětšinou 300 Kč.

Podle čeho se pozná kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Jestliže pneuservis funguje několik let v kuse, značí to o jeho dobrém přístupu a správně nastaveném fungování. Klienti se do pneuservisu rádi vrací a jsou se službami spokojeni.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technika. Pokud si v pneuservisu všimnete vyvažovacího závaží, zouvaček, vyvažovaček a sloupových zvedáků znamená to, že to pneuservis se svými službami myslí opravdu vážně. Bude se jednat o ekonomický stálou společnost.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolení zaměstnanci. Pozorováním úkolů, které mají na starosti jednotlivý zaměstnanci lze odhadnout, jak moc je personál pneuservisu zručný a šikovný. Každé činnosti by měli zaměstnanci rozumět a odpovědět vám na jakýkoliv dotaz.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Dejte šanci také malému lokálnímu pneuservisu. Živnostníci, kteří vlastní a provozují pneuservisy, přistupují ke svým klientům vřele a vždy se vám snaží vyjít vstříc. Očekávat můžete neošizenou práci a také nižší ceny služeb. Pružná oficiální doba je velkým bonusem.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Nabídka doplňkových - návazných služeb. Motorista, který přijede do pneuservisu za účelem přezutí pneumatik by možná rád využil možnosti nahuštění pneumatik, geometrie kol nebo vyvážení pneu. Pneuservisy nabízející více služeb doporučujeme všemi deseti.

Pneuservisy v městské části Praha 7 a okolí

V Praze 7 a okolí se nachází 549 pneuservisů, které nabízí rozdílné služby:

Zákonem daný vzorek dezénu pneu

Základy, které byste měli znát z autoškoly - určená hodnota vzorku je pro letní pneu minimálně 1,6 mm a pro zimní pláště alespoň 4 mm. Neporušujte tak zákonné požadavky a neriskujte pokutu od policajtů, kvůli tomu, že máte sjeté pneumatiky. Myslete také na to, že pokud je dezén pneumatik nižší, než by měl být, gumy ztrácí přilnavost na vozovce a zvyšuje se tak pravděpodobnost aquaplaningu na mokré silnici nebo smyku vozidla na zamrzlé vozovce.

Přemýšlíte, jestli koupit sezónní pneumatiky nebo zkusit celoročky? Jak se správně starat o pneumatiky, aby neztrácely na životnosti? Vyplatí se koupě levných pneu nebo si radši připlatit? Na vše a mnohem více jsme vám odpověděli v rádci Portálu řidiče.

Skladování pneumatik aneb Jak na to

Ptali jste se někdy sami sebe, kam s nevyužitými pneumatiky? Většina řidičů je odkládá do sklepa nebo garáže, což není špatné řešení. Je ale důležité pohlídat si pár zásadních kritérií uskladnění pneumatik. Místo, ve kterém budou pneu odložené na další sezónu, by mělo být nejlépe chladné, suché a ideálně beze světla. Dejte si rovněž pozor na techniku uskladnění - na discích na ležato, bez disků na stojato. Při špatném provedení dochází u plášťů ke ztrátě životnosti a zhoršení vlastností. V pneuservisech se ceny pohybují okolo 400 Kč za letní/zimní sezónu.

Pneuservisy v Praze 7 uskladňující pneumatiky

Pneu služby v okolí Prahy 7

  • Pneuservisy v Kladně - Mezi nejžádanější služby v Kladně patří výměna pneumatik, jejich nahuštění a přezutí pneu. Vybírat lze ale z více pneu služeb.
  • Pneuservisy v Mělníku - 30 km na sever od Prahy naleznete Mělník, ve kterém se nachází 40 kvalitních pneuservisů. Jejich služby jsou prodej pneu, přezutí a uskladnění pneumatik.
  • Pneuservisy v Berouně - Ve městě ležícím na březích Berounky je více než široká nabídka služeb - vyvážení kol, protektorování pneu nebo geometrie kol. Obvyklé služby naleznete zde.
  • Pneuservisy v Příbrami - Hornické muzeum v Příbrami naláká nejednoho turistu. Pokud ale hledáte pneuservisy, tak nabízené služby jsou huštění, uskladnění a výměna pneumatik.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články