PRÁCE 🧰

Pneuservis Praha 8 - katalog firem

1. 12. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Hledáte pro svůj automobil přezutí pneu, geometrii kol nebo huštění pneumatik na Praze 8, ale nevíte kam se objednat? Kolik peněz stojí služby pneuservisů a čím se liší? Na zmíněné otázky odpovíme a poradíme vám, jak vybrat pneuservis v Praze 8.

Pneuservisy Praha 8

Kritéria výběru ideálního pneuservisu

Jak začít a na co koukat, pokud vybíráte pneuservis, do kterého byste se chtěli objednat? Ze všeho nejdříve je potřeba si určit o jakou pneu službu máte zájem. Jednotlivé pneuservisy se liší svou nabídkou služeb a cen, které si účtují. V menších lokálních pneuservisech zaplatíte pravděpodobně o něco míň, než ve velkém autorizovaném pneuservisu, na druhou stranu máte zajištěnou nejvyšší kvalitu. Vybírat lze ze služeb jako výměna pneu, huštění pneumatik, geometrie kol a další.

Pneuservisy v městské části Praha 8

Přezutí pneumatik vozidla

Nejoblíbenější a nejvyužívanější objednávanou službou v pneuservisech je přezutí pneumatik. Víte, kdy je čas na přezutí pneumatik? Zimní pneu obujete v období od 1. listopadu do 31. března, jestliže je na vozovce viditelný sníh, led nebo námraza. Kdy je vhodné přezout na letní pneu jsme pro vás sepsali v samostatném článku. Přezutí pneumatik zvládnete sami doma, pokud ale chcete mít jistotu v dobře odvedené práci můžete kontaktovat pneuservis. Cena přezutí pneu je zhruba 600 - 800 Kč.

Přezutí pneumatik v Praze 8 a okolí

Co dělat při poškození pneumatiky

Došlo k nečekanému defektu pneumatiky a nevíte, co si počít? Rezervní pneumatiky jsou v nynější době na autech vidět jen v ojedinělých případech, kolikrát se na stejném místě může nacházet i baterie hybridního pohonu. Pro malé defekty využijete spreje a lepící sady. Pokud je poškození pneumatiky velké (více než 5 milimetrů) vyplatí se zavolat asistenční službu nebo objednání do pneuservisu. Podle rozsahu poškození zaplatíte za jednu gumu 150 - 500 Kč. Demontáž/montáž všech čtyř pneumatik vás vyjde na 300 Kč.

Podle čeho se pozná kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Zázemí na vysoké úrovni. Moderní inovativní vybavení pneuservisu značí, že to se svými službami myslí opravdu vážně. Sloupové zvedáky, vyvažovací závaží, zouvačky a vyvažovačky jsou znamení, že se jedná o profesionální a ekonomicky stabilní firmu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Pokud se pneuservis chlubí dlouholetou tradicí a jeho služby jsou vyhlášené, značí to o jeho výborném fungování. Stálí zákazníci jsou ochotni připlácet za více služeb a jsou více než spokojeni.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Odborníci na pravém místě. Vždy je těžké odhadnout, jak moc jsou pracovníci pneuservisu vzdělaní a dané problematice rozumí. Jestliže jim ale nástroje padají od rukou, nemají čisto na pracovišti a čekáte na přezutí pneu déle než 40 min, je to špatné znamení.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka návazných služeb. Pneuservisy, které nabízí doplňkové služby jsou vždy lépe hodnocené. Každému řidiči se totiž občas hodí kontrola tlaku v pneumatikách, jejich nahuštění nebo uskladnění. Vám tyto služby navíc uspoří starosti a čas.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Lokální malé pneuservisy nemusí být k zahození, spíše naopak. Bojíte se, že bude práce v malém pneuservisu špatně odpracovaná? Jste na omylu, lokální pneuservisy odvedenou každou pneu službu na 100%, ke svým zákazníkům jsou vstřícní a někde pracují i mimo otevírací dobu.

Pneuservisy v městské části Praha 8

V Praze 8 a okolí se nachází 549 pneuservisů, které nabízí odlišné služby:

Jaká je minimální hloubka dezénu

Každý motorista by měl znát alespoň základní věci, jednou z nich je poznat letní pneu, to samé platí i pro zimní pneu. Druhou věcí je zákonem daná minimální hloubka vzorku, která je pro letní pneumatiky 1,6 mm a pro zimní pneu 4 mm. Při huštění pneumatik tak doporučujeme zkontrolovat, jestli nejsou pneumatiky již nadužívané a nevyplatí se koupě nových v pneuservisu nebo na internetu.

Hledáte užitečné tipy a rady, jak vybrat ty správné pneu? Jaké jsou všechny druhy pneumatik? Vše jsme pro vás zodpověděli v našem rádci Portálu řidiče, kde naleznete tématické pneu články na jednom místě.

Proč je důležité uskladnění pneumatik

Správným skladováním nevyužívaných pneumatik předejte zbytečným výdajům za koupi nových pneu. Naopak špatným uskladněním svým pneumatikách zkracujete životnost a horší se jejich vlastnosti. Naštěstí existují také způsoby, jak životnost pneumatik prodloužit. Každopádně se nevyplácí uskladnění pneu podceňovat a jistotou je jejich uložení do pneuservisu. Ceník většinových pneuservisů obsahuje uskladnění pneumatik za přibližně 400 Kč za období.

Pneuservisy v Praze 8 uskladňující pneumatiky

Pneu služby v okolí Prahy 8

  • Pneuservisy v Kladně - Ve městě vychovávajícím hokejové legendy naleznete přes 70 pneuservisů. Nabídka služeb je převážně přezutí pneu, výměna pneumatik a jejich huštění.
  • Pneuservisy v Mělníku - Jestliže pocházíte z města Mělník nebo máte cestu kolem a hledáte pneuservis, tak můžete vybírat z geometrie kol, uskladnění pneumatik, prodeje pneu a další.
  • Pneuservisy v Nymburku - Kromě historického jádra města s železniční a průmyslovou tradicí lze v Nymburku objednat své auto na opravu, výměnu nebo vyvážení kol. Více pneu služeb naleznete zde.
  • Pneuservisy v Kolíně - Potřebujete nahustit, vyvážit a přezout pneumatiky svého vozidla? V Kolíně si vyberete z velkého množství kvalitních pneuservisů.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články