PRÁCE 🧰

Pneuservis Český Těšín - rádce výběru

1. 5. 2020 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Hledáte pneuservis v Českém Těšíně a jeho blízkém okolí, kde vám zajistí přezutí nebo výměnu pneumatik, huštění pneu, prodej nových kol na váš vůz a nebo třeba uskladnění pneumatik do další sezóny? Nejste si jisti výběrem a nebo cenou nabízených služeb? Pak je tento článek přesně pro vás - několik tipů a rad pro výběr nejlepšího pneuservisu v Českém Těšíně.

Pneuservisy Český Těšín

Jak vybrat ten nejlepší pneuservis ve vašem okolí

Prvně je potřeba se orientovat podle toho, jaké služby a nebo produkty od pneuservisu požadujete. Dále můžete vybírat pneuservis podle ceny, místa, kde se nachází a nebo zkušeností a recenzí od vašich kamarádů či kolegů. Chcete-li si být jisti kvalitou, můžete se obrátit na autorizované pneuservisy. Ze zkušeností víme, že i malý lokální pneuservis může mít svojí kvalitu a nemusí stát tolik peněz.

Pneuservisy Český Těšín - katalog firem

Přezutí pneumatik aneb rutinní záležitost pro pneuservis

Bezpochyby tou nejžádanější a nejčastěji poptávanou službou je přezutí pneu. Napomáhá tomu také fakt, že od 1. listopadu do 31. března jste dle zákona povinni mít zimní pneumatiky v případě, je-li na vozovce souvislá vrstva sněhu, námraza a nebo led. Troufneme si říci, že přezutí či výměnu pneu vám zajistí v naprosto každém pneuservisu v České republice. Cena za tuto službu se pohybuje mezi 600-800 Kč.

Autorizované pneuservisy v okolí Českého Těšína

Píchlá pneu = zkažený den každého řidiče

Jestli jste někdy píchli pneumatiku a nebo došlo k jinému poškození pneu, asi už víte, že to dokáže zkazit celý den. Zajistili jste si výměnu píchlé pneumatiky? Nebo jste se obrátili na pneuservis? V případě většího poškození byste se rozhodně měli spolehnout na profesionální opravu, která vás vyjde okolo 150 až 500 Kč v závislosti na rozsahu poškození.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní vybavení. Automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitní nářadí a dostatečný počet zvedáků - to je vybavení kvalitních a ekonomicky stabilních pneuservisů. Také to je známka, možnosti poskytovat moderní a složitější služby.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká škála poskytovaných služebPřezout pneumatiky zvládnete skoro doma a pokud to je jediné, co pneuservis nabízí, doporučujeme najít jiný. Více služeb vám ušetří mnoho času a starostí například s uskladněním pneumatik. Pokud pneuservis nabízí složitější služby jako protektorování pneu nebo plnění pneu dusíkem, tak to značí, že to pneuservis myslí se svými službami opravdu vážně.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Šikovný a kvalifikovaný personál. Na první pohled kvalifikaci nepoznáte, ale pokud jim při činnostech padají věci z ruky a celkově jsou nešikovní, tak to známka dobré kvality nebude. Na druhou stranu pokud uvidíte čisto na place a pracovníky, kterým nepadají věci od ruky a vypadají zkušeně, tak to vše podtrhuje kvalitu pneuservisu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Pokud je pneuservis vyhlášený, značí to že je na trhu několik let a spokojení zákaznicí se k němu rádi vrací. To je určitě dobrá známka kvality. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Menší místní pneuservis je často dobrou volbou. Rozsáhlý trh pneuservisů je drsný a menší podniky musí vynikat svojí kvalitou i nižšími cenami. Zákazník je pro ně priorita a často si na práci dávají více záležet. Dokonce práce přes oficiální pracovní dobu je u nich často na denním pořádku.

Pneuservisy v okrese Karviná (Český Těšín) a okolí

Pokud hledáte pneuservis v Českém Těšíně, který spadá pod okres Karviná, můžete vybírat z celkového počtu 56 pneuservisů, ve kterých vám:

Jsou-li pneumatiky sjeté, je třeba koupit nové

Máte přehled o tom, jaká je životnost pneumatik a jak ji můžete prodloužit? V průměru lze říci, že se 6 let považuje za maximální dobu, kdy je pneu sjízdná. Samozřejmě záleží na tom, kolik kilometrů ročně najezdíte, jaké je počasí atd. Minimální hloubka dezénu pro letní pneumatiky je 1,6 milimetrů, pro zimní pneu jsou to 4 milimetry. Podívejte se, jak správně změřit hloubku dezénu pneumatiky. Pokud zjistíte, že máte sjeté pneumatiky, je třeba koupit nové. V dnešní době lze vybírat na internetu podle výrobce, rozměrů atd. a nebo se můžete obrátit na pneuservis, kde vám jistě rádi poradí a pomohou s výběrem.

Veškeré informace o pneumatikách jsme pro vás přehledně seskupili v rámci našeho rádce Portálu řidiče, který vám odpoví na většinu vašich otázek a provede vás světem pneu.

Jak a kde správně uskladnit pneu

Správné uskladnění pneumatik nemusí být tak složité, jak se může zdát. Máte na výběr ze dvou možností. Uskladnění pneumatik doma - dejte si však pozor, aby pneu nesprávným uložením netratili na životnosti a bezpečnosti. A nebo se můžete obrátit na pneuservis, kde pro pneu zajistí potřebné podmínky a vyjde vás to pouze na cca 400 Kč do další sezóny.

Pneu služby v dalších okresech u Českého Těšína

Pneuservisy pro nákladní auta v Českém Těšíně

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články