PRÁCE 🧰

Pneuservis Hlučín - který vybrat?

1. 12. 2020 4 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Pokud potřebujete přezout své auto, opravit kolo, vyvážit nebo uskladnit pneumatiky, přečtěte si níže uvedené informace o nabídce pneuservisů v Hlučíně a okolí. Dozvíte se, jak postupovat při výběru pneuservisu nebo jaké nabízí konkrétní služby.

Pneuservisy Hlučín

Jak vybrat pneuservis

Není lehké vybrat správně pneuservis. Existuje několik kritérií pro toto rozhodnutí. Jednotlivé podniky nabízí řadu služeb a jejich cena a nabídka se značně liší. Nejprve si určete, jakou službu požadujete a poté pokračujte výběrem vhodného pneuservisu.

Nejčastěji poptávanou službou je přezutí pneumatik. Čas na přezutí letních nebo zimních pneumatik je zákonem stanoven na období od 1. listopadu do 31. března, pokud je na vozovce viditelný sníh, led nebo námraza. Pokud si na výměnu troufnete doma, potrvá vám pravděpodobně o něco déle déle než u odborníka v pneuservisu. Samozřejmě ale záleží na vaší šikovnosti. Cena služby se pohybuje v rozmězí 600 až 800 Kč.

Katalog firem pneuservisů v Hlučíně a okolí

Problémem mohou být také propíchnuté nebo jinak poškozené pneumatiky. Pokud chcete mít stoprocentní jistotu, že bude vše v pořádku, objednejte se raději do pneuservisu. Oprava jedné píchnuté pneumatiky vás vyjde na 150 až 500 Kč. Jestliže si chcete poradit sami, využijte spreje na opravu pneumatiky,

Co znamená kvalitní pneuservis?

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Jestliže víte, že pneuservis je na trhu několik desítek let, budí nejspíše vyšší důvěru než před pár dny založený podnik. Do takového se rádi vrací všichni zákazníci a jistě i vy.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. Svědčí o kvalitě nabízených služeb, profesionalitě, ale i ekonomické stabilitě podniku. Pneuservis, který má moderní technické vybavení již asi na trhu nějakou dobu funguje a znamená to tedy, že je vyhlášený a kvalitní.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolený a šikovný personál. Pokud pracovníkům padají věci od ruky a jsou nešikovní, nejspíše už se do takového pneuservisu podruhé nevydáte. Velice tedy záleží i na vzdělávání zaměstnanců.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Jistě na pneuservisu oceníte, pokud vám nabídne kromě výměny pneumatik i jejich huštění, uskladnění nebo kontrolu geometrie. Jistě souhlasíte, že i to je znakem kvality.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Nepodceňujte ani malé lokální pneuservisy, Ty totiž často nabízejí lepší ceny, vyšší kvalitu, vstřícnější přístup ke klientům nebo práci a plnění požadavků zákazníků i mimo pracovní dobu.

Pneuservisy v Hlučíně a okolí

V Hlučíně a okolí naleznete asi 70 pneuservisů, které nabízí několik druhů služeb:

Požadavky na hloubku dezénu

Pozor si musíte dát i na minimální hloubku dezénu. Pro letní pneumatiky je to 1,6 milimetrů, pro zimní 4 milimetry. Neměli byste podceňovat částečně nebo zcela sjeté pláště pneumatik. Nové pneumatiky lze koupit buď přímo v pneuservisu nebo online.

Zajímá vás, jak správně hustit pneumatiky, jestli má smysl na zimních pneumatikách šetřit nebo dlaší informace? Série článků na toto téma jsme pro vás přehledně seřadili v rádci Portálu řidiče.

Záležitostí, nad kterou jistě občas také přemýšlíte, je uskladnění pneumatik. Víte, jaký je správný postup, pro to, abyste zabránili snížení jejich životnosti nebo bezpečnosti? Cena jejich  uskladnění vás vyjde v průměru na 400 Kč.

Autorizované pneuservisy v Hlučíně a okolí

Pneuservisy - služby v okolních okresech

  • Pneuservisy Bruntál - V tomto okrese naleznete kolem 30 pneuservisů, kde vám pomohou jak s huštěním nebo výměnou pneumatik, tak například i s jejich protektorováním.
  • Pneuservisy Frýdek-Místek - V okrese se nachází asi 80 pneuservisů, ve kterých lze požádat jak o huštění, prodej pneumatik, tak například i o opravu ALU disků.
  • Pneuservisy Karviná - V Karviné najdete kolem 60 pneuservisů, které poskytují nejčastěji vyhledávané služby.
  • Pneuservisy Nový Jičín - V novém Jičíně je asi 53 pneuservisů, kde vám pomůžou s výměnou, uskladněním i přezutím pneumatik.
  • Pneuservisy Ostrava - Kolem 110 pneuservisů ostravského okresu vám nabízí služby od kontroly tlaku v pneumatikách, až po opravu ALU disků.

Pneuservisy Hlučín pro osobní vozy

Další zajímavé články

Zdroj médií: redakce.

Podobné články