PRÁCE 🧰

Pneuservis Frýdek-Místek - rádce výběru

1. 12. 2020 6 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Řekli jste si, že nastal čas koupit nové pneumatiky a potřebujete najít pneuservis ve Frýdku-Místku a okolí? Nejste již spokojeni se svým pneuservisem a potřebujete najít jiný? Potřebujete jenom přezout nebo vyměnit své pneumatiky a chcete pneuservis co nejblíže vašemu domovu? Hledáte servis poskytující plnění pneu dusíkem, ale nemůžete najít ten správný? Pokud ano, jste tu správně, moc rádi vám v článku níže přinášíme užitečné informace o výběrů pneuservisu ve Frýdku-Místku a okolí.

Pneuservisy Frýdek-Místek

Na co si dávat pozor při výběru pneuservisu

Při výběru pneuservisu bychom si měli dát pozor na několik věcí. Nebude asi ideální pokud pojedete kolem prvního pneuservisu a ten vyberete, služby a jejich kvalita se mohou totiž mnohdy všude lišit. Výměnu a přezutí pneumatik vám provedou skoro všude, ale je potřeba dbát i na kvalitu provedení. Pneuservis by měl mít profesionální vybavení, poskytovat moderní služby a mít příjemný a dobře kvalifikovaný personál. Další body jak poznat kvalitní pneuservis jsou uvedeny níže. První bod k úspěšnému naplnění vašich představ je klíčové si předem říct co potřebuji a co od pneuservisu a požadované služby očekávám.  

Každý rok pravděpodobně budete hledat nějaký pneuservis pro výměnu zimních nebo letních kol. Je dobré se objednat trochu dopředu, protože jak určitě víte zákonné období povinnosti zimních pneumatik v případě vrstvy sněhu, ledu nebo náledí na silnici začíná datem 1. listopadu a končí 31. března. Někteří to zvládnou i doma, ale pokud se rozhodnete pro jistější možnost v pneuservisu, vezměte si s sebou přibližně 600 - 800 Kč.

Přezutí pneu ve Frýdku-Místku a okolí

Píchlá nebo poškozená pneumatika

Pokud se vám nešťastnou náhodou zrovna stane, že píchnete pneumatiku a budete muset dojet na rezervě nebo použít sprej na opravu, pak budete asi hledat nějaký pneuservis, kde vám to opraví nebo vymění. Při takové situaci moc vybírat nemusíte, na tyhle situace je většina pneuservisů připravena. Za opravu zaplatíte od 150 do 600 Kč.  

Pneuservisy Frýdek-Místek a okolí

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Když už vážíte cestu se svým vozidlem do pneuservisu, nejspíš rádi využijete i další návazné služby. Kontrola geometrie, hustění pneu dusíkem, nebo uskladnění pneu do další sezóny značí, že to pneuservis se svými činnostmi myslí vážně. Vám tyto další služby ve výsledku ušetří starosti a čas. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. Plně automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitní ruční nářadí, dostatečný počet zvedáků a pracovních míst značí, že to pneuservis myslí se svými službami opravdu vážně. Moderní stroje svědčí také o profesionalitě a ekonomické stabilitě podniku. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolený a šikovný personál. Na první pohled nejspíš nepoznáte, jak často se pracovníci pneuservisu vzdělávají. Ale pozorováním jejich úkonů si dokážete všimnout, jak zruční pracovníci jsou. Jestli jim nástroje a disky s pneu padají od ruky, jestli mají čisto na place apod. To vše svědčí o kvalitě služeb. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

I malý lokální pneuservis může svou kvalitou a cenou předčit velké hráče na trhu. Aby živnostník uspěl na náročném trhu s pneu službami, musí se prosadit vyšší kvalitou a lepšími cenami. Dává si víc záležet na odvedené práci, je vstřícnější ke svým klientům, pracuje i přes oficiální provozní dobu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Pokud pneuservis nabízí své služby desítky let, je nejspíš vyhlášený, kvalitní a zákazníci se k němu rádi sami vrací. 

Pneuservisy ve Frýdku-Místku a okolí

Frýdek-Místek disponuje rozmanitým výběrem mezi 85 servisy:  

Pneumatiky a zákon 

Kromě povinnosti zimních pneumatik zákon mimo jiné určuje, kdy jsou pneumatiky z pohledu hloubky vzorku nepoužitelné. Stanovuje povinnost minimální hloubky dezénu 1,6 mm pro letní pneumatiky a pro zimní pneumatiky 4 mm. Pokud máte pneumatiky již dlouho a toto nesplňujete tak je nutné pneumatiky vyměnit. Můžete si nechat poradit od proškoleného personálu v pneuservisu a nebo to určitě zvládnete online podle rozměrů.

Neváhejte se podívat do našeho rádce Portálu řidiče. Naleznete zde veškeré užitečné informace o pneumatikách. Zajímá vás jak pneumatiky koupit nebo vybrat? Jaké jsou nejlepší značky na trhu? Jak správně o pneu pečovat? Chcete vidět porovnávací testy? To vše a mnoho vice vám přinášíme v našem rádci. 

Jeden z moha důležitých faktorů ovlivňující životnost pneumatik je jejich správné skladování. Pokud vše dodržíte, není problém pneumatiky skladovat doma, ale počítejte s tím, že to zabere docela dost místa. Pro většinu lidí je lepší varianta uskladnění přímo v pneuservisech. Za uskladnění si pneuservisy řeknou přibližně 400 Kč.

Uskladnění pneumatik ve Frýdku-Místku a okolí

Pneuservisy v okolních okresech

  • Pneuservisy Ostrava - Třetí největší město České republiky ležící v Moravskoslezském kraji se může chlubit největším výběrem služeb a pneuservisů v okolí. Veškeré služby ohledně pneumatik - od přezutívýměny pneugeometrie a vyvážení kol až po opravu ALU disků nebo servis TPMS zde není problém. Rozmanitý seznam všech pneuservisů a služeb naleznete v našem katalogu pneuservisů v Ostravě a okolí zde.
  • Pneuservisy Karviná - V lázeňském městě Karviná východně od Ostravy u hranic s Polskem lze najít mnoho servisů pro přezutí nebo prodej pneu eventuálně pro uskladnění pneumatik, vyvážení nebo geometrii kol. Pro nejlepší výběr jistě oceníte přehledný seznam pneuservisů v Karviné a okolí zde.
  • Pneuservisy Bruntál - Město rozlehající na obou stranách historické zemské hranice Moravy a Slezska disponuje mnoho servisy, které nabízí výměnu nebo přezutí pneumatikgeometrii a vyvážení kol nebo uskladnění pneumatik. V našem nezávislém seznamu pneuservisů v Bruntálu a okolí naleznete všechny potřebné informace.
  • Pneuservisy Opava - Pokud hledáte v městě ležícím na řece Opavě kvalitní pneuservis, který naplní vaše potřeby týkající se všeho okolo pneumatik, ať už se jedná o přezutí, výměnu nebo nahuštění pneumatik, případně potřebujete vyvážení nebo geometrii kol, tak vám s vašim výběrem pomůže katalog pneuservisů v Opavě a okolí.
  • Pneuservisy Nový Jičín - Právě v městě Klobouků v Novém Jičíně je rozmístěno několik pneuservisů poskytujících základní služby, ale i pneuservisy na uskladnění pneumatik nebo vyvážení kol. Kompletní nezávislý seznam pneuservisů v Novém Jičíně a okolí máte možnost prohledat zde.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: redakce.

Podobné články