PRÁCE 🧰

Pneuservis Lovosice - rádce výběru

1. 12. 2020 6 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Marně hledáte nejlepší pneuservis pro přezutí, výměnu nebo huštění kol v Lovosicích a okolí? Chcete vyhledat všechny služby a vidět porovnání cen? Zajímá vás, jaký pneuservis vybrat? V tomto článku níže pro vás přinášíme mnoho užitečných informací, které vám odpoví na zmíněné otázky a dovedou vás k tomu nejlepšímu výběru pneuservisu v Lovosicích a okolí.

Pneuservisy Lovosice

Výběr nejlepšího pneuservisu

Zajet do prvního pneuservisu, který potkáte na cestě se může na první pohled zdát jako dobrá volba - zabere vám to přece málo času a služby jsou všude stejné. Opak je ale pravdou a pokud patříte mezi řidiče, kteří výběru pneuservisu nevěnují dostatek času tak vám hrozí, že špatným výběrem ztratíte jak peníze, tak i nervy. Nabízené služby a kvalita jejich provedení se totiž všude dost liší a proto je důležité se orientovat podle několika faktorů - nabídka služeb, ceníku, lokace nebo recenzí ostatních zákazníku, ale i otevírací dobou. Hlavní tedy bude si uvědomit, jakou službu právě hledáte a co od pneuservisu čekáte. Poté si v našem katalogu firem danou službu zakliknete a pak už se budete orientovat podle dalších zmíněných faktorů, které vám váš výběr zmenší natolik, že pak už výběr bude snadný.

Pneuservisy v Lovosicích a Ústeckém kraji

Každoroční záležitost - přezutí pneumatik

Pokud nepatříte mezi řidiče užívající celoroční pneumatiky, pak pro vás přezouvání pneumatik není nic neobvyklého a většinou svého plechového miláčka přezouváte dvakrát ročně. Zákonem je daná povinnost užívat zimní pneumatiky v období od 1. listopadu až do 31. března a to v případě souvislé vrstvy sněhu, ledu nebo námrazy na vozovce. Přezutí pneumatik patří tedy bezpochyby mezi nejčastější hledanou službu a skoro všude jsou na to náležitě připraveni. Ceníky přezutí se pohybují v průměru od 600 - 800 Kč.  

Přezutí pneu v Lovosicích a Ústeckém kraji

Píchla pneumatika - co teď? 

Píchla pneumatika není nic příjemného a může vám to pěkně zavařit celý den. V případě menšího poškození si můžete hravě poradit se sprejem nebo se sadou na opravu pneumatik. V případě ale většího poškození se návštěvě pneuservisu již nevyhnete. I při menším poškození se doporučuje nechat si zkontrolovat pneumatiku profesionály. Oprava pneumatiky vás vyjde na přibližně 150 - 600 Kč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Profesionální a vyškolení pracovníci. Po příchodu do pneuservisu na první pohled proškolení asi nepoznáte, ale zkuste si průběžně všímat, jak to zaměstnancům jde s nářadím, jestli jim nepadají disky s pneu od ruky, apod. To vše podtrhuje kvalitu a funkčnost pneuservisu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní a početné vybavení. Pokud vidíte profesionální nářadí, zouvačky a vyvažovačky pneumatik, sloupcové zvedáky a další jiné vybavení, můžete si být jisti, že jste se rozhodli správně. Takové vybavení svědčí o vysoké úrovni a kvalitě pneuservisu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Počet let na trhu. Tradice a dlouhodobé působení pneuservisu vám dokáže napovědět, že se bude jednat o ověřený podnik, do kterého se zákazníci rádi opětovně vracejí.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Vyhlášený menší pneuservis dokáže svou kvalitou a cenou překvapit. Zkuste si jednou vybrat pneuservis, který nemá obřích rozměrů a je spíše lokálně vyhlášený. Většinou uvidíte, že to je dobrá volba, protože menší pneuservisy nabízí precizní práci a zákazník je pro ně na prvním místě a dokonce někdy pracují i mimo oficiální otevírací dobu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Rozmanitý výběr služeb. Huštění pneumatik, vyvážení kol nebo uskladnění pneumatik v celkovém důsledku ušetří starosti a čas. Rozmanitost služeb také značí dobré ekonomické zázemí podniku.

Pneuservisy v Lovosicích a okolí

V blízkosti Lovosic v Litoměřicích lze navštívit až 48 pneuservisů:

Není čas koupit nové pneumatiky?

Sjeté pneumatiky jsou opravdu skryté nebezpečí, které mnoho řidičů podceňuje. Nedostatečná hloubka vzorku ohrožuje nejen vás, ale i ostatní, protože u sjetých pneumatik jsou výrazně snížené jejich původní jízdní vlastnosti. Zákon o hloubce dezénu hovoří jasně - musíte mít minimálně 1,6 mm u letních pneumatik a u zimních je limit minimální hranice dezénu 4 mm. Pokud tuhle hranici nesplňujete, bude vhodné koupit pneumatiky nové. Můžete koupit pneu online a nebo si nechat poradit od profíků v pneuservisech. 

Pro ten nejlepší výběr nových pneumatik navštivte našeho pneu rádce Portálu řidiče. Dozvíte se zde mnoho užitečných rad a tipů, porovnávací testy nebo návody jak si poradit v různých situacích.

Uskladnění pneumatik aneb zanedbávána věc

Uskladnění pneumatik mnoho řidičů dělá špatně a nevědomky si snižuje životnost svých pneumatik. Při skladování je potřeba dodržet určité zásady. Pokud je dodržíte, můžete skladovat své pneumatiky doma. Lepší možnost pro většinu řidičů bude skladování pneumatik přímo v pneuservisu, kde za takovou službu zaplatíte 400 Kč za jednu sezónu.

Uskladnění pneumatik v Lovosicích a Ústeckém kraji

Pneu služby v okolních okresech

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: redakce.

Podobné články