PRÁCE 🧰

Pneuservis Bílina - rádce výběru

1. 9. 2020 6 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Potřebujete na rychlo přezout nebo vyměnit pneumatiku v Bílině a okolí? Chcete najít pneuservis, kde vám nahustí pneu dusíkem nebo opraví ALU disky? Je pro vás důležitá kvalita služeb a chcete najít ten nejlepší pneuservis v Bílině a okolí? Pokud ano, jste tu správně. Připravili jsme pro vás několik rad a tipů pro ten nejlepší výběr. 

Podle čeho se řídit při výběru pneuservisu

Při výběru pneuservisů se můžete orientovat třeba podle nabízených služeb, cen, lokace nebo ohlasů předešlých zákazníků. Je proto zcela zásadní si předem promyslet, jakou službu bych chtěl a co od toho čekám. Pokud chcete mít jistotu, že neztratíte peníze ani nervy, můžete se podívat na autorizované servisy. Z vlastní zkušenosti ale víme, že pokud výběru věnujeme trochu času, můžete najít kvalitní lokální podnik, kde jsou ceny zásadně nižší a kvalita služeb srovnatelná, ne-li lepší s velkými pneuservisy. Zásadní body jak poznat kvalitní pneuservis jsme vypsali níže.

Autorizované pneuservisy v okolí Bíliny a v Ústeckém kraji

Přezouvání pneu aneb ohraná básnička

V pneuservisech je přezouvání pneu asi nejžádanější a nejčastější službou, se kterou se v pneuservisech potýkají. Z důvodu zavedeného zákona, který nám stanovuje období od 1. listopadu do 31. března, kdy platí povinnost zimních pneumatik v případě souvislé vrstvy sněhu, ledu nebo námrazy na vozovce. Přezutí nebo výměnu pneumatik vám poskytnou a udělají asi kdekoliv. Cena přezutí se pohybuje v rozsahu 600 - 800 Kč.

Přezutí pneu v okolí Bíliny a v Ústeckém kraji

Nešťastný den s píchlou pneumatikou

Pokud se vám někdy píchnutí pneumatiky stalo, určitě mi dáte za pravdu, že to není nic příjemného a dokáže to pěkně zkazit den. Víte, jak píchlou pneumatiku vyměnit? Je vhodné a doporučuje se, aby v případě většího poškození byla pneumatika profesionálně opravena profíky v pneuservisu. Ceníky oprav se pohybují od 150 do 600 Kč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Pokud je pneuservis vyhlášený, značí to že je na trhu několik let a spokojení zákaznicí se k němu rádi vrací. To je určitě dobrá známka kvality. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní vybavení. Automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitní nářadí a dostatečný počet zvedáků - to je vybavení kvalitních a ekonomicky stabilních pneuservisů. Také to je známka, možnosti poskytovat moderní a složitější služby.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Šikovný a kvalifikovaný personál. Na první pohled kvalifikaci nepoznáte, ale pokud jim při činnostech padají věci z ruky a celkově jsou nešikovní, tak to známka dobré kvality nebude. Na druhou stranu pokud uvidíte čisto na place a pracovníky, kterým nepadají věci od ruky a vypadají zkušeně, tak to vše podtrhuje kvalitu pneuservisu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká škála poskytovaných služebPřezout pneumatiky zvládnete skoro doma a pokud to je jediné, co pneuservis nabízí, doporučujeme najít jiný. Více služeb vám ušetří mnoho času a starostí například s uskladněním pneumatik. Pokud pneuservis nabízí složitější služby jako protektorování pneu nebo plnění pneu dusíkem, tak to značí, že to pneuservis myslí se svými službami opravdu vážně.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Menší místní pneuservis je často dobrou volbou. Rozsáhlý trh pneuservisů je drsný a menší podniky musí vynikat svojí kvalitou i nižšími cenami. Zákazník je pro ně priorita a často si na práci dávají více záležet. Dokonce práce přes oficiální pracovní dobu je u nich často na denním pořádku.

Pneuservisy v Bílině a okolí

Pokud hledáte pneuservis v Bílině můžete vybírat nejblíže v Mostě nebo Teplicích kde naleznete 76 servisů:

Nadešel čas na koupi nových pneumatik

Víte, jaká je životnost pneumatik a jak ji můžete prodloužit? V zásadě to je 6 let, co se považuje za maximální dobu. Podle zákona musíte splnit jednoduchou náležitost - minimální hloubku dezénu pro letní pneumatiky 1,6 mm a pro zimní pneu 4 mm. Pokud si nejste jistí, jak správně hloubku změřit, můžete se podívat zde. Nové pneumatiky můžete hned teď pořídit online nebo můžete zvolit jistější volbu v pneuservisu, kde vám s výběrem i rádi pomohou.

Všechny další užitečné informace nejen o koupi nových pneumatik se dozvíte v našem pneu rádci Portálu řidiče, kde jsme pro vás připravili mnoho článku. Naleznete zde tipy a rady, zákony nebo i porovnání v našich nezávislých testech.

Kde uskladnit pneumatiky?

Uskladnit pneumatiky můžete v případě zbytečného a volného prostoru doma. Nezapomeňte ale na jejich správné skladování, abyste si nezkrátili zbytečně jejich životnost. Pokud doma místo nemáte nebo tím nechcete ztrácet čas tak zvolte pneuservis. V takovém případě si s sebou kromě pneumatik připravte i 400 Kč

Pneu služby v Bílině a okolí

Pneuservisy v okolí Bíliny a Ústeckém kraji

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: redakce.

Podobné články