PRÁCE 🧰

Pneuservis Uherský Brod - rádce výběru

30. 11. 2020 6 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Narazili jste na problém na své pneumatice a nevíte kam s tím zajet v Uherském Brodě a okolí? Potřebujete přezout, vyměnit nebo pneumatiky uskladnit v Uherském Brodě a okolí? Chcete vidět cenové porovnání a nabídku služeb? Tento článek vám pomůže s tím nejlepším výběrem pneuservisu v Uherském Brodě a okolí.

Pneuservisy Uherský Brod

Jaký pneuservis je ten nejlepší

Výběru pneuservisu byste měli věnovat alespoň trochu času, protože pokud zajedete do prvního pneuservisu na který cestou narazíte, tak vám hrozí ztráta peněz a vašich nervů kvůli nekvalitním službám. Každý pneuservis je jiný a v každém pneuservisu se nabízejí různé služby a proto by první věcí, kterou byste si měli uvědomit a která vám ovlivní váš budoucí výběr, je si určit jakou službu zrovna chci a jaké mám představy. Dalšími faktory, které ovlivní váš výběr jsou například ceny, lokace pneuservisu, otevírací doba, recenze nebo třeba jak na vás působí personál. Jakmile si tohle určíte tak pro vás výběr pomocí našeho katalogu bude snadný - jednoduše si najdete požadovanou službu a najdete si ten ideální pneuservis právě pro vás. 

Pneuservisy v Uherském Brodě a Zlínském kraji

Jaká je nejčastěji žádaná služba? 

Mezi nejvíce žádané služby patří zajisté přezutí pneumatik. Většina řidičů navštíví pneuservis dvakrát ročně kvůli přezutí na zimní a letní pneumatiky, protože zákonem je dané období, kdy je nutné mít zimní pneumatiky od 1. listopadu až do 31. března a to v případě viditelné vrstvy sněhu, ledu nebo námrazy na vozovce. O tom jestli se vyplatí celoroční pneumatiky jsme již psali v našem článku zde. Za přezutí pneumatik si pneuservisy účtují v průměru 600 - 800 Kč.

Přezutí pneu v Uherském Brodě a Zlínském kraji

Píchlá pneumatika aneb noční můra řidiče

Defekt pneumatiky není nic příjemného a z vlastní zkušenosti víme, že se to stane v tu nejméně vhodnou chvíli. Menší poškození můžete opravit pomocí spreje nebo sadou na opravu pneumatik. Na větší poškození se už budou muset podívat odbornicí v pneuservisu. Opravy pneumatik se pohybují v rozmezí od 150 až do 600 Kč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Kvalifikovaný a zručný personál. Kvalifikaci personálu na první pohled asi nepoznáte, ale zkuste si všímat, jak to pracovníkům jde s nářadím, pokud jim padají disky od ruky nebo nemají na place čisto tak to o kvalitě moc nevypovídá. Vyberte si takový pneuservis, kde personál bude zručný a profesionální. 

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní zázemí a vybavení. Profesionální nářadí, zouvačky a vyvažovačky pneumatik, sloupcové zvedáky a další jiné vybavení najdete v kvalitních a ekonomicky stabilních pneuservisech. Pokud mají moderní vybavení, tak si můžete být jisti, že jste se rozhodli správně.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Počet let na trhu. Tradice a dlouhodobé působení pneuservisu už samo o sobě říká, že se jedná o kvalitní a ověřený podnik, do kterého se zákazníci rádi vracejí.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Lokálně vyhlášený menší pneuservis dokáže svou kvalitou konkurovat velkým pneuservisům. Zkuste si jednou vybrat pneuservis, který nemá obřích rozměrů a je spíše lokálně vyhlášený. Většinou uvidíte, že to je dobrá volba, protože menší pneuservisy nabízí precizní práci a zákazník je pro ně na prvním místě a dokonce někdy pracují i mimo oficiální otevírací dobu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široký výběr nabízených služeb. Doplňkové služby jako huštění pneumatik, vyvážení kol nebo uskladnění pneumatik vám ušetří starosti a čas. Pokud je výběr opravdu rozmanitý, tak to značí, že to pneuservis myslí opravdu vážně a je ekonomicky stabilní.

Pneuservisy v Uherském Brodě a okolí

V blízkostí Uherského Brodu nalezneme Uherské Hradiště, které disponuje rozmanitým výběrem 58 pneuservisů:

Potřebujete nové pneumatiky?

Sjeté pneumatiky by se neměly podceňovat, ohrožujete sebe ale i ostatní pokud na takových pneumatikách jezdíte - ojeté pneumatiky mají mnohem horší jízdní vlastnosti. Jak poznat sjeté pneumatiky se dozvíte zde. Zákonem je určena minimální hloubka dezénu na minimálně 1,6 mm u letních pneumatik a u zimních je limit minimální hranice dezénu 4 mm. Nové pneumatiky můžete koupit buďto online nebo si nechat přímo poradit od profesionálů v pneuservisech, kteří vám s výběrem rádi pomohou.

Zajímá vás jak správně koupit pneumatiky a jaké jsou ty nejlepší? Chcete se dozvědět mnoho užitečných rad o pneumatikách? Potřebujete zjistit, zdali děláte vše správně pro nejdelší možnou životnost pneumatik? Na všechny otázky jsme připravili odpovědi v našem pneu rádci Portálu řidiče, kde se kromě toho dozvíte mnoho dalších informací ohledně pneumatik.

Kam s nepoužívanými pneumatikami?

Nepoužívané pneumatiky můžete v případě volného nevyužitého prostoru skladovat i doma, ale je potřeba dodržet určité zásady, abyste zbytečně nezkracovali jejich životnost a tím zbytečně nepřicházeli o peníze. V úvaze připadá samozřejmě i lepší a jistější varianta uskladnění pneumatik přímo v pneuservisu. Pokud vyberete uskladnění v pneuservisu, počítejte s cenou okolo 400 Kč za jednu sadu na jednu sezónu. 

Uskladnění pneumatik v Uherském Brodě a Zlínském kraji

Pneu služby v okolních okresech ve Zlínském kraji

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: redakce.

Podobné články