PRÁCE 🧰

Pneuservisy Otrokovice - rádce výběru

29. 9. 2020 6 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Nalezli jste na své pneumatice problém a potřebujete pneumatiku přezout, vyměnit, opravit nebo nahustit v Otrokovicích a okolí? Nevíte, do jakého pneuservisu zajet? Zajímá vás porovnání cen a služeb v Otrokovicích a okolí? Připravili jsme pro vás tento článek díky kterému bude váš výběr jednodušší. 

Pneuservisy Otrokovice

Jak se orientovat při vybíraní nejlepšího pneuservisu

Při vybírání pneuservisu bychom se měli řídit několika zásadními faktory - počet nabízených služeb, cen, lokace, recenzí nebo třeba otevírací dobou. Nejvíce klíčové bude si určit jakou službu zrovna potřebuji a jaké mám očekávání. Základní služby poskytují skoro všude, ale pro složitější služby budete už muset trochu hledat. Podle našeho katalogu firem, na který se dostanete níže bude hledání toho vhodného pneuservisu určitě rychlejší a snazší. Zásadní bude taky, jestli je vybraný pneuservis kvalitní, to si můžete ověřit několika body, které jsou vypsány níže

Pneuservisy v Otrokovicích a Zlínském kraji

Jaká je nejžádanější služba ?

Nejžádanější služba kterou potencionální zákaznicí nejvíce hledají je jistě přezutí pneumatik. Většina řidičů nepoužívá pneumatiky celoroční a tak musí přezouvat pneumatiky dvakrát ročně a to vždy v zimě, kdy platí od 1. listopadu až do 31. března povinnost mít zimní pneumatiky v případě viditelné vrstvy ledu, sněhu nebo námrazy na silnici a poté zpátky na letní. Pokud jste manuálně zruční, zvládnete to i doma. Pokud nemáte čas ani vybavení, nechte si přezout skoro v jakémkoliv pneuservisu a vezměte si s sebou 600 - 800 Kč.

Přezutí pneu v Otrokovicích a Zlínském kraji

Defekt pneumatiky aneb někdy se nedaří

Píchla pneumatika dokáže pořádně zkomplikovat celý den a z vlastní zkušenosti víme, že to přijde v tu nejméně vhodnou chvíli. Na takové případy jsou ale v pneuservisech naštěstí připraveni, protože to je poměrně častá věc, kterou musí řešit. V případě menšího rozsahu poškození můžete zkusit nouzově opravit pneumatiku sami pomocí spreje nebo  sadou na opravu pneumatik. Při návštěvě pneuservisu za opravu poškozené nebo píchlé pneumatiky zaplatíte přibližně 150 až 600 Kč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Vyškolený a zručný personál. V kvalitním pneuservisu pracují šikovní a zruční pracovníci, kterým nepadají věci od ruky a nemají na place nepořádek. Kvalitní zaměstnavatel dbá taky na to, aby byl personál stále dobře kvalifikován.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Rozmanitá nabídka služeb. Rozmanitou nabídku doplňkových služeb určitě oceníte a také to značí kvalitní pneuservis, který má dostatek vybavení a prostoru provádět třeba plnění pneu dusíkem, kalibraci TPMS nebo třeba protektorování pneumatik a jejich uskladnění. Služby na víc vám určitě ušetří čas i peníze. Celková nabídka služeb podtrhuje kvalitu pneuservisu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní výbava a dobré zázemí. Pro poskytovaní kvalitních služeb je třeba vhodná výbava a zázemí - automatické zouvačky a vyvažovačky, kvalitní nářadí, mnoho zvedáků a pracovní místa. Ekonomicky stabilní a profesionální pneuservisy mají vždy zmíněnou výbavu a jsou připraveni vám poskytovat kvalitní služby.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Malé pneuservisy mnohdy jako konkurenti velkým firmám. Menší pneuservisy musí nabízet precizní práci za nižší cenu, aby se udržely na trhu. Zákazník je pro ně vždy prioritou a často vám poskytnou služby i mimo oficiální otevírací dobu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Mnoholetá zkušenost na trhu. Pneuservisy, které jsou již několik let funkční a jsou místně vyhlášené a mají plnou klientelu spokojených zákazníků, kteří se rádi vrací, tak jsou opravdu kvalitní. Určitě zde pouze nevyhodíte svoje peníze, ale dostanou se vám kvalitní služby.

Pneuservisy v Otrokovicích a blízkém okolí

V blízkostí Otrokovic konkrétně ve Zlíně se nachází 116 pneuservisů:

Skryté nebezpečí - sjeté pneumatiky

Sjetými pneumatikami ohrožujete na silnicích nejen sebe, ale i ostatní, protože u sjetých pneumatik jsou výrazně snížené jejich původní jízdní vlastnosti. Zákonem musí být hloubka dezénu minimálně 1,6 mm u letních pneumatik a u zimních je limit minimální hranice dezénu 4 mm. V případě že hloubku dezénu nesplňujete nebo se k tomu blížíte, budete muset koupit pneumatiky nové. První variantou jak to provést je přes internet a nebo si nechte poradit od profesionálů přímo v pneuservisu.

Chcete si vybrat ty nejlepší pneumatiky? Zajímají vás porovnávací testy? Chcete se dozvědět jak správně pneumatiky skladovat nebo jak opravit píchlou pneumatiku? Všechny odpovědi a mnohem více dalších informací ohledně pneumatik naleznete v našem pneu rádci Portálu řidiče

Uskladnění pneumatik aneb velice opomíjená věc

Uskladnění pneumatik se může zdát jako věc velice jednoduchá, prostě je někam dám - ale tak to rozhodně není a tímhle přístupem akorát snižujete jejich životnost. Při skladování je potřeba dodržet určité zásady. V případě uskladnění pneumatik v pneuservisu zaplatíte přibližně 400 Kč za jednu sadu za sezónu.

Uskladnění pneumatik v Otrokovicích a Zlínském kraji

Pneu služby v okolních okresech

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: redakce.

Podobné články