PRÁCE 🧰

Pneuservis Uherské Hradiště - jaký vybrat?

8. 10. 2020 4 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Potřebujete najít pneuservis v Uherském Hradišti a jeho blízkém okolí, který pro vás zajistí služby jako oprava a výměna pneumatik, huštění pneu a nebo uskladnění pneumatik do další sezóny? Potřebujete vědět, kolik jednotlivé služby stojí? Sepsali jsme pro vás několik užitečných informací, které byste mohli potřebovat při výběru toho správného pneuservisu přesně pro vás.

Pneuservisy Uherské Hradiště

Jak najít ideální pneuservis?

Vybrat si ten správný pneuservis nemusí být zrovna snadný úkol a existuje hned několik faktorů, které vás mohou při výběru ovlivnit. Prvně si určete, jakou službu po pneuservisu požadujete. Potom už je zcela na vás, jestli pro vás bude rozhodující:

  • zda se jedná o malý pneuservis a nebo velkou síť pneuservisů,
  • cena nabízených služeb,
  • vzdálenost od místa vašeho bydliště a nebo firmy.

Podle zákona jste povinní mít zimní pneumatiky od 1. listopadu do 31. března v případě, že je na silnici námraza, led a nebo souvislá vrstva sněhu. A možná také proto je služba přezutí pneu nejčastěji využívanou službou v pneuservisech. Pokud jste šikovní, zvládnete přezutí pneumatik sami. V opačném případě zaplatíte za přezutí všech čtyř pneumatik 600 až 800 korun.

Pneuservisy v Uherském Hradišti - katalog firem

Dalším velmi častým problémem řidičů může být poškozená nebo propíchnutá pneumatika. Pro její opravu můžete využít sady na opravu kol a nebo také spreje na opravu pneu. Pokud si však chcete být jisti kvalitou, obrátíte se na pneuservis, který si běžně za opravu jedné píchlé pneu účtuje 150-300 Kč.

Čím se vyznačují kvalitní pneuservisy

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. Investice do moderního technického vybavení značí kromě profesionality a kvality nabízených služeb také ekonomickou stabilitu podniku. Proto je jedním ze znaků vysoké kvality pneuservisu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Vyhlášené pneuservisy s dlouholetou tradicí na trhu vzbuzují u zákazníků větší důvěru než ty založené teprve nedávno. Kromě toho mají už vybudovanou pověst a klienti tak vědí, co od nich očekávat.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Dalším ze znaků kvality pneuservisu je šířka nabídky jeho služeb. Každý zákazník jistě ocení, když si kromě výměny pneumatik může v pneuservisu také nechat seřídit geometrii kol nebo opravit ALU disky.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolený a šikovný personál. Vzdělanost a vyškolenost personálu sice na první pohled nepoznáte, ale jeho šikovnost ano. Každý se raději vrátí do pneuservisu se šikovnými pracovníky, kterým jde práce od ruky.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Malý lokální pneuservis může mít vyšší hodnotu než velký. Často totiž nabízí plnění požadavků zákazníků i mimo provozní dobu nebo je vstřícnější ke svým zákazníkům.

Pneuservisy v okrese Uherské Hradiště a jeho blízkém okolí

V Uherském Hradišti a okolí najdete asi 52 pneuservisů:

Požadavky na hloubku dezénu

Dejte si také pozor na to, zda nepotřebujete nové pneumatiky. Ty stávající totiž už mohou mít sjetý vzorek a vy se tedy vystavujete možné pokutě až do výše 2 000 Kč. Víte, kolik by měla být minimální hloubka dezénu? U letních pneumatik je to 1,6 mm a u zimních pneu 4 mm. Nové pneumatiky si již dnes můžete objednat na internetu podle výrobce, rozměru nebo typu a nebo se můžete obrátit na vámi preferovaný pneuservis, který vám s výběrem nových pneumatik pomůže.

Články se základními informacemi o pneumatikách, jejich zákonné náležitosti, typy pneu a nebo například také testy pneumatik naleznete přehledně na jednom místě v rádci Portálu řidiče.

Poslední, avšak neméně důležitou, otázkou může být, kde uskladnit pneumatiky „než na ně opět přijde řada“. Pokud si je uskladníte doma, dejte si pozor, aby pneumatiky nesprávným uskladněním netratili na životnosti a bezpečnosti. V pneuservisu o ně bude dobře pečováno. Navíc vás to v pneuservisu bude stát pouhých 400 Kč v závislosti na vybraném pneuservisu. 

Pneuservisy pro nákladní vozidla v Uherském Hradišti

Služby pneuservisů v okolních okresech

  • Pneuservisy Kroměříž - V Kroměříži, která leží na řece Moravě a které se přezdívá také Hanácké Athény najdete 43 pneuservisů.
  • Pneuservisy Uherské Hradiště - V okrese Uherského Hradiště zajišťuje pneu služby okolo 52 pneuservisů.
  • Pneuservisy Vsetín - Ve Vsetíně na Valašsku můžete poptávat pneu služby jako např. přezutí a huštění pneu, výměna pneumatik a nebo také oprava ALU disků. Kompletní seznam pneuservisů ve Vsetíně najdete zde.
  • Pneuservisy Zlín - V okrese Zlín, jehož okresní město je zároveň krajským městem se nachází přes 115 pneuservisů, které vám poskytnou různé služby.

Články z Portálu řidiče, které by vás také mohly zajímat

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články