PRÁCE 🧰

Zimní pneu 185/65 R15: Jak vybrat ty správné?

31. 10. 2023 4 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Typy pneumatik Rádce motoristy

V tomto článku se budeme věnovat konkrétnímu rozměru zimních pneumatik 185/65 R15 a poskytneme vám užitečné informace o nejlepších možnostech na trhu, abyste mohli bezpečně a spolehlivě čelit nástrahám zimního období.

Zimní pneu 185/65 R15: Jak vybrat ty správné?

Ceny u uvedených pneumatik se mohou lišit v závislosti na období a obchodu, kde nakupujete.

Pneumatiky ekonomické třídy

Pneumatiky ekonomické třídy jsou většinou starší prémiové pláště anebo jejich levné kopie. I tak však mohou kolikrát překvapit. Dnes se podíváme na ten nejlepší výběr. V této kategorii můžete nalézt značky jako FortuneLaeoLaufennBarumSava a Matador.

Fortune FSR901 SNOWFUN - pneumatiky jsou ideální pro řidiče, kteří nekladou na své vozidlo náročné požadavky a neprovádějí časté jízdy. Uživatelé těchto pneumatik oceňují zejména jejich komfort a tichou jízdu na suchých silnicích. Pneumatiky Fortune FSR901 SNOWFUN splňují očekávání řidičů, kteří hledají bezpečný a spolehlivý výkon v zimních podmínkách. Tyto pneumatiky lze pořídit v průměru za 1 100 korun za kus.

Leao Winter Defender HP - pneumatiky čínské společnosti Leao Tyres jsou cenově dostupné a mají hluboké drážky, které poskytují dobrou přilnavost na sněhu a ledu. Pořídíte v průměru za 1 140 korun.

Barum Polaris 5 - uživatelé tyto pneumatiky často charakterizují jako skvělý kompromis mezi kvalitou a cenou. Poměr mezi cenou a výkonem těchto pneumatik je pro mnoho řidičů uspokojivý. Recenzenti také zdůrazňují, že pneumatiky Barum Polaris 5 jsou vhodné pro městskou jízdu a běžné silniční podmínky. Poskytují dostatečnou přilnavost a ovladatelnost, což je pro většinu řidičů dostačující. Tyto tuzemské pneumatiky lze pořídit v průměru za 1 300 korun za kus.

Zimní pneu 185/65 R15 ekonomické třídy s dopravou zdarma

Pneumatiky střední třídy

I když pneumatiky střední třídy obvykle neoplývají tolika pokročilými technologiemi jako pneumatiky prémiové třídy, stále nabízejí spolehlivý a uspokojivý výkon pro většinu běžných řidičů. Výběr pneumatik by měl být závislý na vašich prioritách a potřebách, ale pneumatiky střední třídy v tomto rozměru jsou často dobrým kompromisem mezi kvalitou a cenou.

Kumho WinterCraft WP52 – jedná se o zimní pneumatiky navržené především pro střední až velké osobní vozy a SUV, které nabízí bezpečnou a spolehlivou jízdu v různých zimních podmínkách. Pneumatiky jsou bezpečné a poskytují úctyhodný výkon pro jízdu v zimních podmínkách, a to za různých situací, což ji činí dobrým výběrem pro řidiče, kteří hledají spolehlivost a výkon. Pořídíte v průměru za 1 400 korun.

Hankook Winter i*cept RS3 - dobrá přilnavost a výkon na sněhu jsou klíčovými vlastnostmi zimních pneumatik, zejména pokud žijete v oblasti s množstvím sněhu a ledem a to je přesně to, co tyto pneumatiky nabízí. Pneumatiky je možné pořídit v průměru za 1 400 korun.

Firestone WINTERHAWK 4 – tyto pneumatiky mají solidní přilnavost na sněhu a ledu, mají také relativně nízkou hladinu hluku. Uživatelé často zdůrazňují, že se s nimi cítí jistě i na kluzkých površích. Jednou z hlavních výhod této pneumatiky je její cenovka. Firestone Winterhawk 4 jsou obvykle cenově dostupné a poskytují solidní výkon za svou cenu. Pořídíte v průměru za 1 400 korun.

Zimní pneumatiky 185/65 R15 střední třídy s dopravou zdarma

Pneumatiky prémiové třídy

Prémiové pneumatiky mohou být dražší než pneumatiky nižších tříd, ale mohou nabídnout významné výhody z hlediska výkonu, bezpečnosti a pohodlí během jízdy. Výběr pneumatik by měl být závislý na vašich konkrétních potřebách a preferencích, ale pneumatiky prémiové třídy jsou obecně výhodnou investicí do bezpečné a pohodlné jízdy.

Dunlop Winter Response 2 - pneumatiky získaly v recenzích pozitivní hodnocení od řidičů, a to zejména díky skvělým jízdním vlastnostem v zimních podmínkách. Řidiči uvádí, že jsou pneumatiky tiché, dobře drží stopu na mokru, mají velmi dobré trakční vlastnosti a rychlou odezvu na řízení. Pořídit si je můžete v průměru za 1 700 korun za kus.

Bridgestone Blizzak LM005 – uživatelé pneumatik zdůrazňují výborný poměr mezi cenou a výkonem. Řidiči si cení kvality značkových Bridgestone pneumatik a věří, že Bridgestone Blizzak LM005 nabízí skvělý výkon za rozumnou cenu. Jejich schopnost držet stopu na sněhu a ledu a zlepšené jízdní vlastnosti na mokrém povrchu jsou také často vyzdvihovány. Pneumatiky pořídíte v průměru za 1 800 korun za kus.

Continental WinterContact TS – tyto pneumatiky získávají u řidičů pozitivní hodnocení za své výkonné vlastnosti v zimě, spolehlivost a nízkou spotřebu paliva. Pořídit si je můžete v průměru za 2 100 korun.

Prémiové zimní pneumatiky 185/65 R15 s dopravou zdarma

Zdroj info: Autoklub České republiky, Test Pneumatik, Pneumatiky.
Zdroj médií: Depositphotos.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články