PRÁCE 🧰

Zimní pneumatiky 225/45 R17: Recenze a srovnání

23. 10. 2023 4 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Základní informace k pneumatikám Rádce motoristy

Máte auto s rozměrem pneumatik 225/45 R17? Poradíme vám, jaké pneumatiky vybrat! Zimní pneumatiky jsou nezbytné pro bezpečné řízení v zimních podmínkách. Při výběru zimních pneumatik je důležité zvážit několik faktorů, jako jsou rozměry pneumatik, typ pneumatik, výrobce a hlavně cena.

Zimní pneu 225/45 R17 pro sezónu 2023/24

Zima se blíží a s ní přichází důležité rozhodnutí – jaké koupit zimní pneumatiky na vaše auto? Víme, že výběr zimních pneumatik může být záhadou pro mnoho motoristů. My vám s tím pomůžeme. Ceny u uvedených pneumatik se mohou lišit v závislosti na období a obchodu, kde nakupujete.

Pneumatiky prémiové třídy

Pneumatiky prémiové třídy v rozměru 225/45 R17 jsou pneumatiky, které nabízejí vysokou kvalitu, výkon a bezpečnost. Tento rozměr pneumatik je poměrně běžný a často se používá na osobních vozech a sportovních vozech.

Nokian Tyres Snowproof 2 - tyto pneumatiky v rozměru 225/45 R17 jsou skvělou volnou pro náročné řidiče, kteří hledají skvělou kvalitu a výkon za slušnou cenu. Cena 2 800 korun za pneumatiky prémiové třídy v tomto rozměru je konkurenceschopná, zejména pokud zohledníte vysokou kvalitu a výkon, které od Nokian Tyres očekáváte.

Continental WinterContact TS870 - Continental je známý svými výkonnými zimními pneumatikami a WinterContact TS870 není výjimkou. Tyto pneumatiky nabízejí vynikající přilnavost a stabilitu na sněhu a ledu, což zvyšuje bezpečnost při zimní jízdě. Pneumatiky Continental jsou odolné proti opotřebení. Cena za kus se pohybuje kolem 3 300 korun.

Bridgestone Blizzak LM005 - cena těchto pneumatik je odrazem kvality a bezpečnosti kterou poskytují. Pneumatiky jsou klíčovým prvkem vaší bezpečnosti na silnici a kvalitní zimní pneumatiky mohou výrazně zlepšit jízdní vlastnosti a kontrolu vozidla za nepříznivých zimních podmínek. Pneumatiky Bridgestone Blizzak LM005 jsou ideální volbou pro řidiče, kteří chtějí mít jistotu, že jejich vozidlo bude v zimních podmínkách bezpečné a spolehlivé. Pláště pořídíte v průměru za 3 000 korun za kus.

Prémiové zimní pneumatiky 225/45 R17 s dopravou zdarma

Pneumatiky střední třídy

Pneumatiky střední třídy v rozměru 225/45 R17 jsou skvělou volbou pro řidiče, kteří hledají vyvážený poměr mezi výkonem, kilometrovým nájezdem a cenou. Tyto pneumatiky nabízejí solidní výkon a některé základní prémiové vlastnosti, aniž by byly tak nákladné jako pneumatiky prémiové třídy.

Kumho WinterCraft WP52 – pneumatiky střední třídy jsou vhodné pro řidiče, kteří upřednostňují dobrý poměr mezi výkonem a cenou. Jedna se o spolehlivé a bezpečné zimní pneumatiky určené pro pro střední až velké osobní vozy a SUV. Pneumatiky v průměru zakoupíte za 2 500 korun za kus.

Firestone WINTERHAWK 4 – nová generace pneumatik přináší optimální kontrolu a řízení v nepředvídatelném počasí. Tyto pneumatiky byly pečlivě navrženy s cílem zajistit bezpečnou a ekonomickou jízdu na zimních silnicích. Jejich výkon je zajištěn prostřednictvím více příčných drážek v ramenní oblasti, což umožňuje lepší ovladatelnost na sněhu a ledu. S certifikací 3PMSF jsou tyto pneumatiky připraveny na výborný výkon v široké škále zimních podmínek. Pořídit si je můžete v průměru za 2 500 korun.

Fulda KRISTAL CONTROL HP 2 - technologie Snow Catcher zajišťuje vynikající kontrolu na sněhu. Tato technologie se spolu s 3D Bubble Blades podílí na výborné výkonnosti pneumatik za sucha na vozovkách v zimě. Pneumatiky zakoupíte v průměru za 2 500 korun za kus.

Zimní pneumatiky 225/45 R17 střední třídy s dopravou zdarma

Pneumatiky ekonomické třídy

Pneumatiky ekonomické třídy v rozměru 225/45 R17 jsou cenově dostupnými pneumatikami, které jsou navrženy s ohledem na nízké náklady a úsporu. Tato kategorie pneumatik je často vhodná pro řidiče, kteří s autem nemají potřebu pokořit rychlostní rekordy. V této kategorii můžete nalézt značky jako FortuneLaeoLaufennBarumSava a Matador.

Fortune FSR901 SNOWFUN – tyto ekonomické pneumatiky jsou vhodné pro méně náročné řidiče, kteří v zimě skoro nevyjíždí. Tato pneumatika je vybavena unikátním designem lamel, který zlepšuje přilnavost na sněhu a ledu, což zajišťuje výborný grip v náročných zimních podmínkách. Tuto ekonomickou pneumatiku pořídíte v průměru za 1 300 korun za kus.

Sava ESKIMO HP 2 - Recenze pneumatik Sava ESKIMO HP 2 ukazují, že se jedná o solidní volbu v dané cenové kategorii, která předčí některé konkurenční pneumatiky. Recenzenti zdůrazňují, že tyto pneumatiky jsou úsporné. To může být pro některé řidiče důležitým faktorem, zejména pokud hledají ekonomické pneumatiky. Někteří recenzenti poznamenali, že při vyšších rychlostech mohou být lehce hlučnější. Pořídit si je můžete v průměru za 2 000 korun za kus.

Laufenn I FIT+ – pneumatiky mají moderní dezén a speciální zimní směs pro optimální přilnavost na sněhu a ledu. Jejich konstrukce byla optimalizována pro bezpečnou jízdu na kluzkých a zledovatělých vozovkách, což zahrnuje i dlouhou životnost a rovnoměrné opotřebení dezénu. Zakoupíte v průměru za 2 200 korun za kus.

Zimní pneu 225/45 R17 ekonomické třídy s dopravou zdarma

Zdroj info: Autoklub České republiky, Test Pneumatik, Pneumatiky.
Zdroj médií: Depositphotos.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články