PRÁCE 🧰

Pneuservis Znojmo - který vybrat?

13. 2. 2021 5 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Potřebujete nutně přezout, nahustit nebo vyměnit pneumatiky ve Znojmě a okolí? Podle čeho zvolit ten pravý pneuservis? Jaké jsou ceny dílčích pneu služeb? Na uvedené otázky vám odpovíme, dodáme tipy, rady a poradíme jak vybrat znojemský pneuservis.

Pneuservisy Znojmo

Podle čeho a jak vybírat pneuservis

Hledání a výběr kvalitního a spolehlivého pneuservisu může být složitější, než se může zdát. Ze všeho nejdříve si vyfiltrujte pneuservisy podle požadované pneu služby. Vybírat můžete z autorizovaných pneuservisů, u kterých máte jistotu špičkově odvedené práce. Pokud je pro vás prioritní cena, omrkněte spíše malé lokální pneuservisy. Kritérií pro volbu pneuservisu je mnoho, jedním z nich jsou pneuservisy určené pro dodávky. Podívejte se na recenze zákazníků, poraďte se s okolím a srovnejte si ceníky 2-3 pneuservisů, abyste měli přehled jak jsou nastavené ceny.

Pneuservisy Znojmo - katalog firem

Přezutí pneumatik na novou sezónu

Každého řidiče čeká mezi 1. listopadem a 31. březnem přezouvání pneumatik, za podmínky, že je na vozovce viditelný sníh, led nebo námraza. Otázkou je jestli nevyužít celoroční pneumatiky a neušetřit tak nějaké ty finance navíc. Podívat se můžete na nezávislý test celoročních pneumatik a podle toho vybrat. Jestliže se držíte letňáků a zimáků, ale nechce se vám pouštět do přezouvání, v úvahu přichází pneuservisy. Ty vám službu zprostředkují za 600 - 800 Kč.

Autorizované pneuservisy ve Znojmě

Defekt pneumatiky a následná oprava

Žádný řidič si nepřeje proražený plášť, stát se to ale může kdykoliv a kdekoliv. Dobré je být připraven a vědět, jak píchlou pneumatiku vyměnit nebo opravit. Pro krátkodobou opravu malé trhlinky jsou na trhu k dispozici spreje. Spolehlivější opravu zajistí lepící sada pláště, její cena je ale 2 000 Kč. Možná se vám tak vyplatí kontaktovat pneuservis. Cena za opravu jednoho pláště je 150 až 500 Kč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Jak poznat kvalitní pneuservis

Dlouhodobé fungování na trhu. Pneuservisy, které fungují již několik let mají své standardy, které mají nastavené tak, že přináší stálé zákazníky. Vyhlášené podniky jsou velmi kvalitní a s jejich službami budete nadmíru spokojeni.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technika. Seriózní firma, která do svého zázemí investuje je oproti konkurentům ve velké výhodě. Vyvažovací závaží, sloupcové zvedáky, zouvačky a vyvažovačky jsou známka profesionality a ekonomické stability pneuservisu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Profesionalita a rychlost zaměstnanců. Při návštěvě pneuservisu si všímejte personálu a jejich profesionality. Nezkoušejte odhadnout jejich vzdělanost, spíše se zkuste po očku podívat, jak si rozumí s nářadím a co jim dělá/nedělá problém.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Po objednání jedné konkrétní pneu služby byste rádi využili také navazujících služeb. Pneuservisy, které vám zkontrolují tlak v pneu, vyváží kola nebo opraví ALU disky jsou značně dobře hodnocené.

Jak poznat kvalitní pneuservis

I malý lokální pneuservis dokáže svou kvalitou a cenou přeskočit velké hráče na trhu. Pro živnostníky je auto-moto trh nekompromisní, zaujmout tak musí nižší cenou a dobře odvedenou prací. Ochota a vstřícnost jsou vždy plusové body.

Pneuservisy ve Znojmě a okolí

Ve Znojmě je v nabídce 46 pneuservisů, které nabízí rozdílné služby:

Vzorek pneumatiky - proč je důležitý?

Při kontrole a huštění pneumatik si lze celkem jednoduše všimnout, jak na tom je vzorek vašeho pláště. Zákonný požadavek na hloubku dezénu je u letních pneumatik minimálně 1,6 mm a u zimních pneu alespoň 4 mm. Neriskujete tak a jestliže jsou pneumatiky sjeté, pro své vlastní zdraví je vyměňte nebo objednejte nové. Pneumatiky, které jsou sjeté nebo mají hraniční hodnotu dezénu jsou více náchylné na aquaplaning na mokré vozovce nebo smyk vozidla na náledí.

Která značka pneumatik stojí za koupi a které se raději vyhnout obloukem? Jak pečovat o pneu, aby nedošlo k poškození a zhoršení vlastností? Na uvedená témata jsme sepsali mnoho článků, které jsme pro vás přehledně připravili v rádci výběru pneu.

Rady a tipy na uskladnění pneumatik

Jestli zastáváte názoru, že je skladování pneumatik jednoduchá záležitost, tak se budete šeredně zmýlit. Při správném uskladnění musíte dávat pozor v prvotní řadě na prostředí. To by mělo být relativně čisté, nemělo by do něj pronikat mnoho světla a teplota by se měla držet okolo 10 °C. Skladování pneumatik na discích a bez disků se také liší - buď rovnáte pneumatiky na stojato nebo na sebe. Pokud se o nic takového nechcete starat a ušetřit starosti a čas, přichází v možnost využít pneuservis. V něm se o vaše pneumatiky postarají, připravit byste si měli cca 400 Kč.

Pneuservisy pro nákladní vozy ve Znojmě

Pneu služby v okolních okresech

  • Blansko - Město ležící v údolí řeky Svitavy nabízí pro zákazníky nejčastěji přezutí, huštění a výměnu pneumatik. Více pneu služeb v Blansku naleznete zde.
  • Břeclav - Kvalitních a spolehlivých pneuservisů v Břeclavi je přes 50. Vybírat můžete od vyvážení kol, kontroly tlaku v pneumatikách až po uskladnění pneu na další sezónu.
  • Brno - V druhém největším městě České republiky a největším městě na Moravě je motoristy neoblíbenější prodej, přezutí a nahuštění pneumatik. Poptat lze ale i ostatní pneu služby.
  • Hodonín - Pokud pocházíte z Hodonína a sháníte pneuservis, bude se vám hodit katalog firem. V Hodoníně naleznete rozdílné služby jako geometrie kol, výměna nebo přezutí pneu.
  • Vyškov - Pro více než 20 tisíc obyvatel je ve Vyškově k dispozici téměř 40 kvalitních pneuservisů. Velmi poptávané pneu služby jsou výměna, uskladnění nebo huštění pneumatik.

Mohlo by vás také zajímat - psali jsme na Portálu řidiče

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články