PRÁCE 🧰

Pneuservis Hodonín

27. 11. 2020 4 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Přemýšlíte o přezutí auta, opravení kol, uskladnění nebo vyvážení pneumatik? V Hodoníně a okolí najdete několik pneuservisů, které tyto služby poskytují. Liší se od sebe nabídkou i cenou. Níže naleznete užitečné informace, které se vám při rozhodování budou hodit.

Pneuservisy Hodonín

Jak vybírat pneuservis?

Pokud vybíráte pneuservis, ovlivňuje vás řada faktorů. Jak tedy vybrat ten správný? Nejdříve si určete, jakou službu hledáte a podle toho pak vybírejte konkrétní pneuservis. Nabídky jednotlivých firem se od sebe totiž většinou liší. 

Nejčastější službou, kterou zákazníci pneuservisů vyhledávají, je přezutí pneumatik. Jakou máte povinnost podle legislativy? Přezout na zimní pneumatiky v období od 1. listopadu do 31. března, pokud je na vozovce viditelný sníh, led nebo námraza nebo lze vzhledem k povětrnostním podmínkám předpokládat, že se během jízdy bude vyskytovat. Za přezutí většinou zaplatíte 600 až 800 Kč. 

Katalog pneuservisů pro Hodonín a okolí

Častým problémem řidičů jsou propíchnuté nebo jinak poškozené pneumatiky. Někteří řidiči si je opraví sami. Pokud vám ale záleží na stoprocentní kvalitě, zajeďte si raději do pneuservisu. Oprava jedné píchnuté pneumatiky vás bude stát něco kolem 150 Kč až 500 Kč. Montáž nebo demontáž všech čtyř pak vyjde asi na 300 Kč.

Znaky kvalitních pneuservisů

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Vyhlášené pneuservisy s dlouholetou tradicí na trhu vzbuzují u zákazníků větší důvěru než ty založené teprve nedávno. Kromě toho mají už vybudovanou pověst a klienti tak vědí, co od nich očekávat.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. Investice do moderního technického vybavení značí kromě profesionality a kvality nabízených služeb také ekonomickou stabilitu podniku. Proto je jedním ze znaků vysoké kvality pneuservisu.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolený a šikovný personál. Vzdělanost a vyškolenost personálu sice na první pohled nepoznáte, ale jeho šikovnost ano. Každý se raději vrátí do pneuservisu se šikovnými pracovníky, kterým jde práce od ruky.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Dalším ze znaků kvality pneuservisu je šířka nabídky jeho služeb. Každý zákazník jistě ocení, když si kromě výměny pneumatik může v pneuservisu také nechat seřídit geometrii kol nebo opravit ALU disky.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Malý lokální pneuservis může mít vyšší hodnotu než velký. Často totiž nabízí plnění požadavků zákazníků i mimo provozní dobu nebo je vstřícnější ke svým zákazníkům.

Pneuservisy - Hodonín a okolí

V Hodoníně a okolí najdete asi 60 pneuservisů:

Požadavky na hloubku dezénu

Měli byste si také dát pozor, jestli už nepotřebujete nové pneumatiky. Minimální hloubka dezénu pro letní pneumatiky představuje 1,6 milimetrů, pro zimní pak 4 milimetry. Nové pneumatiky můžete nakoupit online nebo si pro ně zajet do pneuservisu.

Další zajímavé informace o pneumatikách si můžete prohlédnout v článcích v rádci Portálu řidiče.

Neméně důležitou otázkou je, jak uskladnit pneumatiky. Pokud zvolíte jejich uskladnění doma, hrozí snížení doby jejich životnosti a také bezpečnosti. Jako jednoznačná výhoda využití pneuservisu se tedy jeví kvalita, profesionalita a důvěryhodnost služby. Zaplatíte za ni ale několik stovek korun (konkrétně kolem 400 Kč).

Pneuservisy v Hodoníně a okolí, které nabízejí platbu kartou

Služby pneuservisů v okolních okresech

  • Pneuservisy Blansko - V tomto okrese se nachází kolem 40 pneuservisů, ve kterých si můžete nechat přezout, nahustit pneumatiky nebo využít dalších služeb.
  • Pneuservisy Břeclav - V okrese Břeclav naleznete okolo 53 pneuservisů, kde vám zajistí přezutí, nahuštění pneumatik a další.
  • Pneuservisy Brno a okolí - V Brně a okolí naleznete celkem asi 240 pneuservisů, ve kterých vám například seřídí geometrii kol nebo uskladní pneumatiky.
  • Pneuservisy Vyškov - V okrese Vyškov se nachází asi 40 pneuservisů, které vám poskytnou různé služby.
  • Pneuservisy Znojmo - Ve Znojmě se nalézá zhruba 50 pneuservisů, kde můžete kromě služby huštění pneumatik využít také možnost plnění pneu dusíkem.

Pneuservisy Hodonín pro dodávky

Mohlo by vás také zajímat (z Portálu řidiče)

Zdroj médií: redakce.

Podobné články