PRÁCE 🧰

Tip na ubytování v Polsku: Hotel Lake Hill Resort and Spa

5. 1. 2024 4 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Kam na výlet Rádce motoristy Cesta do Polska Tipy na výlety Krkonoše – Dolnoslezské vojvodství

Při našich cestách po Polsku jsme se ubytovali v oblíbeném Hotelu Lake Hill Resort and Spa. Jaké hotel poskytuje služby, jak vypadají pokrmy či pokoje a hlavně, kolik to všechno stojí? Na všechny otázky najdete odpověď v tomto článku.

Hotel Lake Hill Resort & Spa Polsko

Hotel Lake Hill Resort a Spa je moderní čtyřhvězdičkový hotel, který se nachází u vodní nádrže Sosnówka nedaleko Karpacze. Hotel už na první pohled zaujme svým atraktivním vzhledem jemuž odpovídají stylové interiéry a pokoje. Poloha resortu Lake Hill ho činí ideálním jak pro ty delší, ale i „pouze“ víkendové pobyty, ať už je jejich cílem zasloužený relax, lyžování nebo horská turistika.

Ráj pro milovníky SPA a wellness aktivit

Pokud hledáte místo, kde se uvolnit a zrelaxovat, vězte, že hotel Lake Hill Resort Spa uspokojí vaše tužby a přání na sto procent. Nabídka Spa a wellness aktivit a procedur je tu totiž vskutku bohatá a zajistí vám komplexní odpočinek. Ve wellness zóně najdete dvě vířivky a stylový vnitřní bazén s částmi určenými pro plavání i pro vodní masáže. Další dvě vířivky s vyhřívaným bazénem se pak nachází venku, kde můžete příjemný relax spojit s krásným výhledem na krkonošská panoramata. To ale není vše, uvolnění na vás čeká také ve finské či parní sauně. Dopřejte si zážitkovou sprchu, vyzkoušejte ledopád nebo si zkrátka jen odpočiňte na vyhřívaném lehátku. V resortu Lake Hill se relaxu meze nekladou.

Hotel nabízí taky nepřeberné množství spa procedur, které zde zajišťuje prémiová klinika La Perla. Vybírat můžete z mnoha druhů masáží, koupelí a relaxačních rituálů a procedur, které zpomalují stárnutí a tvarují postavu. Na masáže můžete klidně vzít i ratolesti – součástí nabídky jsou i rodinné balíčky a speciální procedury zaměřené na děti. Ceny masáží začínají zhruba na 300 zlotých (cca 1690 Kč).

Ani sportovně aktivní jedinci v Hotelu Lake Hill resort and Spa nepřijdou zkrátka. K dispozici je zde fitness centrum plné sportovního vybavení a náčiní. Můžete tu absolvovat dokonce i fitness hodiny!

Hotel Lake Hill Resort & Spa Polsko

Rozmanitá nabídka pokojů

Samozřejmostí je také široká nabídka pokojů, které jsou upravené ve velmi moderním a nadčasovém designu, a poskytují hostům kompletní vybavení. Vybírat můžete ze 174 pokojů různých velikostí. Ceny nejlevnějšího pokoje pro dva s názvem Comfort se pohybují od 287 PLN (1615 Kč) za noc.

Pokud byste chtěli více vlastního prostoru a volnosti, není problém, hotel totiž nabízí i 88 apartmánů. Ty se však nachází přes (poměrně rušnou) silnici proti hlavní budově. Tyto apartmány jsou na rozdíl od klasických pokojů vybavené kuchyňkou, která umožňuje hostům stravovat se naprosto samostatně. Cena nejlevnějšího apartmánu s oddělenou ložnicí začíná na 232 zlotých (1305 kč) za noc, což je naprosto skvělá cena, když vezmeme v potaz, že je apartmán uzpůsoben až pro 4 osoby.

Hotel Lake Hill Resort & Spa Polsko

Za nás je skvělým prvkem také to, že si při online rezervaci můžete vybrat, jaký chcete mít z pokoje výhled, respektive u každého pokoje v nabídce je přesně popsané, na jakou stranu je situován, a tedy na co se při pohledu z okna budete dívat, což automaticky zabraňuje stížnostem na to, že se vám nedostalo vytouženého pokoje s výhledem na přehradu. Nemusíte se ale strachovat. Pokud na vás zrovna výhled na přehradu nevyjde, nabízí se i jiné zajímavé alternativy. Některé pokoje například nabízí výhled na Hrad prince Jindřicha, který doporučujeme k návštěvě. Od hotelu k němu vede zhruba 2,5 km trasa.

Tip: Při ubytování v hotelu doporučujeme navštívit nedalekou Karpacz, kde najdete spoustu turistických atrakcí. Rovnou o dvou z nich jsme napsali v jednom z předchozích článků.

Hotel Lake Hill Resort & Spa Polsko

Gastronomie na úrovni

Nesmíme vynechat také hotelovou restauraci, která poskytne hostům nejeden kulinářský zážitek. Těšit se můžete na vybrané pokrmy regionální i mezinárodní kuchyně ve velmi zajímavých kombinacích. Snídaně i večeře pak v hotelu probíhají formou bufetu. Snídaňová nabídka je velmi rozmanitá a na své si zde přijdou i ti nejnáročnější strávníci. Večeři bychom zhodnotili méně pozitivně, za našeho pobytu byl k dispozici poměrně omezený výběr, a to z převážně masitých pokrmů. V nabídce byla vepřová žebra, grilovaná kuřecí prsa, pstruh, těstoviny, pečená zelenina, pečené hrušky se sušeným ovocem a pak už v podstatě pouze přílohy a různé dodatky ve formě zeleniny nebo omáček. Doporučujeme na večeři vyrazit co nejdříve, nejenže budete mít jistotu, že bude všeho dostatek, ale navíc jídlo nebude studené, což se u pozdější návštěvy nedá zaručit. Za nás bychom od hotelu těchto kvalit čekali v tomto směru možná trošku více, na druhou stranu ale těžko říct, jak to v hotelu vypadá v hlavní sezóně.

Kromě této drobnosti se ale jedná o opravdu skvělý hotel, který můžeme více než vřele doporučit, ať už pro odpočinek, nebo jako startovní bod pro výlety do malebného okolí.

Zdroj info: Autorský text, Hotel Lake Hill Resort and Spa.
Zdroj médií: Kateřina Tonarová, Hotel Lake Hill Resort & Spa.

Podobné články