PRÁCE 🧰

Testy nových aut

6. 7. 2021 3 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Testy nových i ojetých vozů jsou pro nás srdeční záležitostí. Některé modely splní při testu naše očekávání, jiné je dokonce předčí a některé vozy úplně neobstojí. Všechny poznatky pro vás pak přehledně sepíšeme do článku, abyste si při výběru vašeho nového plechového mazlíka nemuseli zbytečně lámat hlavu.

Pojďme se teď společně podívat na auta, která letošní jaro prošla našimi redakčními testy a připomenout si to, co nás na nich zaujalo nejvíc.

Honda CR-V 2.0 i-MMD Hybrid Sport line

Tahle limitovaná edice od Hondy nás překvapila svou prostorností a perfektním zpracováním interiéru vozu. Dokážeme si ji představit jako skvělé rodinné auto pro sportovněji založené řidiče. Kromě toho, že vůz poskytne pohodlí pasažérům, zaujme i svým propracovaným exteriérem. Co bude zajímat hlavně vaši peněženku, je úsporná jízda i po městě.

Citroën C4 1.2 Puretech Feel

Designová novinka od Citroënu vás překvapí příznivou pořizovací cenou. Ta ale není na úkor jízdních vlastností vozu ani pohodlí řidiče ani pasažérů. Tento model vás jistě zaujme moderním vzhledem jak exteriéru, tak i interiéru. Další nespornou výhodou je pak rozumná spotřeba vozu. Pokud hledáte univerzální vůz, pak byste měli tenhle Citroën přidat na svůj seznam.

Peugeot 3008 GT Hybrid4 300

Hybridní SUV od Peugeotu zaujme svým vzhledem na první pohled. Pořizovací cena je sice o něco vyšší, ale díky tomu, že se jedná o plug-in hybrid, můžete prvotní náklady lehce vykompenzovat. Pokud se pro tento vůz rozhodnete, můžete se těšit na bohatou výbavu a skvělý výkon. Pasažéři pak jistě ocení dostatek prostoru nejen pro nohy.

Opel Corsa-e

Nenápadný elektromobil, kterým sice nezískáte naprostou pozornost všech kolemjdoucích, nás překvapil svou praktičností. Pro řidiče bude jízda téměř procházkou růžovým sadem. Díky vyladěnému podvozku si ji užijí i všichni ostatní, kteří do tohoto Opelu nasednou.

Toyota Supra 2.0 Twin-Scroll Turbo

Nová Toyota Supra působí díky zaobleným hranám nadčasově. Ačkoliv není ve voze mnoho prostoru, jízdu s ním si užijete. Auto má perfektní podvozek, který cestujícím dopřeje i překvapivě komfortní cestování. Příjemně vás překvapí i spotřeba, která by se u takovéhoto vozu dala očekávat mnohem vyšší.

SsangYong Korando 1.5 Turbo GDI AWD

Korejské SUV je na první pohled ne zcela typickým vozem na českých silnicích. Nicméně tento vůz nabízí za rozumnou cenu skvělou výbavu. Kromě toho zaručuje pohodlnou cestu pro celou posádku vozu. Řidiči jistě ocení i výborné jízdní vlastnosti.

Peugeot 308 SW GT 1.5 BlueHDi

Peugeot už chystá zbrusu nového nástupce tohoto modelu, který snad nabídne o něco více než původní verze. Peugeot 308, který jsme testovali jako ojetý, nás moc nezaujal. Nejen kvůli nepraktičnost interiéru, ale i horším komfortem pro řidiče. Co ale naopak musíme pochválit je výborný podvozek a nízká spotřeba.

Toyota Camry 2.5 Hybrid

Tento model od Toyoty získal na oblibě převážně za oceánem. Nicméně ani v našich končinách bychom ho neměli zatracovat. Toyota Camry představuje praktické auto, u kterého nenajdete zástup zbytečností. Naopak vás překvapí skvělým výkonem motoru a nízkou spotřebou. Jízdu v něm si užijete i díky pohodlnému podvozku.

Dacia Sandero Stepway TCe 90

Dacia Sandero Stepway představuje ideální lidový vůz. Za nízkou cenu získáte překvapivě bohatě vybavené auto s příjemným designem. K tomu můžete připočítat i rozumnou spotřebu. Pokud hledáte parťáka, který vám neudělá díru do rozpočtu a bude vás spolehlivě vozit, možná jste ho právě našli.

Na jaké testy aut se můžete těšit?

Již brzy si budete moct přečíst recenzi na novou Octavii RS čtvrté generace, do redakčního testu nám také zavítají Ford Tranzit, Opel Mokka, Toyota Yaris, nový Hyundai Tucson a také například nová elektro dodávka od Peugeotu.

Zdroj médií: redakce.

Podobné články