PRÁCE 🧰

Portál řidiče pojede Gumbalkan: Auto do 25 tisíc korun? Tohle vás čeká!

30. 9. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Portál Řidiče se chystá na Gumbalkan. Připojte se k nám na náš poloorientační nezávodní offroadový roadtrip jižní Evropou auty s pořizovací hodnotou do 25 000 korun.

Portál Řidiče pojede Gumbalkan

Připojte se k nám na exkluzivní sérii článků o zážitcích redaktora Portálu Řidiče z akce zimní Gumbalkan 2024! Po cestě čeká účastníky řada dobrodružství a výzev. Bude to jízda, kterou s vámi budeme sdílet. Cesta povede z České republiky přes Slovensko, Maďarsko a Rumunsko až do české vesnice Einbethal v Banátu.

Co všechno na nás čeká?

Zimní Gumbalkan slibuje nezapomenutelné zážitky, které nás jako redaktory Portálu Řidiče nadchly natolik, že jsme se rozhodli stát se jejich součástí. Co nás motivovalo? Je to vášeň pro řízení a touha po výzvách. Po cestě nás bude čekat řada dobrodružství a výzev, jako jsou terénní cesty, řeky, lesy a horské průsmyky. Organizátoři sice tvrdí, že zimní Gumbalkan bude vést pouze přes cesty, maximálně šotolinu, ale rozhodně je lepší být připraven než překvapen.

Proč jsme se rozhodli jet na takovou „sebevražednou“ misi?

Na akci Gumbalkan 2024 jsem se rozhodli jet hned z několika důvodů. Prvním důvodem je vášeň pro řízení: milujeme výzvy a dobrodružství. Zimní Gumbalkan nabízí poměrně náročnou ale zajímavou trasu, která vede přes čtyři země a poskytuje řadu příležitostí k testování řidičských dovedností. Druhým důvodem je vyzkoušení schopností automobilu s pořizovací hodnotou do 25 000 korun v terénu. Třetím důvodem je rozhodně seznámení se s novými lidmi a poznání zajímavých míst, kam lidská noha obvykle nešlápne. Trasa Zimního Gumbalkanu vede přes krásné scenérie České republiky, Slovenska, Maďarska a Rumunska.

Ale to není vše! V naší nové sérii článků se dozvíte také, jaké auto jsme si pro tuto výzvu vybrali, proč právě toto a jak jsme ho připravili na náročnou akci. Budeme s vámi sdílet výzvy, kterým jsme čelili na cestě, a naše způsoby, jak jsme je překonali. Samozřejmě vás zavedeme i do místních hotelů, kde budeme přespávat a podělíme se o další vzrušující momenty naší nezapomenutelné jízdy. Budeme se snažit přiblížit vám atmosféru, do které jsme se ponořili, a doufáme, že vás naše příběhy, fotografie a zážitky nějakým způsobem osloví. Věříme, že vás naše reportáže inspirují, a třeba i motivují k absolvování vašich výzev. Buďte s námi, ať už sedíte za volantem či jen sledujete naše dobrodružství z pohodlí domova!

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Gumbalkan.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články