PRÁCE 🧰

Portál Řidiče jede Gumbalkan: Jak se naše auto změnilo po úpravách?

7. 3. 2024 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Motor burácí, adrenalin stoupá, v očích se zrcadlí touha po dobrodružství. Ano, přípravy na Gumbalkan jsou v plném proudu! A my se s vámi chceme podělit o to, jak se naše Réza změnila v japonsko-polského válečníka!

Portál Řidiče jede Gumbalkan: Jak se naše auto změnilo po úpravách?

Naše šelma je skoro hotová! Subaru Impreza se proměnila v impozantní stroj s duší dobrodruha. Oranžová karoserie s černou montanou a žlutým pruhem na dveřích připomíná polskou odtahovou službu "Pomoc Drogowa". Na kapotě se hrdě vyjímá původní černá barva, která dodává autu vzpomínku na předchozí majitele.

Před odjezdem do Rumunska jsme si udělali výlet do Olomouce, kde jsme našli perfektní offroadové pneumatiky z ruského UAZu. Na přední část auta jsme namontovali rám z vozu Mitshubishi Pajero (občas stejný rám najdeme také na voze Ford Transit), který dodává autu robustní vzhled. Na střechu pak putovala "zahrádka" v podobě uřezané klece, která poslouží pro převoz nejrůznějšího vybavení.

Náhradní kola, nálepky a finální úpravy!

Na cestu do Rumunska se chystáme velmi zodpovědně. Proto s sebou bereme i náhradní sadu kol s pneumatikami. Pohon 4x4 nám sice umožňuje zdolat i ty nejtěžší terény, ale zároveň s sebou nese i jisté komplikace. V případě defektu nemůžeme vyměnit jen jedno kolo (protože nemáme k dispozici další pneu ve stejném rozměru), ale musíme vyměnit celou sadu.

Než vyrazíme, zbývá nám dodělat pár drobností. Spojka si už říká o výměnu a zadní brzdové obložení taky není v nejlepším stavu. Ale to zvládneme! O dalším postupu vás budeme informovat také na sociálních sítích. Sledujte nás a držte nám palce!

Cesta do Rumunska se blíží a my se nemůžeme dočkat. Před námi je dlouhá cesta a my rozhodně neznáme všechny nástrahy, které na nás číhají. Víme, že nás čeká nezapomenutelná expedice plná výzev a krás. Jsme na ni připraveni!

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Nikola Vrabel.

Fotogalerie (4 fotek)

Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články