PRÁCE 🧰

Jak bylo tento rok naposledy na Tuning Motor Párty Vyškov?

26. 9. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Tuning Motor Párty Vyškov: Akce pro milovníky rychlých aut a motorů se opět setkala s velkým ohlasem. Návštěvníci si mohli užít bohatý program, soutěže, závody a atmosféru, která je na této akci vždy nezapomenutelná.

Tuning Motor Párty Vyškov 2023

V pátek a sobotu 15. a 16. září se na letišti ve Vyškově konal další ročník Tuning Motor Párty, letos už poslední. Akce, která je určena pro všechny milovníky tuningu, rychlých aut a adrenalinu, přilákala opět mnoho účastníků. Pátek patřil především zábavě a hudbě. S pátečním otevřením bran letiště od 15:00 začalo víkendové dobrodružství. Od 18:00 do 20:00 hodin byly na programu volné sprinty, které nabídly příležitost vyzkoušet si rychlost a výkon svých automobilů na krátkých tratích. Ve 21:00 hodin se konala oblíbená akce "Noční tuning," kde byli srdečně vítáni jak nováčci, tak i ti, kteří přivezli nedokončené projekty. Pro ně byly připraveny poháry, které byly udělovány za nejlepší práce a inovace na autech. Hvězdou pátečního večera byl SERGEI BARRACUDA. Ten svým vystoupením rozproudil dav a ukázal, že je stále jednou z největších hvězd českého hip hopu. Po koncertu pokračovala párty s DJ TDHS až do půlnoci.

Kalendář auto-moto akcí

Sobota ve znamení soutěží a tuningu

Sobota byla nabitá soutěžemi a adrenalinovými vystoupeními. V 10:00 hodin začaly závody v měřeném sprintu, které jsou součástí ÚAMK - TMS o Mistra ČR 2023. Od rána probíhaly soutěže, jako je dB Drag, Mothers SHOWCASE a pro nejmenší návštěvníky byly v 13:30 závody odrážedel, kde mohli získat ceny a zažít první závodní zkušenosti. K vidění byly také ukázky dřevořezby a kováře Jana Golise a Pavla Voráče. V poledne se návštěvníci mohli těšit na drift show kluků z frenštátské skupiny Furt Bokem.

Tuning Motor Párty Vyškov je tradiční akcí, která si v průběhu let získala řadu fanoušků. Letošní ročník se opět vydařil a návštěvníci si mohli užít bohatý program a atmosféru, která je na této akci vždy nezapomenutelná. Akce se těšila velkému zájmu návštěvníků a pořadatelé již avizují, že na poslední akci tohoto roku se můžete přijet podívat do Brna na Masarykův okruh, a to již 28. října.

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Nikola Vrabel, Aleš Pešl.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články