PRÁCE 🧰

Jaké bylo: Tuning Show Trojhalí 2023 - 5th EDITION

19. 6. 2023 4 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Pátý ročník akce Tuning Show Trojhalí - 5th EDITION nás tak, jako každý rok překvapil ještě větším počtem aut nejen ve vnitřní hale, ale také venku na ploše. Pojďme se společně podívat na krátký report z této nezapomenutelné akce. 

Jaké bylo: Tuning Show Trojhalí 2023

Nenechte své vzpomínky na Tuning Show Trojhalí 2023 vyblednout! Připomeňte si ten nekonečný vír vášně, vůně benzínu a okouzlujícího designu. Pro všechny, kteří se na této akci ocitli a pro ty, kteří si toto dobrodružství nechtějí nechat ujít, přinášíme ohlédnutí přímo z dějiště akce. Připravte se na ohromující zážitek a podívejte se na to, jak Tuning Show Trojhalí 2023 ovládlo třetí červnový víkend.

Nejvýznamnější tuningová akce v ČR

Ostrava se opět stala epicentrem motoristického světa, když se zde konala největší a nejvýznamnější akce pro nadšence tuningového světa - Tuning Show Trojhalí 2023. Pátá edice tohoto nezapomenutelného setkání přinesla nejen úžasné automobilové klenoty, ale také vynikající jídlo (které zajistil Food festival ve vedlejší hale) a skvělou zábavu. Do vnitřní haly se vešlo bezmála devadesát vozů, na které se mohli milovníci automobilismu podívat. Při koukání na naleštěné vozy jste mohli zaslechnout známý hlas Richarda Chlada, který dával rady o tom, jak nekupovat auto z Dubaje a vaše děti si mohli zasoutěžit o významné ceny v soutěži „Poznej značku automobilky“ nebo „Namaluj logo automobilky“. K večeru přijel do Ostravy také majitel vystaveného Porsche 993 ve stylu „RWB“ a vášnivý sběratel vozů BMW Jan Mick, nebo také Mates a Mára z pořadu Ukaž Káru. První den byl ukončen zábavnou show CHLADNOKOŽENÁ HRANÁTA, které se zúčastnili Richard Chlad, Filip Turek a bavič z Ameriky Koza Bobkov.

Zářící neděle plná hvězd

V neděli se brány trojhalí otevřely v 9 hodin a započal rozhovor s profesionálním drifterem a majitelem vystaveného drift speciálu BMW E46 V8 Supercharged Filipem Vimplem. Následovalo povídání o české a zahraniční drift scéně a závodech společně s automobilovým sběratelem, drifterem, youtuberem a zakladatel brandu FURT BOKEM, Lukášem Souhradou (DJ Luckyboy). V pravé poledne naše chuťové pohárky navnadil Zdeněk Pohlreichem s představením nového vizuálu firmy Mama’s Bistro. Na každé akci Lower United je možné vidět také nablýskaný VW Convoy, jehož majitelem je Lukáš Karásek, který se o své cestě rozpovídal v odpoledním rozhovoru. Odpoledne patřilo také polskému vystavovateli vozidla Škoda Favorit s motorem 1.8 Turbo - Tomasz Gumio a vystavovateli VW Passat b6, Martinovi Spáčilovi, který popovídal o tom, jak se jezdí na takové tuning srazy s celu čtyřčlennou rodinou. K večeru dostal slovo také hlavní organizátor akce, zakladatel Sníženo.cz a Lower United Marek Hila a došlo také na vyhlášení soutěže o XBOX s FUNFOTOBOXVYHLÁŠENÍ TOP 8 nejlepších aut srazu.

TOP 8 

TOP 8
MístoAuto
1.Pontiac Fiero & Chevrolet Corvette
2.BMW Z3M
3.Audi R8
4.VW Golf 1, 1.8 Turbo
5.BMW E39
6.Lexus SC400
7.Porsche 993
8.Audi S3

Cars & Food Festival na TST: Kombinace lahodného jídla a adrenalinu

Pokud vás kochání přešlo, zajít jste si mohli do vedlejší haly - prakticky asi deset kroků vedle - na Food festival, kde jste mohli ochutnat jídlo od zdejších špičkových kuchařů, nebo shlédnout kuchařské show, například Mama’s bistro se Zdeňkem Pohlreichem, případně si vyzkoušet CHILLI CHALLENGE, která se konala s přítomností komise GUINESSOVY KNIHY, nebo kouknout na představení Gourmet popcorn & Funkies. I tady měli děti možnost si zasoutěžit a to hned ve dvou disciplínách. První soutěž nesla název „Seskládej burger v co nejkratším čase“, druhá pak „Upeč dort dle správného postupu“. 

Tuning Show Trojhalí 2023 v kombinaci s Cars & Food festivalem nabídli velmi bohatý program plný zábavy a rozhovorů. Atmosféra byla skvělá, plná nadšení a soutěživého ducha, který dodával akci živou pulsující energii. Výstava se stala skutečným zážitkem pro všechny (nejen) motoristické nadšence. Smysly byly naladěny na vlnu adrenalinu a vášně pro dokonalost a originalitu. Byli jste na místě? Podělte se s námi v komentářích, co na akci nejvíce zaujalo vás. Nezapomeňte si projít doprovodnou fotogalerii pod článkem!

Kalendář auto-moto akcí

Zdroj info: Lower United, Autorský text.
Zdroj médií: Nikola Vrabel.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články