PRÁCE 🧰

Tuning sraz Carwars v Panenském Týnci

10. 9. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Jízda plná bizáru a skvělých nápadů. Jak bylo na akci CarWars 2023 v Panenském Týnci? Pojďte se s námi kouknout.

Tuning sraz Carwars v Panenském Týnci

Už podvanácté se v srpnu uskutečnil v Panenském Týnci tuningový sraz Carwars. Tato akce patří mezi největší tuningové srazy v České republice a každoročně přiláká tisíce návštěvníků z celé země. Abychom vám přiblížili, co všechno tato událost nabídla, pojďme si společně projít nezapomenutelnými okamžiky tohoto ročníku. Otevření areálu bylo naplánováno na 18. srpna ve 15:00. Stačilo jen málo a před vstupem se tvořili dlouhé kolony – všichni se této nezapomenutelné akce chtěli zúčastnit.

Na letišti v Panenském Týnci se před očima diváků rozprostřelo několik tisíc upravených vozidel, zahrnujících širokou škálu značek a typů. Mezi nimi byly vidět elegantní upravené škodovky, robustní volkswageny, luxusní bavoráky a dokonce i exotické vozy, jako jsou Lamborghini, Ferrari a Porsche.

Páteční party: hudba, tanec a zábava

V pátek večer a v sobotu ráno měli účastníci možnost zaregistrovat se na noční sprinty a night tuning. Páteční večer byl ve znamení hudby a zábavy. DJ Kojda, Dan Rakaczký a hosté se postarali o skvělou atmosféru. Byla to skvělá příležitost se seznámit s dalšími nadšenci pro rychlé vozy.

A co sobota? Ve znamení závodního ducha

Sobota byla plná vzrušujícího programu. Od dopolední exhibice po měřené sprinty na 1/4 míle a motocyklové závody až po automobilové derby. Výsledky byly vyhlášeny na hlavní stagi. Kromě samotného tuningu byl na srazu přichystán rozsáhlý doprovodný program. Pro návštěvníky bylo nachystáno mnoho zábavy, včetně, trotlparády, Hall of Fame, demoličního derby a night tuningu. Velkým tahákem srazu se stalo vystoupení rappera Paula Garanda a DJ Kennyho Roughe, které proběhlo v sobotní večer.

Tuningový sraz Carwars je každoročně jednou z nejvýznamnějších akcí v oblasti tuningu v České republice. Akce přiláká mnoho návštěvníků z celé země a nabízí bohatý program, který potěší každého milovníka automobilů. Na více fotek se můžete podívat v naší fotogalerii.

Kalendář auto-moto akcí

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Nikola Vrabel, Ice Grid.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články