PRÁCE 🧰

Race the Streets - Ustroń: Zpátky ke kořenům

20. 7. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Chcete vidět závody tak, jak začínaly - v horách? Přijďte se s námi podívat na nezapomenutelný závod v polském Ustrońi. 

V sobotu 22.7. můžete zažít jedinečnou a nezapomenutelnou automobilovou událost s názvem „Race the Streets“ nedaleko českých hranic v krásném městečku Ustroń. V minulosti se závodilo v horách (touge) a závodníci soutěžili o čest. Chtěli být uznáváni jako nejlepší drifteři na každé hoře. Máte nějaké tip, kdo si nárokuje trať v horách Ustron? Přijďte se podívat na akci "Race the Streets" a uvidíte, kdo se chopí toho prestižního titulu.

Závodníci nejen z Česka

„Race the Streets“ vás zavede na fascinující tratě, které byly navrženy tak, aby vystavily jezdce extrémním výzvám. Mezi známá česká jména, která se na akci objeví jsou například Filip Vimpel se svým BMW E46, Václav Slatinský z Donuts garage, Michal Helebrant se vozem Nissan S14,5 nebo také Michal Sitta z ECU Garage. Zúčastní se také závodníci z Polska a Slovenska. Celý závod bude živě komentován a v přestávkách mezi závody na vás čeká jedinečný DJ set od Spacebar B2B Wenn. Výherce získá trofej, odměnu 10 000 korun, WILD CARD pro účast v nočním finále v závodě Race the Streets Český Těšín a své jméno bude mít navždy zapsané na závodní trati tak, aby motivovalo začínající závodníky.

Co vás na akci čeká?

Můžete se těšit na všechny druhy vozů od japonských pouličních legend až po traťové 1000hp speciály. Vstupné je na tuto akci zcela dobrovolné, budou zde vyhraněné prostory pro diváky a k dispozici budou také stánky s občerstvením. V jednání je také možná platba českými korunami, pro jistotu ale doporučujeme vzít i polské zloté. Pokud chcete v malebných polských horách přespat, pořadatelé si přichystali také 5% slevu pro diváky i účastníky akce v nedalekém hotelu a rekreačním centru Ondraszek.

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Roman Pistovčák.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články