PRÁCE 🧰

Přijďte rozproudit adrenalin v krvi na akci Tuning Motor Párty Vyškov

12. 7. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Již podruhé v tomto roce bude Letiště Vyškov poblíž Brna hostit velkou Tuning Motor Párty. 14. až 15. července se na letišti sejdou milovníci adrenalinu, kteří porovnají své síly ve sprintech v seriálu ÚAMK - TMS o Mistra ČR roku 2023. Kromě měřených sprintů se můžete těšit i na mnoho dalšího.

Tuning Motor Párty Vyškov

Pojďte se s námi podívat na největší Tuning Motor Párty v regionu. Pokud jste vášnivými milovníky automobilů a světa tuningu, je tato akce stvořená právě pro vás. Na letišti ve Vyškově se můžete těšit na různé soutěže (i pro ty nejmenší), exhibice a spoustu zábavy opravdu pro celou rodinu. Pro ty nejmenší jsou k dispozici kolotoče nebo dokonce i skákací hrad. Tuning Motor Párty Vyškov je událost, kterou si prostě nemůžete nechat ujít. Přijďte si užít nezapomenutelný zážitek plný motorového adrenalinu a setkání s dalšími nadšenci.

Tuning Motor Párty ve Vyškově

Téměř hned po Tuning Cars Párty v Milovicích hostí letiště Vyškov tradičně každým jednu z nejzajímavějších tuningových akcí roku. Kromě měřených sprintů se můžete těšit například na přehlídku automobilových projektů, které dovezli nadšenci ukázat na plochu, zajímavou drift show od kluků z FURTBOKEM a také soutěže pro děti.

V pátek se otevírají brány letiště již v 15 hodin, večer se pak můžete těšit na koncert známého slovenského rapera Pila C a poté dále roztančí boky i DJ TDHS a CHOSSE MARTINEZ. Tuning Motor Párty je dvoudenní akce, je možné zde však přespat ve stanu, či v autě až do neděle. Za vstup na dvoudenní akci zaplatíte 450 korun za osobu. V sobotu pak 400 korun za osobu. Děti do 10 let, ZTP a VIP hosté mají vstup zdarma. Na krátký sestřih z jarního Vyškova se můžete podívat v následujícím videu.

Tuning Motor Sprint 2023

Na Vyškově je možné také získat body do Šampionátu mistra České republiky ve sprintech od 120 do 402,3 metrů. Sezóna se v roce 2023 skládá ze 13 závodů, přičemž se do celkového pořadí započítává 10 nejlepších závodů. Registrovat se je možné přímo na akci, rozpisy kategorií a podrobná pravidla je možné najít na oficiálních stránkách. Sprinty jsou rozděleny do tří kategorií. Oficiální pozvánku na Tuning Motor Párty Vyškov je možné shlédnout na oficiálních facebookových stránkách.

Kalendář auto-moto akcí

Zdroj info: Autorský text.
Zdroj médií: Nikola Vrabel.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články