PRÁCE 🧰

Sametový víkend v Trojměstí

31. 10. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality Tipy a rady Kam na výlet Rádce motoristy Cesta do Polska Tipy na výlety Trojměstí

Státní svátky jsou ideální příležitostí k tomu, vyrazit si někam na prodloužený víkend a 17. listopad není výjimkou. Pro ty, kteří se na prodloužený víkend chystají, máme skvělý tip! Vyrazte od 17. do 19. listopadu na Sametový víkend do polského Trojměstí, které tvoří spojení měst Gdyně, Sopoty a Gdaňsk!

Sametový víkend v Trojměstí

Speciální víkend plný slev

Kde jinde oslavit ducha svobody, než v polském Trojměstí, kolébce významného hnutí Solidarita, které se přičinilo o konec komunismu nejen v Polsku. Při příležitosti výročí Sametové revoluce si tak Pomořanská turistická organizace společně s pražskou kanceláří polské turistické organizace připravili speciální nabídku, která se neodmítá.

Pokud se přihlásíte na tomto odkazu, získáte množství slev a akčních nabídek, které vám při vašem pobytu na malebném polském pobřeží přijdou víc než vhod. Přihlášením získáte až 20% slevy na ubytování ve vybraných hotelích, SPA či wellness zařízeních či na jiné atrakce. Relaxační pohodu můžete doplnit procházkami po pobřeží, za které vám vaše tělo poděkuje nejen proto, že místní vzduch je velmi bohatý na jód.

Pivní stezka i prohlídka s průvodcem

Preferujete spíš program spojený s objevováním a zážitky? Vypravte se na gdaňskou pivní stezku, při které ochutnáte místní piva ze čtyř pivovarů, dozvíte se spoustu zajímavostí o pivní historii a otestujete své znalosti při řešení pivních hádanek! Pivní pas s razítky, která obdržíte na jednotlivých zastávkách, můžete po zdárném dokončení stezky v Turistických informacích vyměnit za hodnotné ceny.

Získat slevy

Zajímá vás historie města a chcete poznat známá i neznámá gdaňská zákoutí? Vydejte se na prohlídku s profesionálním českým průvodcem. Trasa povede po Královské cestě, součástí budou nejen nejdůležitější turistické body, ale také zajímavá skrytá místa. Věřte, že na této prohlídce se nudit nebudete. Díky speciální nabídce si navíc můžete užít slevu, díky které za prohlídku zaplatíte jen 50 zlotých za dospělého a 25 zlotých za dítě.

Nalákali jsme vás na krásy polského Trojměstí? Přihlaste se na stránce Pobytubaltu.cz a užijte si váš Sametový víkend na půvabném baltském pobřeží za zvýhodněné ceny!

Zdroj info: polsko.travel, pobytubaltu.cz.
Zdroj médií: Depositphotos.

Podobné články