PRÁCE 🧰

Vyhledávač produktů z oblasti auto-moto, karavaningu a kempingu již využívá téměř stovka e-shopů

8. 6. 2021 4 min. čtení diskuze (0) Tiskové zprávy

Na Portálu řidiče neustále pracujeme na rozšiřování nabídky produktů. Nejen z oblasti auto-moto, ale nově také zobrazujeme produkty pro karavaning, kemping a outdoor. Přečtěte si, jakých výsledků tyto produkty a kategorie za posledních 14 dní dosáhly.

Ukázka produktů na portálu

Produkty na Portálu přibývají každým dnem

Od spuštění kategorie Auto moto uplynuly 2 měsíce a za tuto dobu jsme svou kvalitou přesvědčili téměř stovku e-shopů. Naši partneři tak jednoduše a zdarma publikují své produkty na našem portálu.

Aktuální počty produktů ve vybraných kategoriích auto-moto

Chci registrovat svůj auto-moto e-shop

Karavaning, kemping a outdoor e-shopy zaujal

Na začátku května jsme spustili kategorie produktů týkající se letní sezóny a cestování. Jedná se o doplňky ke karavanům a potřeby pro kemping a outdoorové zboží. Za tuto krátkou dobu se ke spolupráci rozhodlo několik partnerských e-shopů, které své produkty jednoduše na portál exportují. Díky tomu již zobrazujeme tisíce produktů z těchto oblastí a nové přibývají každým dnem. Na základě požadavků a zpětné vazby od našich partnerů přidáváme také nové kategorie a stávající podrobně členíme do přehledných sekcí:

Registrovat e-shop pro karavanisty a kemping

O cestování a karavaningu píšeme tématické články

Ukázka článků na portálu

Pro podporu produktů z oblasti karavaningu a kempingu píšeme pravidelně články do sekce Tipy a rady a Kam na výlet. Články mají nejen skvělou čtenost, ale jsou i perfektně dohledatelné ve vyhledávačích. Přesvědčte se sami:

Jako odborníci na výkonnostní marketing umíme zajistit dobré pozice ve vyhledávačích. Děláme podrobné analýzy klíčových slov, hledáme příležitosti pro publikaci a dosažené výsledky průběžně měříme speciálními nástroji. Dobře také víme, že získané pozice ve vyhledávačích se časem mění a první místa nelze garantovat. Ale také víme, že naše skvělá technologie, pravidelná publikace a činnosti zajistí dlouhodobé trvání a předběhneme i renomované weby a e-shopy.

Inzerce karavanů a obytných vozů zdarma

Spolu s kategoriemi ve vyhledávači produktů jsme spustili také inzerci obytných vozů a karavanů. Po pár dnech již v sekcích evidujeme desítky inzerátů a především relevantních poptávek. Pokud nabízíte k pronájmu nebo prodeji "domy na kolečkách", dejte nám vědět a my vaše nabídky zdarma zveřejníme.

Přidání produktů k nám na Portál řidiče je snadné

Máte-li e-shop, který umí nabídku produktů exportovat na tradiční zbožové portály (např. Heuréka, Zboží.cz nebo třeba Google nákupy), můžete své produkty zobrazovat velice snadno a zdarma i na Portálu řidiče. Stačí, když nám zašlete xml feed, který již používáte a o vše ostatní se již postaráme my.

Plánujeme i další kategorie

Máte tip na další kategorie, ve kterých by se mohl objevit váš sortiment? Dejte nám vědět na e-mail [email protected]

Registrujte svůj auto-moto e-shop nebo
e-shop pro karavany, kemping a outdoor
do 20. 6. a získejte všechny výhody na 2 měsíce zdarma. 

Důvody, proč registrovat svůj e-shop?

  • Portál řidiče má pravidelnou milionovou návštěvnost a nachází si jej velké množství uživatelů (řidičů a motoristů), kterým nabídnete své produkty.
  • Oborový vyhledávač produktů představuje zajímavý marketingový kanál, který je navíc zdarma.
  • Produkty z oblasti auto-moto, karavaningu, kempingu a outdoor zobrazujeme mj. v tematických článcích, které denně čtou tisíce čtenářů a potenciálních zákazníků.
  • Celé je to velmi snadné a naprostou většinu práce za vás uděláme (včetně případného importu produktů přes stávající XML feed).
  • Získáte reklamu pro své produkty bez starostí a investic.

Zdroj médií: redakce.

Podobné články