PRÁCE 🧰

Portál řidiče spustil ojedinělý srovnávač auto-moto produktů

13. 4. 2021 2 min. čtení diskuze (0) Tiskové zprávy

V úterý 23. 3. 2021 jsme oficiálně spustili novou, dlouho očekávanou, sekci na Portálu řidiče. Jedná se o srovnávač zboží z odvětví auto-moto, který na českém internetu nemá obdoby.

Portál řidiče spustil ojedinělý srovnávač auto-moto produktů

Návštěvníkům přináší přehledně uspořádané kategorie zboží, a v nich velké množství zajímavých produktů od e-shopů, které se již zapojily do programu. Pro zapojené e-shopy se pak nová sekce stává zajímavým marketingovým kanálem, který je možné využít v současné době zcela zdarma.

Důvody, proč registrovat svůj e-shop?

  • Portál řidiče má pravidelnou milionovou návštěvnost a nachází si jej velké množství uživatelů (řidičů a motoristů), kterým nabídnete své produkty.
  • Oborový srovnávač a vyhledávač produktů představuje zajímavý marketingový kanál, který je navíc zdarma.
  • Produkty z oblasti auto-moto zobrazujeme mj. v tematických článcích, které denně čtou tisíce čtenářů a potenciálních zákazníků.
  • Celé je to velmi snadné a naprostou většinu práce za vás uděláme (včetně případného importu produktů přes stávající XML feed).
  • Získáte reklamu pro své produkty bez starostí a investic.

Je zapojení e-shopů na portál opravdu zdarma? 

Ano! Opravdu je celý tento marketingový nástroj při registraci do 23. 4. pro e-shopy z oboru zdarma. Navíc má našlápnuto do výšin a tým Portálu řidiče usilovně pracuje na tom, aby se stal lídrem svého druhu.

Týden od spuštění stovky tisíc auto-moto produktů

Již týden po spuštění bylo ve srovnávači přes 278 tisíc produktů a jejich počet od té doby dále narůstá. Naši vývojáři pak nadále pracují na technologickém vylepšení. Součástí je otevírání nových kategorií dle sortimentu registrovaných e-shopařů. Nové kategorie přidáváme i na vyžádání

Jak probíhá registrace a import produktů?

  • Zástupce auto-moto e-shopu vyplní velmi stručnou registraci e-shopu přes formulář
  • Do registrace může přímo vložit XML feed, čímž se celý proces urychlí. Import produktů zajistíme za e-shop automaticky a zdarma.
  • Již za pár hodin se v sekci e-shop na Portálu řidiče začnou zobrazovat produkty e-shopu.

Potřebujete poradit? Neváhejte se na nás obrátit

Zdroj médií: redakce.

Podobné články