PRÁCE 🧰

Tématické články stále přináší nové návštěvníky portálu i vyhledávači produktů

22. 6. 2021 5 min. čtení diskuze (0) Tiskové zprávy

Portál řidiče není jen vyhledávač produktů, který jsme vám představovali v předchozích tiskových zprávách, ale také mnoho rad, testů a praktických tipů pro motoristy. Denně publikujeme nový obsah, který přináší nové návštěvníky se zájmem o motorismus, cestování, karavaning a kemping. Přečtěte si, jaké čtenosti a dohledatelnosti dosahují tématické články i vyhledávač produktů.

Tým redaktorů denně tvoří nové tématické články

Od počátku existence Portálu řidiče naši redaktoři napsali stovky článků, které najdete rozdělené do sekcí jako jsou Tipy a rady, testy aut, tipy na výlet, aktuality a další zajímavé oblasti z motorismu, cestování a karavaningu.  V polovině června tohoto roku jsme již publikovali 1444. článek.

Kvalitní obsah, který denně publikujeme, znamená nejen vysokou celkovou návštěvnost portálu (která od začátku roku 2021 přesáhla hodnotu 6,4 mil. návštěv), ale také dobrou dohledatelnost ve vyhledávačích Google a Seznam. Naši partneři z řad stovky e-shopů zapojených do vyhledávače produktů tak zdarma oslovují naše čtenáře a nenásilnou formou nabízí své produkty.

Roste počet produktů v kategoriích

Díky přibývajícím partnerským e-shopům se neustále rozšiřuje počet produktů ve vyhledávači Portálu řidiče. V tuto chvíli u nás naleznete:

Zajímavý marketingový kanál pro e-shopy

Pro partnerské e-shopy se tak sekce našeho vyhledávače stávají zajímavým obchodním kanálem, který jim přináší desítky objednávek navíc a relevantní návštěvnost. Pokud ještě nejste se svým e-shopem na našem portálu, zvažte možnost registrace zdarma.

Chci registrovat svůj e-shop

Tématické články čtenáře zajímají

Pro podporu produktů a návštěvnosti píšeme pravidelně články do sekce Tipy a rady a Kam na výlet. Články mají nejen skvělou čtenost, ale jsou i perfektně dohledatelné ve vyhledávačích. Přesvědčte se sami:

Produkty úspěšně obsazují dobré pozice ve výsledcích vyhledávání

Nejen tématické články, ale také produkty a kategorie našeho vyhledávače produktů se skvěle umisťují v přirozeném výsledku vyhledávání Google a Seznam. A to je po pár měsících od spuštění velký úspěch. Díky podrobným analýzám klíčových slov, které neustále připravujeme, získáváme příležitosti pro publikaci. Dobře víme, že získané pozice ve vyhledávačích se časem mění a první místa nelze garantovat. Ale také víme, že naše skvělá technologie, pravidelná publikace a činnosti zajistí dlouhodobé trvání a dobré pozice. 

Podívejte se, jaká místa ve vyhledávačích Google a Seznam zaujímají naše produkty a kategorie:

S přibývajícím obsahem a počtem produktů těchto úspěchů bude přibývat. Buďte u toho a registrujte svůj e-shop.

Přidání produktů k nám na Portál řidiče je snadné

Máte-li e-shop, který umí nabídku produktů exportovat na tradiční zbožové portály (např. Heuréka, Zboží.cz nebo třeba Google nákupy), můžete své produkty zobrazovat velice snadno a zdarma i na Portálu řidiče. Stačí, když nám zašlete xml feed, který již používáte a o vše ostatní se již postaráme my.

Plánujeme i další kategorie

Máte tip na další kategorie, ve kterých by se mohl objevit váš sortiment? Dejte nám vědět na e-mail [email protected]

Registrujte svůj auto-moto e-shop nebo
e-shop pro karavany, kemping a outdoor
a získejte všechny výhody do konce prázdnin zdarma. 

Důvody, proč registrovat svůj e-shop?

  • Portál řidiče má pravidelnou milionovou návštěvnost a nachází si jej velké množství uživatelů (řidičů a motoristů), kterým nabídnete své produkty.
  • Oborový vyhledávač produktů představuje zajímavý marketingový kanál, který je navíc zdarma.
  • Produkty z oblasti auto-moto, karavaningu, kempingu a outdoor zobrazujeme mj. v tematických článcích, které denně čtou tisíce čtenářů a potenciálních zákazníků.
  • Celé je to velmi snadné a naprostou většinu práce za vás uděláme (včetně případného importu produktů přes stávající XML feed).
  • Získáte reklamu pro své produkty bez starostí a investic.

Zdroj médií: Redakce.

Podobné články