PRÁCE 🧰

Srovnávač zboží již dosahuje zajímavých výsledků a přivádí e-shopům relevantní zákazníky

4. 5. 2021 3 min. čtení diskuze (0) Tiskové zprávy

Před 14 dny jsme vás informovali o aktuálních datech z nově spuštěného srovnávače zboží na Portálu řidiče. Dnes na tato čísla navážeme další zajímavou statistikou.

Výsledky srovnávače produktů auto-moto za několik dní

Tisíce zobrazení produktů každý den

Portál řidiče jako takový má průměrnou denní návštěvnost v řádech desítek tisíc, není tedy žádným překvapením, že si i jednotlivé produkty zapojených e-shopů nevedou vůbec špatně. Ty zaznamenávají tisíce zobrazení každý den. Je to dáno mimo jiné skvělou dohledatelností v internetových vyhledávačích. Pro příklad:

Takových slov, na která je Portál řidiče dohledatelný, evidujeme tisíce.

Míra prokliku přes 30 %

Během prvního měsíce fungování srovnávače auto-moto produktů bylo na zaregistrované e-shopy přivedeno tisíce relevantních návštěvníků. Z kategorií srovnávače zboží zaznamenáváme pravidelně míru prokliku přes 30 %. Z tematických článků pak vznikají další tisíce prokliků.

Novinky ve vývoji srovnávače

Texty v kategoriích

Po odladění kategorií Pneumatiky pro osobní vozy a dodávky a kategorie Alu kola byly v posledních dnech obsahově upraveny také kategorie Baterie pro auta a motocykly a kategorie Nosičů kol, střešní boxy a příčníky. Další kategorie upravujeme každý týden.

Nový sortiment zboží (kemping, karavaning, outdoor)

Chystáme pro naše čtenáře a návštěvníky portálu nové sekce s nabídkou zboží. Kromě již zavedeného auto-moto zboží máme připravené již další kategorie, nyní z oblasti potřeb a doplňků pro kempování a karavaning a také pro výlety, turistiku a outdoor. Máte na svém e-shopu tento sortiment? Dejte nám vědět!

Půjčovna a prodej obytňáků a karavanů

Jedním z cílů Portálu řidiče je přivádět relevantní návštěvníky, proto s ohledem na náš plán spustit srovnávač produktů z oblasti karavaningu, jsme umožnili inzerovat prodeje a pronájmy obytných vozů a karavanů. Po pár dnech od spuštění již evidujeme desítky inzerátů. Těmito kroky podpoříme přivedení návštěvníků, kteří si nejen půjčí nebo zakoupí karavan, ale také si jej vybaví konkrétními doplňky a příslušenstvím.

Statistiky pro e-shopy

V minulém týdnu jsme vytvořili administraci pro registrované e-shopy. V ní je již možné sledovat statistiky produktů umístěných na Portálu řidiče. Pokud jste u nás registrovaný e-shop, přihlašovací údaje máte již v mailu.

Statistiky prokliků jedno z více než 50 e-shopů

Aktuální počty produktů ve vybraných kategoriích

Máte podobný sortiment? Chcete přidat nové položky
Kontaktujte nás a my vše ZDARMA zajistíme.

Zdroj médií: redakce.

Podobné články