PRÁCE 🧰

Portál řidiče a první týdny od spuštění srovnávače/vyhledávače zboží

20. 4. 2021 2 min. čtení diskuze (0) Tiskové zprávy

Jak jsme vás již informovali v předchozí tiskové zprávě, na Portálu řidiče byl před nedávnem (23. 3. 2021) spuštěn ojedinělý srovnávač auto-moto zboží. Nyní vám přinášíme čerstvé informace a zajímavá data, která jsou dostupná po prvních týdnech od spuštění.

První týdny od spuštění srovnávače zboží

Skvělé výsledky ve vyhledávačích

Díky propracované technologii a optimalizaci pro vyhledávače jsou kategorie srovnávače velmi dobře vidět ve vyhledávačích. Koncovým zákazníkům se tak dostane nabídka produktů i od e-shopů, které jsou na tom ve vyhledávání jinak i podstatně hůře. 

Aktuální žebříček úspěšných kategorií na Google: 

  • 1. místo na Letní pneu barum skladem - konkurenčnost 351 000 stránek
  • 2. místo na Brzdová kapalina  - konkurenčnost 2 730 000 stránek
  • 1. místo na Chladicí kapalina - konkurenčnost 3 220 000 stránek
  • 3. místo na Jakou koupit chladicí kapalinu - konkurenčnost 1 910 000 

Již 334 tisíc produktů

E-shop Portálu řidiče od svého spuštění nastřádal již 334 tisíc produktů od 49 e-shopů. Nabídka se i nadále rozšiřuje a e-shopy přibývají

Nové kategorie každý den

První kategorie, které se ve srovnávači objevily, patřily do oblasti Pneumatiky pro osobní vozy a Kola a disky. U těchto kategorií jsme si dali záležet a celkově vyladili nabídku produktů, filtry v kategoriích i podrobné texty s radami a nejčastějšími produkty (viz dolní části kategorií). Další kategorie budeme v následujících dnech vylepšovat dle zájmu e-shopařů a počtu produktů. 

První týdny od spuštění srovnávače zboží

Podrobné členění kategorií

Členění produktů je ve srovnávači od Portálu řidiče znatelně podrobnější, než u běžných produktových srovnávačů. Zároveň, chybí-li některému e-shopu jakákoli kategorie, operativně ji tým portálu zpracuje na přání.

Chcete do programu zapojit i svůj e-shop? Je to snadné. 

Zdroj médií: redakce.

Podobné články