PRÁCE 🧰

Náš vyhledávač produktů roste každým dnem aneb Rozšiřujeme sortiment

25. 5. 2021 3 min. čtení diskuze (0) Tiskové zprávy

Sekce auto-moto produktů na našem portálu roste rychlostí blesku. Od minulého oznámení jsme do vyhledávače zboží doplnili desítky tisíc nových produktů a zbrusu nové kategorie z oblasti karavaningu, kempování a outdoor. Celkově si může návštěvník prohlédnout téměř půl milionu produktů v 15 hlavních kategoriích. A tím nekončíme.
 

Rozšiřování vyhledávače produktů

Pneumatiky a disky obsahují přes 220 tis. produktů, nabízíme 54 tis. různých auto-moto filtrů, 65 tis. autodoplňků nebo 32 tis. produktů z oblasti oblečení a výbavy pro motorkáře. Nebuďte se svým e-shopem pozadu. Zobrazujte produkty tam, kde je uživatelé hledají.

Podrobné členění vyhledávači produktů svědčí

Dáváme si záležet, aby byly auto-moto produkty podrobně členěné a návštěvník tak snadno nalezl to, co hledá. Členění je v našem případě o poznání detailnější. Uvědomujeme si totiž, že je přehledná kategorizace pro uživatele důležitá a pomáhá i k větší viditelnosti jednotlivých produktů. Na členění se můžete podívat např. v kategoriích: 

  • Aditiva - kategorii členíme na 7 dalších podkategorií (aditiva do benzínu, do nafty, do motoru, do převodovky, pro chladič, pro DPF, LPG)
  • Maziva a oleje - rozřazujeme na dalších 5 podkategorií
  • Podrobné členění má také například Autokosmetika 
Detailnější členění vychází také ze zpětné vazby od registrovaných e-shopů. I díky těmto partnerům je naše struktura vyhledávače jedinečná. Děkujeme!

Sezóna cestování se blíží. Přidali jsme nové kategorie

Před 14 dny jsme spustili kategorie produktů týkající se letní sezóny. Jedná se o doplňky ke karavanům a potřeby pro kemping a outdoorové zboží. Máte zde co nabídnout? Neváhejte se ozvat. Spolu s novými kategoriemi jsme spustili také inzerci obytných vozů a karavanů. Po pár dnech již v sekcích evidujeme desítky inzerátů.

Rozšiřování vyhledávače produktů

Skvělou dohledatelnost dlouhodobě potvrzují výsledky z vyhledávačů: 

Chci registrovat svůj auto-moto e-shop

I nově přidané kategorie sklízí úspěchy 

Registrovat e-shop pro karavanisty a kemping

Jako odborníci na marketing dobře víme, že získané pozice ve vyhledávačích se v čase mění a první místa nelze garantovat. Ale také víme, že naše skvělá technologie a průběžná optimalizace pro vyhledávače zajistí dlouhodobé trvání a předběhneme i renomované weby a e-shopy.

Přidání produktů do srovnávače je snadné

Máte-li e-shop, který umí nabídku produktů exportovat na tradiční zbožové portály (např. Heuréka, Zboží.cz nebo třeba Google nákupy), můžete své produkty zobrazovat velice snadno a zdarma i na Portálu řidiče. Stačí, když nám zašlete xml feed, který již používáte a o vše ostatní se již postaráme my.

Plánujeme i další kategorie

Máte tip na další kategorie, do kterých se hodí váš sortiment? Dejte nám vědět na e-mail [email protected]

Registrujte svůj auto-moto e-shop nebo
e-shop pro karavany, kemping a outdoor
do 23. 5. a získejte všechny výhody na 3 měsíce zdarma. 

Zdroj médií: redakce.

Podobné články