PRÁCE 🧰

Pneuservis Jaroměř - poradíme, který vybrat

1. 12. 2020 4 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat pneu Kde přezout pneumatiky Nákup v pneuservisu Rádce motoristy

Hledáte pneuservis v Jaroměři a okolí, kde vám přezují, nahustí, uskladní pneumatiky nebo třeba opraví ALU disky? Níže naleznete užitečné informace o tom, jak při jeho výběru postupovat nebo jak poznat, že je kvalitní.

Pneuservisy Jaroměř

Pneuservisy v Královéhradeckém kraji:

  1. Pneuservis Jičín
  2. Pneuservis Náchod
  3. Pneuservis Hradec Králové
  4. Pneuservis Jaroměř - právě čtete
  5. Pneuservis Trutnov

Jak vybrat dobrý pneuservis?

Nejlepší je začít od určení služby, kterou požadujete. Protože třeba takové přezutí pneumatik vám nabídne každá druhá firma, ale například jejich protektorování už ne. Dále určitě popřemýšlejte i o ceně a kvalitě podniku.

Jaká služba je v pneuservisech nejčastěji poptávaná, byste asi uhodli. Jedná se o přezutí pneumatik. Podle legislativy musí mít řidiči obuté ty zimní v období od 1. listopadu do 31. března - v případě, že je na na silnici souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza. Pokud tedy máme v listopadu hezké počasí, slunečno a sucho, tak pokutu za nepřezuté pneumatiky nedostanete. Cena této služby v pneuservisu vychází v průměru na 700 Kč.

Pneuservisy v Jaroměři a okolí

Jaká služba je v pneuservisech druhá nejvíce poptávaná, byste asi také uhodli snadno. Jedná se o opravu propíchnutých nebo jinak poškozených pneumatik. Pokud jste dost trpěliví, šikovní a máte dostatek odvahy, můžete se o ni pokusit sami pomocí spreje na opravu pneumatik. Za stoprocentní kvalitu provedení této služby profesionály v pneuservisu zaplatíte asi 150 až 500 Kč podle rozsahu poškození.

Podle čeho vybrat kvalitní pneuservis?

Jak poznat kvalitní pneuservis

Tradice a počet let na trhu. Pneuservis je na trhu už několik desítek let a může se pochlubit dlouholetou historií? Pak určitě nešlápnete vedle, když do takového podniku vyrazíte.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Moderní technické vybavení. Vlastní pneuservis automatické zouvačky a vyvažovačky, velký počet zvedáků a 3D měření geometrie kol? Pokud míříte do takové firmy, jste jistě na správné cestě.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Proškolený a šikovný personál. Padá zaměstnanci pneuservisu vše z rukou nebo dokonce neví, na co se ho ptáte, protože nezná odborné pojmy? Tak od takového podniku radši dejte ruce pryč.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Široká nabídka doplňkových služeb. Poskytne vám pneuservis kompletní služby v oblasti péče o kola, pneumatiky a ještě něco k tomu navíc? Taková firma by mohla být v žebříčku kvalitních podniků dost vysoko.

Jak poznat kvalitní pneuservis

Velký pneuservis je vždy lepší než malý. Tím si nebuďte tak jistí. Živnostníci se totiž chtějí také prosadit ve velké konkurenci na trhu s pneu službami. A tak často nabízí vyšší kvalitu, nižší ceny a ochotnější personál.

Pneuservisy v Jaroměři a okolí

V Jaroměři a okolí najdete zhruba 60 pneuservisů, které nabízí rozličné služby:

  • 3 z nich vám nabídnou protektorování pneumatik
  • 2 jejich uskladnění
  • 1 z nich TPMS

Jaké má legislativa požadavky na hloubku dezénu?

Český zákon říká, že hloubka dezénu musí být u letních pneumatik minimálně 1,6 milimetrů a u zimních 4 milimetry. Při nedodržení pravidel vás čeká pokuta ve výši 2 000 Kč na místě. Sjeté pláště pneumatik tedy raději nepodceňujte.

Máte v plánu nechat si vyměnit, nahustit nebo uskladnit pneumatiky v pneuservisu? Další zajímavé informace o tomto tématu můžete získat v rádci Portálu řidiče.

Také někdy přemýšlíte nad tím, kde uskladnit pneumatiky? Pokud se rozhodnete uskladnit je doma, vyberte tmavé, chladné, suché místo, pneu pečlivě vyčistěte a pravidelně kontrolujte jejich tlak a dofukujte je. V pneuservisu si za tuto službu účtují v průměru 400 Kč.

Autorizované pneuservisy v Jaroměři a okolí

Pneu služby v sousedních okresech

  • Pneuservisy Hradec Králové - Ve zdejším okrese se nachází kolem 100 pneuservisů, které vám nabídnou tradičnější i méně často poptávané služby.
  • Pneuservisy Jičín - V Jičíně najdete kolem 50 pneuservisů, ve kterých vám například seřídí geometrii kol nebo je vyváží.
  • Pneuservisy Rychnov nad Kněžnou - V Rychnově nad Kněžnou můžete navštívit jeden ze zhruba 30 pneuservisů s širokou nabídkou služeb.
  • Pneuservisy Trutnov - V trutnovském okrese najdete asi 50 pneuservisů, ve kterých je nejčastěji poptávanou službou výměna pneumatik.

Pneuservisy Jaroměř a okolí pro dodávky

Ostatní zajímavé články z Portálu řidiče

Zdroj médií: redakce.

Podobné články