PRÁCE 🧰

Kam vyrazit na Silvestr? Udělejte si roadtrip po Česku!

28. 12. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Blíží se Silvestr, a s ním možnost oslavy Nového roku. A co kdybyste tento rok zvolili odlišný přístup a oslavili ho na silnici. Kdo by nechtěl začít nový rok na druhé straně republiky? Silvestrovský roadtrip může být nezapomenutelným zážitkem, který spojí dobrodružství, přírodu a přátelskou atmosféru.

Silvestr na kolech: Oslavte Nový rok roadtripem

Začněte plánováním trasy. Vyberte si destinace, které vás zajímají, a spojte je do jedné cesty. Česká krajina nabízí pestrou škálu krás, od malebných městeček až po horské vrcholy. Zkuste naplánovat trasu tak, aby vás zavedla mimo běžné cesty a objevili jste nová místa. Vybírejte ubytování s příjemnou atmosférou. Můžete zvolit malebný penzion, kemp, nebo také hotel. Ohledně stravy zkuste místní kuchyni a objevujte gastronomické lahůdky, které nabízí každý region.

Pokud chcete strávit samotný Silvestr na cestě, připravte si něco speciálního. Můžete si vzít s sebou ohňostroj, svíčky nebo malou lahvičku sektu – nealkoholického samozřejmě. Můžete pro vtip donést klidně rychlé špunty, pokud budete s těmi správnými lidmi, bude to zábava. Oslavte půlnoc na nějakém malebném místě s výhledem na nějaké město. Takový pohled na ohňostroje v pravou půlnoc je opravdu nezapomenutelný zážitek. Můžete také prozkoumat národní parky nebo navštívit vrcholy hor.

Silvestr na kolech v Česku může být nejen odlišný, ale také nezapomenutelný. S kombinací krásné přírody, dobrodružství na silnici a přátelské atmosféry se může stát váš Nový rok nejlepším dosud. Nasedněte do auta a vydejte se na silvestrovský roadtrip plný dobrodružství!

Silvestrovské akce a závody

Poslední den roku tradičně pro některé lidi patří závodům. Pokud chcete trávit Silvestr v závodnickém prostředí, můžete navštívit speciální silvestrovský Rallycross od 8 hodin v Sedlčanech - Sedlčanské kotlině. Pokud jste od Plzně (Ledce), můžete navštívit také 19. ročník závodů motocyklů Jawa, Stadion, Babeta, Simson o obsahu 50 ccm. V Měříně pak uvidíte tradiční silvestrovskou vyjížďku traktorů. Pokud nejste na exteriérovou zábavu, můžete navštívit v Praze výstavu Bond in motion. Což je unikátní expozice, která mapuje více než šedesátiletou historii nejslavnějšího tajného agenta světa.

Zdroj info: Auto Guide, Long care Racing Products.
Zdroj médií: Depositphotos.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články