PRÁCE 🧰

Co můžeme očekávat v roce 2023 od značky DS?

25. 1. 2023 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality DS Automobiles

Nedalo nám to a napsali jsme do automobilek působících na českém trhu, jak to vidí s rokem 2023. Zajímal nás především vývoj cen a dodacích lhůt, ale také chystané novinky.

Co můžeme očekávat v roce 2023 od značky DS?

DS Automobiles – novinky pro rok 2023

Za automobily značky DS si v letošním roce budou muset zákazníci trochu připlatit. Na druhou stranu je dostanou relativně rychle, ve srovnání s konkurencí.

  • Jaký očekáváte vývoj cen u nových vozů v roce 2023?

Bohužel očekáváme zdražování našich vozů kvůli stále stoupajícím nákladům, které se promítají do výrobní ceny, ať už jde o jednotlivé komponenty nebo potřebné energie k výrobě.

  • Jaká je aktuální čekací doba od objednání nového auta do jeho dodání? Dá se v roce 2023 očekávat v tomto směru zlepšení?

Značka DS jako prémiová značka skupiny Stellantis dokáže nabízet velmi příznivé dodací lhůty, je to mezi 3 až 6 měsíci od objednání, dle modelu. Nejdéle se čeká na náš nejluxusnější model DS 9.

  • Kolik novinek budete představovat v roce 2023 a kolik z nich bude čistě elektrických? Můžete být v tomto směru konkrétní a prozradit konkrétní názvy/jména aut?

V letošním roce jsme již představili novou DS 7, vůz střední třídy, karoserie SUV, ten nabízíme v plug in hybridní verzi a velmi brzy do ČR dorazí i naše druhá letošní novinka nová DS 3, cože je menší model, stylové městské SUV a tento model je k dispozici i ve 100% elektrické variantě s dojezdem 402 km. Tedy celkem uvádíme letos 2 novinky.

  • Budeme rádi, když se pochlubíte čímkoliv dalších, co bude stát v roce 2023 za pozornost našich čtenářů.

Mladá francouzská značka DS, která vznikla v roce 2014, roste v ČR každým rokem a v minulém roce jsme zaznamenali nárůst prodeje o 74 %. To je velmi slibné a značka si nachází stále nové zákazníky, kteří oceňují avantgardní design a top technologie našich modelů, které jsou v současné chvíli v naší modelové řadě 4 a každý z nich má plugin hybridní nebo 100% elektrickou variantu. Pracujeme zároveň na dalších nových modelech, které plánujeme uvádět v příštím roce a u nich se soustředíme se na 100% elektrický pohon zabudovaný do nové platformy, který přinese výrazně vyšší dojezd na elektřinu.

Zdroj info: DS Automobiles.
Zdroj médií: DS Automobiles.

Podobné články