PRÁCE 🧰

Ty nejlepší dárky pro řidiče

21. 12. 2021 3 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Ty nejvíc nejlepší dárky pod sluncem mohou dát občas dost zabrat, abychom je sehnali a zároveň s nimi zabodovali. Pokud je ale obdarovaný rozený motorista, pak s určitými věcmi uspějete na sto procent. Jaké nejlepší dárky mohou řidiči nalézt letos pod stromkem?

TOP dárky do auta

Články na téma tipy na dárek pro řidiče:

  1. 10 tipů na dárek pro motoristu
  2. Kamera do auta
  3. Handsfree do auta
  4. Nejlepší dárky do auta - právě čtete
  5. Vánoční dárky pro motorkáře

Obecně nelze říct, jaký dárek je ten úplně nejlepší na světě, protože každému se bude vždycky líbit a hodit něco jiného. Někoho potěší levná samolepka oblíbeného klubu, kterou si může nalepit na zadní stranu kufru, jiný zase ocení drahou a profesionální autokosmetiku. Co člověk, to prostě jiná chuť.

Nicméně vám přinášíme tipy na dárky, které budou mít podle nás vždy úspěch, ať už je to dárek pro řidiče autobusu, kamionu nebo auta, prostě jsou to dárky pro každého motoristu.

Dárky pro řidiče do 1000 korun

Mezi základní věci, které můžete v obchodech pořídit a zároveň vás nesedřou z kůže a mohou být i praktické patří různé kapaliny. Vždy se hodí mít po ruce ten správný motorový olej nebo směs do ostřikovačů. Nějaká dáma jistě ocení vůni do auta, ještě v pěkném dekoru, která se hezky umístí do výdechu klimatizace a zapadne do konceptu architektury interiéru. V této cenové relaci můžete poříditi také praktický organizér.

Samozřejmostí jsou různé samolepky a milovníky určitých značek potěší přívěsky na klíče nebo různé oblečení s logem automobilky.

Jako praktické dárky pro řidiče se dále hodí například držáky na telefony nebo autokoberečky, případně plastová vana do kufru. Pro člověka, který si nedávno pořídil štěně a vy už teď víte, že z něj vyroste velký pes, může být dobrý dárek do auta třeba klec na převážení, případně pro menší psy bezpečnostní kšíry do auta. Do této částky také pořídíte voucher na mytí auta nebo třeba levnější autokosmetiku - ale pozor nekupujte tu od neznámého výrobce, raději tak kupte jeden nebo dva produkty od známých jmen, u kterých je zaručena kvalita.

Dárky do auta nad 1000 korun

Pokud vám nevadí si trošku připlatit a rádi byste svým přátelům nebo blízkým dopřáli nějaký kvalitnější dárek do auta, pak můžete zvolit lepší autokameru nebo handsfree. Při výběru si nechte poradit přímo v obchodě, protože oba produkty je nutné vybírat podle určitých parametrů. Samozřejmě čím více nadupanější věc bude, tím se také bude zvedat cena.

V této cenové výši pořídíte už také celé balíčky kvalitní a profesionální autokosmetiky, což se hodí zejména pro jedince, kteří rádi opečovávají svého plechového miláčka. A pro ty, kteří by se rádi zdokonalili ve svých řidičských znalostech poslouží dobře kurzy bezpečné jízdy, případně adrenalinový zážitek na okruhu v sporťáku.

Dražší dárky pro motoristu

Pak je tak trochu kategorie úplně mimo, ale věříme, že mezi vámi i takoví jsou. Zde už netřeba příliš radit. Mezi dražší dary, kterých si ale jistě obdarovaní budou převelice vážit, patří například nové auto. Ať už pro manželku, pro sebe nebo třeba první auto pro potomka.

Mimo to můžete zvážit například autofolii, která neslouží jen k estetickým účelům, ale má také bezpečnostní funkci. Tedy chrání lak karoserie před různými ťukanci a škrábanci. Hodí se jako ochrana proti odlétajícím kamínků. Podobná folie existuje i na čelní sklo, ale je nutné, aby taková folie byla homologovaná a splňovala všechny zákonné podmínky. Opět zde platí, abyste volili spíše prověřené firmy než ty, které táhnou pouze na cenu.

A jedinec, který si potrpí na své luxusní, případně exotické auto, by mohl ocenit poukaz na profesionální focení svého vozu. Získá tak opravdu jedinečný kousek sbírky fotografií do svého alba. Nutno podotknout, že zde je nutné opravdu vyhledat profesionála, který se focením vozů živí, případně se doptat na doporučení, protože jedině pak poznáte kvalitu od pokus-omyl.

Zdroj info: Názory autora.
Zdroj médií: Depositphotos.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články