PRÁCE 🧰

Tipy na dárky pro muže do auta

20. 12. 2021 3 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Muži a auta patří odjakživa k sobě, proto výběr vhodného dárku bude o něco jednodušší. Některé jedince by totiž potěšila i jen bláznivá samolepka. Jaké další užitečné věci do auta můžete darovat?

Dárky pro muže do auta

Články na téma dárek pro muže do auta:

  1. Alkoholtester jako dárek
  2. Autokompresor jako dárek
  3. Nabíječka autobaterií
  4. Nosič na lyže
  5. Dárky pro muže do auta - právě čtete

Muži to měli vždy tak nějak jednodušší, a tak lze očekávat, že je potěší jakákoli motoristická věc, kterou mohou využít v praxi i mimo ni. Jaké dary by tedy mohli očekávat letos pod stromkem?

Auto v lesku

Mezi nejčastější dary, které budou lidé volit, je kvalitní autokosmetika. Berte vždy takovou, která má dobré reference a nekupujte tu, kterou prodávají v obchodech s potravinami. K autokosmetice se hodí pořídit i příslušenství v podobě různých houbiček a utěrek. Pokud nevíte, co vzít, vsaďte rovnou na nějaký balíček, ve kterém najdete od čistících produktů až přes různé leštící vosky. A pokud už muž něco takového má, můžete k autokosmetice dokoupit další speciální produkty jako je třeba keramická ochrana na kola.

Vhodnou volbou může být i dostatečná zásoba nemrznoucí nebo letní směsi do ostřikovačů. Není nic horšího, než když tato kapalina dojde a člověk si potřebuje zrovna setřít čelní sklo. Stejně tak můžete udělat radost voucherem na umytí auta v myčce. Protože každý muž si přeci jen rád ten svůj stroj leští.

Dalším dobrým dárkem je autofolie - nejen ta bezpečnostní, ale třeba některý řidič uvítá i změnu barvy vozu. S kvalitní folii na auto je to tedy hračka. Opět platí objednat si raději od prověřené firmy, než vybírat podle nízké ceny.

Praktické příslušenství

Praktické věci do auta jako dárek určitě nezklamou. Kdo do této doby nepoužíval autokameru, uvítá její benefity. Mimo záznam cesty poslouží jako důkazní materiál, až se viník nehody začne cukat. Navíc lepší kamery mají i speciální funkce, jako je například přivolání záchranné služby v případě dopravní nehody a nebo třeba noční vidění.

Dalším praktickým darem může být podložka nebo držák na mobilní telefon. Obzvlášť pokud není možnost propojit telefon a auto skrze systém. K tomu se váže i možnost pořízení handsfree, které se hodí do starších typů aut. Stejně tak někdo uvítá USB kabel na nabíjení.

V zimním období a pro muže, kteří často jezdí na hory, se budou hodit zimní řetězy a lopata, případně škrabka na led, kterou jistě úspěšně každý rok někde ztratí. Spolu s tím mohou být vhodné autokoberečky - především ty gumové, které jsou do zimy jako dělané. A co takové nosiče na lyže? Jak vidno, tak praktických darů je opravdu nespočet. Pokud si nevíte rady, stačí jen obejít auto a prozkoumat co muži na autě chybí.

Různé kapaliny

Aby auto správně fungovalo, potřebuje hned několik důležitých kapalin. Ty, které mohou řidiče potěšit jsou například různá aditiva, která bývají často i drahá. Samozřejmě je nutné, aby motorista aditiva běžně používal, jinak by mu byly k ničemu. V opačném případě bude jistě obdarovaný rád. Mezi další kapaliny patří například chladící kapalina, brzdový olej, motorový olej, močovina a nebo třeba poukaz na tankování.

Tak jaký dárek pro muže do auta letos vyberete Vy? 

Zdroj info: Autorský text, zkušenosti autora.
Zdroj médií: Depositphotos.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články