PRÁCE 🧰

Tipy na dárky: Autopotahy

11. 12. 2021 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Tento originální dárek jistě ocení každý, kdo si nechce zničit původní sedačky v automobilu. Na trhu si můžete vybírat z velkého množství potahů, a tak se pojďme podívat na možnosti.

Autopotahy jako dárek

Články na téma dárek pro ženu do auta:

  1. Autopotahy jako dárek - právě čtete
  2. Organizér do auta
  3. Vůně do auta
  4. Chladící box do auta
  5. Dárky pro ženy do auta

Naštěstí doba výrazně pokročila, a tak v nabídkách obchodů můžete vybrat i opravdu pěkné produkty. Tedy nic neestetického, infantilního, chlupatého nebo jinak extravagantního co byste mohli zahlédnout ve vytuněném autě nebo v autě vašeho dědy, kde se jistě dodnes vyjímají dřevěné kuličky coby rádoby masážní potah.

Každopádně ještě před nákupem byste měli znát náturu obdarovaného, protože ne každému se s tímhle dárkem trefíte vysloveně do chuti. Je to jednoduché, někteří lidé, prostě tento produkt nepotřebují a hlavně nechtějí. Mohli byste tak lehce utratit peníze za věc, která se ve finále bude válet ve skříni.

Nicméně existuje skupina lidí, kteří by mohli autopotahy uvítat. Jsou to možná maminky s menšími dětmi, které zaneřádí vše, co se jim naskytne. Zatímco originální sedačku by po čokoládové spoušti musely složitě čistit, tak autopotah stačí jen sundat a vyprat. A pro majitele aut bez vyhřívaných sedaček se možná budou hodit vyhřívané potahy, ale pozor, pro správnou funkci je nutné věc připojit do 12V zásuvky.

Na co si při výběru autopotahů dát pozor

Čas věnujte výběru materiálu, ze kterého jsou potahy vyrobeny. Ten by měl být zejména prodyšný, abyste po několika stovkách kilometrech a střídání ročních období necítili brzy nevábný zápach. Stejně tak je možné, že levnější materiály budou barvit oblečení a po čase žmolkovatět.

Důležité je rovněž brát takové potahy do auta, které zohledňují boční airbagy, pokud jimi sedadlo ve voze disponuje. A vlastně další tou nejdůležitější věcí je, aby autopotahy byly vhodné pro vozidlo obdarovaného. Není nic horší, než když se potah vyndá z pytle a nakonec na sedadlo nepasuje. To se stává zejména u univerzálních potahů, u nich bude vždy něco přebývat nebo scházet a stejně tak nesednou tak dokonale například na sportovní sedadla.

Jak je to s cenou u potahů do auta?

Mezi nejlevnější patří ty masážní, které tak v obchodech seženete už za 300 korun. Zatímco vyhřívané potahy do auta sahají už k 800, podle toho po jak kvalitních sáhnete. A co se týká potahů do celého auta, tak lze najít ty za 500 korun, ale také už hezčí designovější za 1300 korun.

Navíc pokud si chcete být jistí, že autopotahy opravdu sednou do daného auta, tak není nic jednoduššího, než si je nechat na míru ušít. Tady už se pohybujeme na ceně zhruba 1500 korun a výše.

Zdroj médií: Depositphotos.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články