PRÁCE 🧰

Tipy na dárky: Vůně do auta

16. 12. 2021 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Vybrat ten správný dárek, může být někdy velice obtížné. Pokud ale hledáte dárek, který není zvláštní, ale decentně hezký a ještě prokáže službu, může být tím pravým třeba vůně do auta.

Jakou vybrat vůni do auta

Články na téma dárek pro ženu do auta:

  1. Autopotahy jako dárek
  2. Organizér do auta
  3. Vůně do auta - právě čtete
  4. Chladící box do auta
  5. Dárky pro ženy do auta

Pokud vy nebo někdo z vašeho okolí patří mezi lidi, kteří mají rádi voňavé interiéry, pak pro vás možná máme vhodný tip na dárek. Není totiž nic lepšího, než když vlezete do vozu a zhluboka se nadechnete. Najednou se přenesete k dalekému moři, více než do vitamínového koktejlu.

Správný výběr vůně do auta

Aby člověka nebolela hned hlava, měla by vůně do auta být spíše neutrální s jemnými podtóny. Pozor tedy třeba i na vanilku, která sice hezky voní doma ve svíčce, ale čichat ji několik hodin v autě může způsobit i těžkou migrénu. Za to mezi oblíbené vůně může patřit třeba santalové dřevo, jasmín a nebo máta.

Vybírejte tedy takové, které nejsou příliš intenzivní. Stejně tak dávejte důraz na výdrž. Zapomeňte tedy na vonné stromečky z benzínky a jiné laciné produkty, které už dávno nejsou tak dlouhotrvající hit jako kdysi. Správná vůně by tak měla vydržet vonět přes 30 dní. Je tedy možné, že si za produkt trošku i připlatíte. Za to vám to ale bude v autě hezky vonět.

A pokud byste vůně v autě používali často, pak se můžete zkusit podívat po difuzérech, ve kterých se následně jen vyměňuje náplň - je to tedy daleko ekonomičtější řešení, než stále kupovat nový a nový. A jestliže se chystáte obdarovat kuřáka, který také hojně v autě čoudí, pak volte vůně přímo určené do takových interiérů.

Jak je to s cenou?

Na trhu je velké množství značek těchto produktů. Mezi nejoblíbenější, nejen podle různých recenzí na internetu, paří například Mr&Mrs, což jsou vtipní designoví panáčci - různé barvy signalizují různé vůně. Takové aroma můžete zakoupit za zhruba 200 korun. Hojně se také používají aroma od Rituals, která vypadají jako dřívka, snadno tak zapadnou do elegantního prostředí, a dají se rovněž přichytit do mřížky výdechu klimatizace, ty koupíte kolem 400 korun.

Levnější záležitostí, u které ale nemáme vyzkoušeno, jak kvalitně a dlouho dokáže vonět, je Little Joe. Takovou vůni koupíte za 80 korun. A mezi tu střední cenovou třídu patří produkty značky California Scents. Opět je můžete zakoupit v několika druzích aroma a stojí kolem 110 korun.

Zdroj info: Rešerše autora.
Zdroj médií: Depositphotos.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články