PRÁCE 🧰

Tipy na dárky: Organizér do auta

13. 12. 2021 2 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady

Najít ten správný dárek, který dát našim blízkým pod stromeček, může být někdy hodně náročné. Naštěstí ve světě auto-moto existuje hned několik možností, třeba jako organizér do auta.

Organizér do auta

Články na téma dárek pro ženu do auta:

  1. Autopotahy jako dárek
  2. Organizér do auta - právě čtete
  3. Vůně do auta
  4. Chladící box do auta
  5. Dárky pro ženy do auta

Je to jeden z těch darů, které se asi nebudou úplně líbit každému motoristovi. Přeci jen organizéry, ačkoli v současné době umí být i elegantním prvkem, se nebudou hodit do každého interiéru. Navíc pokud na něj člověk není zvyklý, těžko z něj bude nadšený a může se snadno stát, že mu bude tato věc připadat absolutně zbytečná a neestetická. Možná by tedy nebylo od věci se budoucího majitele organizéru zeptat, jestli vůbec o tuto věc stojí. Jestliže je to někdo, kdo jezdí "éčkovým" Mercedesem tak asi nebude z pestrobarevné věci v jeho autě odvázaný.

Komu by se ale určitě mohl produkt hodit, jsou mamky s dětmi. Ten, kdo dítě ještě nemá, neví, kolik je potřeba tahat s sebou věcí a přesněji jaké mít co nejdříve a nejpraktičtěji po ruce. Pokud jako dárek zvolíte jeden z takových, které se dají uchytit ze zadní strany přední sedačky, pak to bude dobrá volba. Kromě kapes nabízí některé organizéry i úchyt na tablet a dítku tak lze pustit třeba pohádky. Jindy do volných přihrádek snadno zastrkáte plyšová zvířátka, lahve na pití nebo třeba plíny, aniž byste tyto všechny věci měli ve své velké kabelce nebo různě po autě. Někomu se také může hodit nákupní organizér do auta, aby se celý nákup nepovaloval v kufru.

Kromě maminek, ale mohou organizéry přijít vhod i různě zaneprázdněným bytostem, které potřebují mít stále po ruce papíry, tužky nebo nějaké dokumenty. Existují totiž varianty, které lze nainstalovat na přední sedačku, a tak mít vše prakticky na dosah ruky. Jen to je trochu nepraktické v tom, že pokud nejezdíte často sami, budete muset takový organizér neustále přesouvat, v opačném případě není co řešit.

Jak je to s cenou?

Volba je tedy na vás. Ať už organizér budete kupovat sobě nebo někomu jinému, mohl by to být jeden z těch praktičtějších dárků a co se týká ceny, ta je velmi různorodá. Většinou záleží na tom, jakou značku vybere a stejně tak po jakém materiálu sáhnete. Můžete mít laciné a nevkusné produkty klidně do 500 korun.

Nebo se místo toho poohlédnout po něčem elegantnějším a zaplatit třeba i 1000 korun. Kdo by ale chtěl podpořit malé živnostníky, pak může zkusit poptat produkt na různých FB stránkách. Třeba se zadaří a někdo organizér ušije za menší částku se štítkem "homemade".

Zdroj médií: Depositphotos.
Michaela Rubešová

Autor článku
Poznávacím znamením Míši je foťák v ruce. Ráda cestuje, ochutnává dobrá jídla a miluje výjimečná auta s duší.

Podobné články